22 juni 2011

Hallå hallå ! Long time no see.

Sitter hemma hos min älskade fästman, vi har precis varit ute med hunden. Ska sova här i natt, super mysigt ! Imorgon är det torsdag och det ska bli skönt med långhelg. Helt ok med 4-dagars vecka första veckan. Midsommar kommer spenderas med babys kusin, hennes fästman och deras dotter. Precis som valborg. Det blir en sväng upp till Torekällberget och jag tänkte få någon att dansa runt stången med mig, sen blir det sill, grillat, jordgubbstårta och alkohol. Kommer bli riktigt nice !

Mamma och hennes man åker till Gotland imorgon vilket innebär att jag och baby har huset för oss själv i tre veckor. Han ska nämligen vara hos mig. Och det går framåt med lägenhets letandet, blir erbjudna visningar lite titt som tätt. Hoppas vi får en snart !

Kommer inte att ha internet hemma fören på söndag så vi hörs först då om jag inte bloggar någon annan stans ifrån. Ha det bra så länge och bryt inga ben !

20 juni 2011


Gjorde naglarna på min kära mor igår. Hon ville ha någon "Som passar en kvinna i 40-års åldern", alltså inte för ungdomligt men inte bara en färg. Tyckte att jag lyckades riktigt bra och mamma är super nöjd !

20 juni 2011

Idag är jag trött som ett as och fryser som en liten gnu ! Kan kanske bero på att jag gick upp halv fem imorse, första dagen på jobbet imorse och ville inte behöva stressa. Jag blir på så sjuuukt dåligt humör när jag stressar. Men dagen gick bra och det känns som om dessa fem veckor kommer gå fort. Skönt !

Baby sov hos mig i natt och det är ju aldrig fel att vakna och se han vackra ansikte på morgonen. Bästa som finns ! Och på torsdag går han på semester och då kommer han att vara hos mig i tre veckor. Underbart, äntligen får vi spendera all tid med varandra !



Några bilder på den supersöta boken älskling jag mig, tillsammans med en helekoptertur över Stockholm och valfri spabehandling. Han skämmer bort mig på HÖG nivå !

19 juni 2011

Igår var det utgång med bror och baby och idag har det varit mest lugnt. Och jag fyller ju trotts alls 20 år idag så inte så konstigt att vi skka tre varit slitna idag. Jag och älsklingen gick inte upp och åt frukost fören vid två-tiden. Och så fick jag massa fina paket. Nagel grejer, en års prenumeration på min favorit tidning Illustrerad vetenskap, present kort på Lindex och på en nagel salong, helekopterflygning över Stockholm med älskling, spabehandling och en jätte söt bok som jag kan visa imorgon eller så.


Jag och baby igår. Idag är det precis ett år sedan vi träffades första gången.


Har nyss gjort mammas naglar som kommer bild på imorgon. Nu ska jag fixa så att jag får min post skickad hit till mamma under sommaren och sen ska jag och hjärtat mysa till en film.

18 juni 2011

Sitter i soffan hos mamma och kollar tv med bror och baby. Ska ta och hoppa in i duschen nu så mitt otroliga fula hår hinner torka tills vi ska åka. Bror fick tandemflygning i present när han fyllde 21 i april och idag är det dags. Sen blir det lite grillning och eventuellt utgång.

Måste ned och köpa ett koppen till min lilla bebis också. Tänkte att hon skulle få ett sån där med löplina somd rar in och ut sig när hon springer. Lite roligare för henne.

