30 oktober 2011

Har spenderat helgen hos baby och testat och min lilla katt går ihop med deras hund eftersom jag inte klarar av att vara i villan. And so far, so good ! Jag tror att vi blir kvar här ett tag, känns skönt faktiskt.

Veckan som varit har varit skönt, lite att göra men det passar mig.
I måndags och tisdags pluggade jag och fick klart min sista monster stora rapport.
I onsdags var jag i Västerås i några timmar. Gick på ett styrelsemöte och sen vart det en lunch/fika med tjejerna.
I torsdags tog jag det mest lungt, gjorde knappt något. Tvättade, städade och lade ned två timmar på en goding middag.
I fredags jobbade jag som värdinna på The Geberit Challenge på Älvsjömässan. Slutade halv sex, en timme tidigare, och åkte hem till min karl, packade in allt i bilen och åkte hem till dom.
I går var vi och kollade vart en lägenhet låg som vi vill ha. Skärholmen. Sen åkte vi och handlade och lite sånt. På kvällen var karl min ute och jag satt och snackade skit med en kompis tills jag skulle hämta honom och hennes karl. Men honom mötte jag i dörren när jag skulle ut till bilen.

Idag sov vi ut riktigt länge. Vaknade, kollade på klockan och vart klarvaken efter jag såg att den var halv tolv. HUNDEN MÅSTE UT ! Sen har vi baa tagit det lugnt. En väldigt skönt helg, behövde det. Nu ska jag mysa ned mig i sängen bredvid baby och kollade lite på tv.


24 oktober 2011

Igår var en jobbig dag för mig, jag grät till och från hela dagen. Tur att jag har en underbar fästman som sprang och kramade på mig hela tiden så fort jag började gråta !

Det känns väldigt tungt och jobbigt när man vaknar och inser att mamma verkligen har flyttat. Till Gotland. Jag vet, och förstår, varför det var tvugna att flytta och de frågade till och med mig och min bror om vi tyckte att det gick bra att de flyttade innan de bestämde sig helt. Men det känns jobbigt ändå. Det är jag som ska flytta ifrån dom, inte dom som ska flytta ifrån mig. Det kändes som att jag gick och väntade på att mamma skulle komma hem ända tills jag gick och la mig igår.

Nu tänker ni kanske "Herregud, vilken mamma-gris !" men jag och min mamma har en väldigt bra relation och kan prata om precis allt. Hon har alltid varit min klippa i stormen och hjälp mig oavsett vad det gällt. Det är hon försig fortfarande och hon hjälper mig fortfarande oavsett vad det gäller, men det känns jobbigt ändå. Jag älskar min mamma otroligt mycket ! Det var lättare när det var jag som flyttade.

Jag tror att allt kommer kännas lättare när jag och min underbara man flyttar, förhoppnongsvis till helgen om allt går bra. Det är påfrestande att gå i ett hus som en gång var väldigt fint, mysigt möblerat och kändes sådär super hemtrevligt som nu bara känns som ett skal utan innehåll.

Nu ska jag ta och försöka sluta vara så deprimerad och ta och plugga lite, med världens mysigaste katt som sovit vid mig hela natten och som nu ligger och spinner i mitt knä. Jag tror hon känner att jag är lite ledsen.


Min lilla bebis som alltid får mig på bra humör, bara karln min som fattas så skulle det vara perfekt <3

21 oktober 2011

Alla har vi gjort saker vi inte borde gjort.
Alla har vi varit på ställen vi inte borde varit på.
Alla har vi umgåts med folk vi inte borde umgåts med.

Här sitter jag med min ångest..

20 oktober 2011

Precis när jag skulle sätta mig och plugga idag efter jag ätit frukost frågade en vän om jag ville med henne och hennes son ned till stan. Och ja, varför inte liksom ! Skit fint väder och motivationen var inte på topp för att plugga i morse. Så det var en sväng ned på barnavdelningarna, sonen är 7 månader gammal, lunch, och promenad till och från stan. Var riktigt skönt att komma ut och göra något annat än att bara plugga hela dagen.


