15 november 2011

Jag är inte riktigt sin alla andra tjejer i min ålder. Jag föredrar att titta på Vetenskapens värld istället för Gossip girl och Desperet housewifes. Jag tycker det är roligare att prata om tekniska grejer än kläder. Jag är inte modemedveten och har inte lust att vara det heller. Jag är nörd, och nöjd med det ! Jag gör det jag vill, för att bli den jag vill. Jag har en dröm, att bli en ledande person inom vindkraft.


Jag är inte speciellt stor, och det var inte vindkraftverket som detta torn kom från heller. Det var ett litet vindkraftverk med en tornhöjd på 40 meter och det jag står vid är botten på tornet.

6 november 2011

Tände ett ljus för er igår. Ni är saknade !


5 november 2011


Fanny Cartier Monzerat Reah

Det är någon speciellt med djur. Ens egna djur. Vi hade en hund för ett tag sedan, den 4 april 2010 fick hon somna in men jag kan fortfarande gråta när jag tittar på bilder av henne eller när jag tänker på henne. Det är verkligen vilkorslös kärlek !

Hon var förstörd när vi fick henne. Hon var fem år och vi var hennes tredje familj. Hon var rädd för så mycket, riktigt rädd. Vad vi fått veta hade hon blivit slagen. Hon var även sjuk. Familjen innan oss ville inte ta henne till veterinären för de hade ingen försäkring på henne. Nej, dom gick inte ens ut med henne, hon fick kissa på gräsmattan utanför dörren.

Efter veterinärbesök, mediciner, mycket tid och kärlek blev hon en riktig hund till slut. Vi matade henne ur handen från en början för att hon inte vågade äta ur matskålen. Det fick ta den tid det tog men hon blev en glad hund, som inte var rädd för något, som trodde att hon var valp igen. Hon var alltid lika glad när man kom hem. Hon fick mig alltid att le, även om jag var ledsen. "Ni hade ett speciellt band ni två, som hon inte hade till någon av oss andra" brukar mamma säga.

Lill-matte glömmer dig aldrig !


.. Vad jag saknar henne !


3 november 2011



Gjorde naglarna igår. Behöver jag ens säga att jag är STÖRT NÖÖÖJD ?!!

Man ska verkligen inte underskatta foundation-svampar som man köpt någongång när man var ung och inte visste vad foundation-pensel var. Jag tror nog att detta är bland de snyggaste naglarna jag gort. Och jag lovar, det är bara tummarna som är chock glittriga, haha.


1 november 2011



Jag älskar dig mer än du förstår. Mer än jag kan förklara. Mer än jag trodde var möjligt.
Jag släpper dig aldrig, älskling !


1 november 2011

Idag har jag varit på, rent ut sagt, pissigt humör. Men men, jag kan inte heller alltid vara happyface 24/7. Så jag har muppat runt för mig själv och sen körde jag karl min till jobbet och påvägen vart det motorfel på bilen.. tur att mannen är mekaniker så att de kunde felsöka bilen direkt på hans jobb. Jag är skit nojig med att köra en bil när någon fel-lampa lyser.

Sen åkte jag och hämtade lite kläder i villan och sen åkte jag tillbaka hit till baby. Försökt hitta vad jag ska ha för böcker till mina nästa kurser och hittade det efter lite om och men. Vet ni, behöver inte köpa en enda bok ! Känns helt OK efter att jag bestält båtbiljetter till Gotland för mig, Jesper och bror.. så lätt var det att kyssa 3 lopper bye bye ! Nej, men jag ser verkigen fram emot jul.

Tror att jag ska ta och fixa naglarna efter middagen. De är verkligen klor nu och en har gått av och det kommer nog resten att göra snart också så kortar ned alla lite.

RSS 2.0