17 juni 2011

Hallå, sitter och tar det lite lugnt innan mamma och baby kommer. Sista dugga är skriven så nu är det sooommarlooov ! Sjukr nice ! Jag tror att jag packat allt jag ska ha med mig så ska bara diska undan från fikat idag. Jag hade ju gjort fruktsallad vilket uppskattades. Hade gjort jätte mycket, säkert så det skulle räcka för åtta personer, men vi fyra (Jag, Jossan, Kathi och Fredde) åt upp allt. Och så fick jag paket. Haha, alla som känner mig vet att jag ääälskar paket. Jag blir som ett litet barn ! Allt var rosa, kan lägga upp en bild sen. Hur som helst, ett sadelskydd till cykeln, ett martiniglas, sugrör och drinkpinnar. Och så hade de även med sig en flaska mousserande, rosa såklart, som vi skålade i. Jag fyller ju trotts allt 20 hela år på söndag. Det var i alla fall super kul att dom kom hit.


Today I look like this ! Älskar den lila färgen på min Onepiece.

Jag vet inte hur tentan gick, antingen super eller åt helvete. Bara att vänta på resultatet nu, kommer om senast fyra veckor. Nu ska jag ta och kolla om det finns något i min garderob jag kan ta på mig eller om jag får ta och åka hem i overallen kanske. Skulle faktiskt fungera riktigt bra !

16 april 2011

Så himla skönt att äntligen vara klar med städningen. Vart försig klar för ett tag sedan men har varit uppe på ICA och handlat frukt till fruktsalladen jag ska göra imorgon när flickorna kommer hit och fikar. En av dom har "slagit vad" om att inte äta bullar, godis, glass, dricka läsk m.m. på ett helt år (??!!!) Jag säger bara: Hur sjutton tänkte du nu, haha ? Hur som helst så köpte jag lite vattenmelon, passionfrukt, grape och lite annat smarrigt att ha i. Sen när jag kom hem pratade jag med baby, i en halv timme ungefär. Det är så skönt att vi kan prata om allt möjligt, vi pratade om allt från vad vi ska göra i sommar till min matteinlämning till att han tyckte att jag skulle måla naglarna röda. Vilket jag ska göra efter jag varit och hämtat tvätten i tvättstugan. Allt borde vara torrt nu med tanke på att de hängt i torkskåpet ungefär fyra timmar .


Det kanske inte ser så nystädat ut, men tro mig, det är det. Och i verkligheten ser man verkligen att det är nystädat och man känner den där nystädat-lukten när man kommer in.

Imorgon kommer flickorna hit vid 12 ungefär och fikar och sen ska vi promenera tillsammans mot stan sen eftersom jag måste kila vid kvart-tio i två för att hinna i tid till duggan. Mysigt att dom kommer hit, dom är ju inte här så ofta med tanke på att jag bor längst bort utan oss. Efter duggan kommer mamma och baby och hämtar mig, så himla skönt att slippa åka tåg hem. Speciellt eftersom jag har så mycket packning. Haha ! Och inte är den fullständig än, nessesär, hår grejer, skor och lite sådant.

16 juni 2011

Är "klar" med kompleteringarna på matteinlämningen som jag lämnade in i veckan.. man fick tillbaka pga. "lata fel", jag orkade inte göra den ordentligt men nu hoppas jag att den är godkänd. Fast jag väntar svar på ett mail jag skickade till min lärare som även är examinator i kursen för att få veta om det jag kommit fram till är rimligt eller inte.

Har hällt i mig ungefär en liter pepsi så jag lär väl vara hyper nu när jag ska tvätta och städa. Ja, okeij då, jag åt några kakor också. Men nu ska jag först ta en dusch innan jag sätter i gång med allt annat. Hörs ikväll !

16 juni 2011

Duggan idag gick helt okeij kändes det som, men som vanligt tänkter jag inte ta ut något i förskott. Bara att hoppas på det bästa ! Skulle ju vara skönt att klara 1 av dessa 3 duggar i alla fall. Imorgon är det dags för den sista och sen kommer mamma och baby och hämtar mig.

Tänkte att jag skulle ta och diska undan all disk, eller i alla fall hälften för det är ungefär vad som får plats i diskstället. Så kan jag ta den andra hälften efter jag ätit lunch och disken hunnit torka. Låter smart ! Sen blir det till att plocka och dona innan det är dags för dammsugning och golvtorkning. Blir någon någon paus i städandet för att läsa lite matte skulle jag tro. Men jag får se hur jag gör, kanske tar det innan jag går och lägger mig. Nej, disken väntar !