Här sitter jag och ser bredaxlad ut, och älskar mitt ofrivilligt korta hår i nacken som aldrig vill bli lika långt som det andra.

Kom hem för inte så länge sedan och har visat mamma lite hur det fungerar på facebook, skapade ett konto till henne igår. Någor som jag aldrig trodde skulle inträffa, men sedär, morsan är modern ! Nej, men nu ska jag ta och plugga lite så att jag får lite gjort idag i alla fall. Ligger rätt bra till men vill inte slacka efter nu när det är sååå lite tid kvar på dessa kurser.


19 oktober 2011

Hallå ! Looong time no see.

Håller på å pillar på mina slut uppgifter i de två kurser jag håller på med nu. Eller en gjorde jag klart igår och skickade in den idag. Vart godkänd så nu kan jag släppa det, bara granskning av 6 andra rapporter kvar och sen börjar poängen trilla in. Skönt ! Ska fortsätta pilla på rapporten i den andra kursen när jag kommer hem i eftermiddag.

Har precis gjort mig klar och ska in till stan och möta upp mamma som ska få följa med mig när jag ska på undersökning. Kan ta det sen vad det handlar om. Efter det ska jag springa in på Gallerix eller något och köpa två grattis kort till helgen innan jag åker hem och sätter igång med pluggandet igen.



Ska ta och börja leta upp mina gröna handskar som passar nu när det äntligen är höst. Om man nu får säga "Äntligen höst". Nej men det enda jag älskar med hösten är höstkläderna. Att man får plocka fram stora sköna halsdukar, mysiga kappor som inte är allt för tjocka och tunna fina feminina handskar.

Ni får ha det så bra så höres vi senare !

8 oktober 2011

God morgon ! Har varit vaken sen klockan 0600 eftersom jag var snäll och skjutsade karln till jobbet. Ska ta och plugga idag eftersom jag inte fått så fruktansvärt mycket gjort denna vecka pga. jobb och så. Men nästa vecka blir det hård körning. Bara två rapporter och två uppgifter kvar i dessa två kurser jag läser nu.
Men tänkte inte böra fören efter frukosten. Tror jag. Hur som helst, får jag uppgifterna gjorde i helgen kan jag ägna mig åt rapporterna sen.

Ikväll ska vi iväg till pappa och äta middag, farmor och hennes vän är på besök i stan. Annars blir det bara lugnt. Ska väl ta och hjälpa till att bära lite idag, villan ska ju tömmas och de har redan påbörjats.

Var på vårdcentralen igår, känner mig lättad efter det. Men det kan vi ta sen.

7 oktober 2011

Det var riktigt skönt och roligt att jobba i ett par dagar, men mina fötter är absolut glada över att det är över ! Haha, och hade jag inte hälsporre innan så har jag nog framkallat det. Hårt mässgolv är inte skönt att stå på i 10 timmar per dag.

Idag ska jag plugga lite och sen i eftermiddag ska jag ned till vårdcentralen för att få en remiss. Det blir lugnt ikväll eftersom baby jobbar imorgon och jag erbjöd mig att köra honom till och från jobbet. Kanske ska iväg till några vänner men jag ska prata med mannen min och se om han orkar.

Nu blir det lite plugg !

3 oktober 2011

Det skulle nog vara lättast om jag varken hade axlar, nacke eller rygg.. inflamationer igen.. Men men, det blir att köra en dikofenak-kur i några dagar tills det är över !

Ska ta och sluta gnälla och sätta igång en tvättmaskin så att man har något att ha på sig och sen ska jag fortsätta plugga. Ska plugga satan idag och halva dagen imorgon för på eftermiddagen imorgon ska jag på en kort utbildning inför jobbet onsdag och torsdag. Ska vara entrévärdinna på Älvsjömässan, ska bli mycket roligt ! Haha, fick panik-handla en kavaj i helgen för det ska vi tydligen ha på oss. Hittade en apa snygg !

Ikväll ska jag och baby på visning på en lägenhet, hoppas på att den är fin. Annars blir det rätt lungt idag, vill inte att det blir värre i mina kära kroppsdelar.

RSS 2.0