16 juni 2011

God morgon god morgon ! Tog visst lite fel på tiden tentan går idag, jag trodde att den gick 0930 men tur att jag kollade innan jag gick och la mig. 0830 går den och man ska vara där 0810 ! Så någon gång mellan klockan midnatt och halv ett var det bums i säng, sjukt skönt att slippa mardrömmar inatt. Happy girl ! Hur som helst ska jag äta upp, gör mig klar och promenera bort till den där sjukt roliga tentalokalen ni vet.

Tänkte att jag skulle börja packa igår, det vart att jag packade klart. Idag ska jag ta och tvätta handdukar och sen är allt rent !, förutom de jag haft på mig sedan jag tvättade kläderna då. Idag blir det att plocka lite, dammsuga, torka golven och göra lite fint här så det är städat tills jag kommer tillbaka på Power Big Meet och så kommer tjejerna över på fika imorgon förmiddag.

Klippte mig ju igår.. mitt hår är förstört så löshår är på g hem till mig ! Och nej, jag tänker inte visa !

15 juni 2011

God morgon, god morgon ! Är trött som ett as eftersom jag drömt mardrömmar i natt.. Och det är inte så att mina mardrömmar är av det "normala" slaget, nej nej, nu snackar vi brutala. B R U T A L A !!! Kanske kan berätta någon av mina fin fina drömmar någon gång men just nu har jag varken lust eller ork. Är rätt trött på dom här perioderna. Jag drömmar nämligen mardrömmar i perioder, det kan gå flera månader utan en enda och sen kan det komma en månad där jag drömmer hemska drömmar var och varannan natt.


Det första jag gjorde när jag vaknade i natt vid 4-tiden var att smsa baby. Mycket mysigare när han är här ! När jag drömmer mardrömmar när han är här brukar jag inte väcka honom men jag brukar lägga mig väldigt väldigt nära med huvudet mot hans bröst och somna om gott igen.


Nu ska jag dricka upp kaffet och klä på mig sen så att jag kilar över gatan till frisören i tid.

14 juni 2011

Halli hallå ! Nu är det verkligen stopp i hjärnan, klarar inte av att läsa mer. Så istället unnar jag mig ett litet glas kallt, gott vitt vin med en fryst jordgubbe i. Det är jag värd efter en sånhär dag full med plugg och så har jag tvättat i 6 (!!!) timmar. Väntar på att tvätten ska hänga klart i torkskåpet och sen ska jag ringa baby och sova på det.


Trööött tjej !


Imorgon har jag klipptid klockan 0900 så ska upp vid 8-tiden tänkte jag så att jag hinner få i mig frukost och kaffe innan jag går.

14 juni 2011

Här pluggas det för fullt, eller till och från i alla fall, har ingen större lust med bara onsdag och torsdag kvar nu och sen får jag åka hem. Tillbaka till gamla tentor, ska göra en till har jag tänkt och sen äta lunch följt av en dusch innan jag fortsätter.


Studenter gillar sånt här, köp en och få den andra på köpet ! Hårspray och värmeskydd från TRESemmé för 95 spänn, vilket jäkla flyt jag hade som råkade se det i ögonvrån när jag var inne på coop och handlade mjölk igår.

13 juni 2011

Jag och älskling har blivit erbjuden visning på två lägenheter. Åååh jag är så lycklig ! Tänk att vi snart kommer få bo tillsammans, det är ju bara så vansinnigt underbart. Vill att vi ska få en lägenhet nu så att vi kan flytta snaaart. Tihi, om jag ska lura med honom till IKEA ! <3


13 juni 2011

Att må dåligt och sen prata med den man älskar, att få höra dens röst, och sen må bra igen. Är inte det vad det handlar om ? Jag är så lycklig ! <3

Fick tillbaka lusten att plugga lite så ska ta och peta i mig något kex och ta fram hallon till ikväll som jag ska ha i min yoghurt och sen plugga lite till innan det är dags för att sova.


13 juni 2011

Helt opepp, mår skit, orkar inte plugga och vill bara hem NU.


Mindre fin bild på mig, men mannen min är supersnygg som vanligt !


13 juni 2011

Sov lite längre än jag hade tänkt att jag skulle göra. Hade tänkt att jag skulle upp vid tio-tiden men vaknade först vid halv tolv. Så himla skönt att få sova ut ! Har precis ätit frukost nu så ska ta och börja repetera lite matte från förra kursen och när det är dags att ta en paus ska jag promenera bort till skolan och lämna in inlämningen jag fixade kompleteringarna på igår. Ja, annars kommer det nog inte att hända så mycket mer för mig idag. Plugga, promenera, plugga, plugga och vänta lite.. plugga lite till !

12 juni 2011

Är precis klar med kompleteringarna på den sista matteinlämningen. Ska promenera bort till skolan imorgon för att lämna in den och sen är det bara att hoppas att det inte blir några nya kompleteringar. Skulle vara så himla skönt att slippa ! Jag kom fram till förut att jag inte ska skriva termon på tisdag. Jag märkte när jag satte mig och skulle kolla på det förut idag att det inte fanns en chans i universum att jag skulle klara av att plugga in allt på 1,5 dag. Satsar istället på matten så jag kanske klarar 2 av 3 duggor om jag har tur. Så det blir till att kötta matte imorgon och på tisdag och sen hoppas att det går vägen.

Nu ska jag göra mig klar för sängen, eller snarare soffan. Det är på tok för varmt här inne efter att jag lagade mat för att jag ska kunna sova på loftet. Gjorde en super enkel kyckling rätt med sån där färdig söt&sur sås från Uncel Ben's. Haha, och så vart jag lite sugen på något när jag stod och lagade mat.. så jag smällde i mig en halv kladdkaka som var kvar från i fredags. Smarrigt värre ! Men av någon konstig anledning var jag inte det minsta hungrig sen när maten var klar. Konstigt !

12 juni 2011

Älskling har åkt hem och jag sitter i soffan och tycker det känns så fruktansvärt tomt utan honom. På fredag ses vi igen och jag tänker sysselsätta mig så gott jag kan fram tills dess så att dagarna går fort.


Jag och min hunk till man igår <3

Nu ska jag plugga lite Termodynamik inför omtentan på tisdag sen blir det att laga mat och måla naglarna innan jag får sova.

11 juni 2011


Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 11 månader. Tiden bara rusar förbi ! Älskar dig min fin fina man <3


11 juni 2011

God morgon ! Vi har precis ätit frukost och baby är nere och röker nu. Ska ta och klä på mig så vi kan kila ned till stan snart. Systemet måste vi förbi eftersom det ärn kö-festy följt av Stora sommarfesten på Kåren idag. Kan berätta mer imorgon om den. Sen måste jag köpa mascara också.

Nu ska jag klä på mig. Jätte roligt inlägg, jag vet ! Haha !

10 juni 2011


Här har ni naglarna jag gjorde igår också. Väldigt enkla och diskreta men ändå helt okeij ! Just ja, jag gjorde kalddkaka idag också. Super smarrigt med svenska jordgubbar !

10 juni 2011

Halli hallå ! Tentan idag gick riktigt bra kändes det som, hur skönt som helst. Mötte upp baby efter tentan och så gick vi och handlade lite ost och kex. Vi har nyss kommit in och älskling har plockat fram lite. Vi satt nämligen ute och drack lite vin och åt jordgubbar&physalis. Missy fick komma ut ett tag också så hon somnar nog när som helst.


Tihi, lånade älsklings short idag, Huuur sköna som helst !

Nu ska vi äta lite ost och kex vi köpte idag, dricka vin och kolla film. Så vi hörs imorgon !

9 maj 2011

Jag vet inte om tentan idag gick bra eller dåligt. Svårt att säga ! Bara att vänta på resultatet. Pluggade strömning när jag kom hem men efter ett tag kände jag att jag inte fick in mer i skallen så satte mig och målade naglarna. Tro det eller ej, men jag fick lust att göra franskmanikyr.. Eh, jag som tycker att det är så fult fick lust att göra det på mig själv ?! Sen skulle jag ha lite blommor på vissa naglar men det ville inte bli bra idag så jag tog bort allt, gjorde om och drog en linje med silverglitter precis under tipparna.

Imorgon är det dags för tenta #2, Strömningsteknik. Köpte en Pepsi MAX, marabou cookies and cream och äpplen till de 5 timmarna jag ska sitta där och gnugga geniknölarna. När jag är klar ska baby möta upp mig och så ska vi handla lite till kvällen. Nu ska jag måla topplack och sen gå och sova. Orkar inte yoga idag.

Natti natti !


9 juni 2011

Hallå ! Idag är det dags för tenta #1, dirrefential och integralkalkyl 2. Det är en 3 timmars tenta så ska upp på ICA och köpa en chokladkaka så jag har utifall att blodsockret skulle svika och sjunka till botten. Lätt hänt när det handlar om mig nämligen. Det kan vara som att vända på en pannkaka så är blodsockret i botten, jag är anti allt och har ingen lust.. vilket leder till att jag inte kan tänka och tentan går åt helvete !


Ja, det här är vår fin fina tentamens lokal. Visst blir man peppad ? Kan ju tillägga att detta är ungefär en fjärdedel av hela lokalen.

Ska ta och kolla två saker jag är lite halvt osäker på och sen får det vara nog. Då är det bara att göra det bästa på tentan och hoppas på det bästa.

8 juni 2011

Pratat med baby, pluggat, diskat, yogat och nyss druckit en kopp varm mjölk för att hjälpa min kropp att förstå att det är sovdags. Ska ta och borsta tänderna nu och gå och lägga mig i sängen sen. Tänker ställa klockan på 1100 så det blir en riktig sooovmorgon imorgon. Skönt !



Natti natti !


8 juni 2011

Nu har jag och Thea precis kommit hem från en Powerwalk i kvällssolen, vi tog en tur förbi mälarhöjdens strandpromenad, så fruktansvärt fint nere vid vattnet! Vi snodde även med oss Elvira in sen när vi kom tillbaka, vilket hon/han inte alls var glad över just då. Nu däremot går hon och stryker sig mot allt i hela lägenheten och är allmänt irriterande. Idag jobbade jag extra, dvs till klockan 4 vilket är tråkigt för Ellen men kul för plånboken! Nu ska jag tagga för sängen med lite klockan åtta hos stjärnorna, ciao gullisar!

8 juni 2011

Skrev ett inlägg som försvann för att min internet fick ett litet frispel.. suck ! Sammanfattar det lite kort.

Tog en promenad med Emmie till skolan i förmiddags. Jag skulle hämta ut en inlämning och lämna in en annan, och Emmie skulle hämta en tenta. På vägen hem gick vi in på Kåren och köpte varsin stooor kaffe. När jag kom hem pratade jag med baby och lagade jag mat, kycklingklubbor med potatis så nu har jag matlåda imorgon och på fredag också. Skönt att slippa stå och laga lunch. Sen smörjde jag in mig och gick ut och la mig i solen 2,5 timmar och pluggade. Huuur skönt som helst ! Nu har jag precis tagit en dusch och smörjt in mig med bodylotion och ska ta och plugga lite till. Klockan 23, absolut senast 2330 ska jag stänga böckerna och gå och sova.

Får se om jag skriver något mer ikväll eller inte, tänkte lägga tiden på att parat med baby istället.

8 juni 2011

Shit, vad jag har sovit skönt inatt ! Men är dock fortfarande trött som vanligt. Skulle gått upp åtta men snoozade till nio. Ska ta och käka upp frukosten och läsa igenom anteckningarna fån strömningsföreläsningarna efter det. Måste promenera bort till skolan och hämta en inlämning som jag ska kompletera lite på. Efter det blir det matte.

Det är skönt att det är svalt (26,8°C) inne när man vaknar i alla fall. Hoppas inte att det blir strålande sol idag också får då är det snabbt uppe i runt 40°C.. fruktansvärt jobbigt faktiskt. Men men, nu ska jag inte vara sådant. Blir rå plugg idag i alla fall !


Igår när vi satt på uteserveringen. Super skönt att slappna av lite !


7 juni 2011

Hallå ! Kom hem för ett litet tag sedan efter en kväll på Harry's uteservering med grannen Emmie. Det vart lite dricka och massa prat. Det vart bara en Xider och en öl för min del men det kändes som att det räckte med tanke på att jag ska upp klockan åtta imorgon och vakna till liv och käka frulle. Tänkte börja plugga vid nio tiden.


Tog en liten snabb bild innan jag gick. Testade faktiskt mörk lila ögonskugga, gillade det skarpt. Tänkte köra det på lördag, tror att baby kommer gilla det också !

Är riktigt trött nu så ska ta och borsta tänderna, tvätta av ansiktet och gå och lägga mig. Imorgon blir det till att sova tidigt, tenta på torsdag.


Natti natti !

7 juni 2011

God morgon, god dag och hej ! Kom hem för ett litet tag sedan, åkte till baby igår. Super mysigt ! Var framme tjugo i sex och då gick vi och käkade middag, vart sushi för min del och baby åt wok, sen promenerade vi hem till honom och satt i solen och tog en öl och pratade innan vi gick och la oss i sängen och kollade på tv och myste. Så himla skönt att träffa honom, har saknat honom som en tok. Jag grät igår innan jag åkte för att jag sakande honom så mycket.

Jag försöker få det så kort som möjligt så om man inte räknar med idag och inte med fredag då han kommer så är det bara två dagar kvar tills vi ses igen. Onsdag och torsdag. Åååh vad jag längtar, vill ha honom här nu ! På lördag har vi varit tillsammans i 11 månader, tiden bara rusar förbi ! Känns som bara några månader sedan jag träffade honom första gången. Det underbaraste är att jag fortfarande är kär upp över öronen som jag var ibörjan !


5 juni 2011

Sov dags.. trött som ett as ! Imorgon blir det mer plugg.

Vet inte varför jag läste artiklarna idag. Det har gått två år sedan, jag har inte läst dom fören idag, och jag trodde att jag skulle klara av det.. men icke. Det rev bara upp sådant jag försökt lägga bakom mig. Jag får se om jag tar mig ut imorgon och iväg på nationaldags-lunch med några vänner. Jag och tjejerna ska fixa jordgubbstårtan, men om jag inte kommer fixar dom den själva så det är inte hela världen.

Jag saknar min älskling. Behöver honom, vill ha honom här, vill inte vara utan honom.

5 juni 2011

Hallå hallå ! Sov till tio idag, hur skönt som helst ! Det tyckte Missy också för när jag vaknade kollade hon på mig med en blick som sa "Snälla, ligga kvar ! Jag är trött !", så vi gosade lite innan jag gick upp. Söta underbara katt ! Kvällen igår vart riktigt lyckad. Vi grillade, drack lite, snackade och skämtade hej vilt innan vi rörde oss ned mot stan. Precis som förra gången var det ingen "gubbe" som ville dansa med mig vilket jag tycker var väldigt skönt. Men jag och Magnus fick fin fina komplimanger av folk som tyckte vi var jätteduktiga. Pricken över i:et hade varit om baby hade varit med. Nästa gång får han ta och följa med igen !

Idag ska jag iväg och köpa kattsand. Eftersom det inte är någon panik på att jag måste ha kattsand nu nu nu, så tänkte jag att jag fick ligga i solen och plugga igår istället. Men idag ska jag iväg och köpa en kartong så att jag kan göra rent hennes låda ordentilgt och byta all sand. Brukar skölja ur den och tvätta den med cillitband eller liknande en gång i månaden för att hålla den fräsch. Ja, och sen ska jag plugga resten av dagen. Ska kötta matte !


Ha det gött så hörs vi senare !


4 juni 2011

Det ska bli skönt att ta en kall dusch nu efter att ha legat ute i parken i stan och solat, pluggat och pratar strunt med Jossan och Kathi från klassen i några timmar. Sen ska jag möta upp Magnus och Rickard för att dra och grilla hos Kalle. Jag hittar inte dit så dom möter mig på vägen liksom. Efter grillningen och så ska vi ned till stan och dansa mogendans och Zerina jag var hos igår ska med också, det kommer bli superkul ! Det är så himla skönt att gå ut och dansa bugg för det är ingen som raggar på en ! Det var det inte sist i alla fall och jag hoppas verkligen det inte är någon som gör det idag heller.

Nej, nu måste jag duscha så att jag hinner till halv sju !

4 juni 2011

God morgon ! Har precit ätit frukost och ska ta och göra mig klar för att promenera bort till Djurmagazinet, måste köpa kattsand till Missy. Sen blir det massa matteplugga, tenta på torsdag. Funderar på att lägga mig i solen och plugga sen, då får Missy komma ut lite också så kan hon ligger under någon buske eller nått. Det gillar hon !

Det vart en ganska tidig kväll igår, jag var hemma redan strax efter tolv. Ganska skönt faktiskt ! Pratade med älsklingen innan jag gick och la mig så jag somnade vid halv två - två ungefär. Känner mig utvilad idag. Like it !

Nu ska jag göra mig klar, hörs kanske senare !

3 juni 2011

Hallå ! Ligger i soffan och har precis ätit lite snabbt. Kom hem nu nyss från skolan. Att sitta och plugga i solen från 11-tiden till ungefär tjugo i fem var lite fööör skönt. Jag är så röd på bröstet, armarna och överryggen att jag ser ut som en kräfta. Haha ! Jag var tvungen att köpa superåterfuktande bodylotion och solskydd på vägen hem. Men ska ta och vila till halv sju och sen ska jag ta och hoppa in i duschen och sen göra mig iordning och bege mig iväg till Zerina och dricka vin.

Jag vet att jag sagt det förrut i veckan men det känns så sjuuukt konstigt att baby inte kommer idag ! Saknar honom som en dåre ! Men på fredag kommer han, jag längtar så frukstansvärt mycket.


2 juni 2011

Hello ! Hemma igen efter lite planering, kan bara säga att n0llningen, eller rookie-veckorna som det så fint kallas, kommer bli så jävla awesome ! Vi kommer äga sönder !!!



Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen och sova. Kanske ska ta och göra lite yoga, det var några dagar sedan nu.


Natti natti !


2 juni 2011



Tjosan !
Som min älskade fästman alltid säger. Ikväll blir det spontan öl med grabbarna grus som jag ska hitta på rackartyg med under nästa läsårs n0llning. Mouahahaha, mer än så kan jag inte säga. Man vet aldrig vilka som läser ! Hur som helst, overallen är på, ansiktet är sminkat och jag är taggad. Hörs imorgon !


Ja, jag är FjoOortizZzz som alltid tar kort i spegeln ! Jag vet, jag har inte fixat mitt namn än, ska göra det i sommar när jag har tillgång till symaskin. Så länge säger jag "Tack gode gud för silvertejp !"

2 juni 2011

Morgon morgon ! Jag vet att det är torsdag, Chritihimelfärdshelg, dom flesta är lediga men jag ska göra mig iordning för att röra mig till skolan. Fortsätta med strömningsinlämningen så att man kanske får klart halva idag i alla fall, skulle vara klart att få den avklarad.

Är utvilad som sjutton, sovit 6,5 timmar. Hur skönt är inte det ?

1 juni 2011


Var bara tvungen att lägga upp en bild på dehär theet min älskling köpte till mig i helgen. Han är så himla söt ! Det är de små sakerna som gör det. Det kan vara en påse lösthe som detta eller ett fint sms, det gör en lika glad vilket som.


Och här har vi tröjan. Inte alls speciell men ack så skön ! Gillar verkligen den gula färgen, sommarfräsch. Den är väldigt tunn så har man inget under är den  G E N O M S K I N L I G  vill jag lova. När jag såg de här bilderna på datorn efter att jag fört över dom var min första tanke "Shit vad jag blivit smal !" och förstod varför mamma sa till mig i helgen.


1 juni 2011

Jag och Missy ligger och myser i soffan och kollar på Vad blir det för mat. Har tänkt att jag också ska ta och laga lite mat ikväll men inte riktigt än, måste diska undan först så jag får plats. Och så tänker jag vänta tills mitt magont går över. Var så hungrig när jag kom hem att jag kastade i mig yoghurt med annanas, jordgubbar, pumpakärnor och bovete samt två knäckemackor och ett glas mjölk.. och alltid när jag kastar i mig något får jag jätteont i magen. 



Skolan idag har gått bra ! Hade föreläsning 0830-1200, styrelsemöte 1200-1320 och sen satt jag och Rickard och pysslade lite med inlämningen i strömingsteknik. Vid halv sex tyckte jag att det räckte så då gick jag hem. Pratade med baby för inte så länge sedan, han var påväg till Trolhättan då till sin bror som bor där. Känns konstigt att han inte kommer hit i helgen, jag menar, han är ju här varje helg. Men jag förstår att han vill åka till sin bror, han måste ju träffa honom också. Hoppas verkligen att dom får fint väder i helgen för dom skulle på cruising och lite sånt.

Nu måste jag ta och värma min vetekudde och lägga den på magen i en kvart eller så så att jag kan börja röra på mig snart igen !

1 juni 2011

Morgon morgon ! Sovit riktigt skönt i natt, men för lite som vanligt. 5,5 timmar. Timmarna blir fler och fler i alla fall, det är huvudsaken. Det är inga 2-3 timmars sömn längre och jag märker verkligen skillnaden i kroppen. Har dock huvudvärk idag, det började komma redan igår som jag skrev och jag funderar på om det kommer åska idag. Vi får se !

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra på mig mjukisbyxorna och den gula underbart sköna tröjan jag köpte i lördags också. Orkade inte lägga upp bild på den igår.


Ha det bra idag !

31 maj 2011

Glömde lägga upp en bild på Emmies naglar jag gjorde igår. Mina får ni igen bild på för dom är jag inte ens det minsta nöjd med. Ska måla om dom i morgon om jag har tid över till det.
Nu när det jag råkade kladda utanför är borta så är jag nöjd med dessa naglar, dom var riktigt bra. Tycker det är snyggt när det bryter av med lite rosa mot det svarta och vita.


31 maj 2011

Yeeey, klockan är innan tolv och jag pluggade klart för ett tag sedan. Ska ta och göra mig klar för sängen nu sussa kudde. Börjar få lite huvudvärk som antar att det beror på att det ska regna imorgon och kanske lite åska om jag ska tro mitt huvuvd. Brukar nämligen alltid få "åsk-hvudvärl". Nej, nu ska jag sova ! Orkar inte ens göra någon yoga idag även fast jag haft gott om tid på mig. Vad gör jag vaken fortfarande egentligen ?


Hade på mig dethär idag och detta är då klänningen jag köpte i lördags. Älskar den verkligen ! Men jag tycker inte att bilden visar den som den ser ut i verkligheten, mycket starkare färger och mycket finare på riktigt. Det är riktigt mycket tyg i kjolen, love it ! Det syns mer på bilden under och där är även skorna mamma köpte till mig. Jag funderar på att köpa några till fast i andra färger. Dom var riktigt billiga också !


Natti natti !

RSS 2.0