30 september 2011


Ikväll ska jag ut med min otroligt snygga man och bror + co.


29 september 2011

Känns helt okeij att jag ska iväg och skriva avtal för ett jobb imorgon. Visst, det är ett korttidsuppdrag på två dagar bara men pengar är pengar. Speciellt om man är student ! Så måndag-tisdag jobbar jag nästa vecka så ska försöka jobba in lite skolarbete i helgen så jag slipper sitta hela nätterna när jag kommer hem på kvällarna.

Det känns som att det börjar lösa sig med lägenhet nu också, eller våra vänner ska flytta och vi skulle kanske kunna ta över deras lägenhet. Inget bestämt än, pratade med deras hyresvärd idag så får se vad de tycker och sen så måste jag och min karl tänka över prislappen per månad på den lägenheten också. Men vi väntar svar på andra lägenheter också.

Ska ta och göra det sista skolarbetet för veckan idag också och sen sätta igång med nästa veckas arbete. Känns helt okeij ! Positiv tjej som vaknat på rätt sida idag. En dusch på dethär så är det kanoners sen.

28 september 2011

Det är lite torka här just nu, både från mig och Ellen, men det blir väl så i perioder antar jag. Jag har i alla fall målat naglarna.. har dock sjuk idé torka just nu och då får man plocka fram nörden i sig.


Lite kladdigt men första gången jag gör något liknande. Ja, det ska föreställa svampen i Super Mario för er som inte ser det. Haha !

26 september 2011

I lördags tömdes och städades min lilla lägenhet i Västerås efter ett fantastiskt år.


19 september 2011

Det pluggas för fullt här framför min lilla dator vill jag lova ! Men lika bra att ligga i och inte tappa tempo.

I lördags var det kläggskiva med PPM. 83-85 pers var vi och det var riktigt jäkla roligt om jag får säga det själv. Kläggskiva=Kräftskiva. I söndags var jag och mannen min trötta och sov till halv tolv innan vi gick upp, käkade frukost, gjorde oss klara och började packa ned köket i lådor innan vi åkte hem.

Idag har jag än så länge ägnat min tid åt att läsa om exergi, som man kan förklara lite lätt genom att säga att det mäter hur bra kvalitén är på den energi vi använder. Sen skulle jag börja källa på en debatt mellan politiker och forskare men jag var så trött att jag var tvungen att ta en tupplur så nu ska jag fortsätta kolla.

Ikväll ska jag ringa på två lägenheter och jag hoppas att vi får någon av dom. Vi står rätt långt ned på lista men man vet aldrig. Väntar fortfarande svar på en annans om är inflytt redan första oktober.

15 september 2011


13 september 2011

OCH - det har varit jättesvårt att ta bilder på fransförlängningen - så här kommer en bild istället från när jag var sminkad och klar i lördags! ... ( också genom instagram )


13 september 2011

Tänkte börja med något nytt eftersom jag är så omotiverad av att blogga just nu. Tänkte typ köra mitt liv genom iphonen & instagram, är ändå inne på instagram hela dagarna så varför inte lägga upp dom här?


12 september 2011

Hallå ! Hemma i El Stockholmo igen efter en riktigt rolig helg i Västerås. Och jag säger bara ÄÄÄNTLIGEN slipper jag ha på mig alla Phöz kläder och gå runt och inte kunna var mig själv. Absolut, det var riktigt roligt men skönt att slippa också.

Sitter i soffan och pluggar och är rätt nöjd med att slippa gå ut i detta ruskiga väder. Regnade gjorde det nyss och det är mulet, grått och tråkigt. Det finns sina fördelar med att vara distans student ! Tar en liten paus nu och ska fortsätta läsa snart. 20 av 30 sidor har jag kvar och om jag hinner det idag ska jag börja skriva min projektbeskrivning också. Kan berätta mer vad det ska handla om den. Men såklart vindkraft men med syn på miljöpåverkan också.
Min lilla kissekatt ligger här bredvid mig och myser, jag tror hon har saknat min ! Hon sover och så när hon vaknar vill ha hon gosa, ha uppmärksamhet eller leka. Hur söt som helst !

Jesper kanske kommer hit ikväll efter jobbet, beror lite på hur han mår. Han känner sig nämligen väldigt hängig och dålig så jag hoppas att han blir bättre så jag har någon att krama på kväll också.
För hoppningsvis (om människan svarar i telefonen någon jävla gång) ska vi kolla på en lägenhet ikväll också. Måååste verkligen ha en lägenhet nu alltså !

Åter till pluggandet !

8 september 2011

Hellu ! Våran n0lla vann inte spex-finalen ikväll men de kom 3:a och gjorde ett bra jobb ändå. De får försvara våran titel på lördag istället på student-olympiaden ! Nu ska jag ta och fortsätta med min inlämningsuppgift som jag suttit hela dagen med, förrutom en paus för nagelmålning och spex-finalen ikväll då. Ska sammanställa min energianvändning under ett år indelat i: Boende, Transport, Mat, Nöjen, Annat. Kan säga att det inte är så lätt att räkna på en utekväll men jag fick till det till slut. Ska sammanställa mina siffror nu och sen ska jag sussa kudde. Skriva ihop det kan jag göra imorgon, det tar nog bara två timmar, tre om jag ska göra det samtidigt som jag tvättar.

Imorgon kommer baby också så ska kila iväg och handla lite smarrigt till helgen. Imorgon blir det fisksoppa som han varit sugen på så länge och på lördag blir det hembakad pizza som jag vill ha. Baby är framme vid fem tiden och då ska vi gå och handla lite vin och så efter han lämnat väskan.

Sitter by the way och tittar på en sjukt dramatisk himmel, månen lyser upp molnen så det blir som en sån där himmel som vargarna står och ylar mot.

Nu ska jag plugga !

8 september 2011

Idag har jag gjort ögonfransförlängning - GRATIS! Blev sjukt snyggt, supernöjd! Visar bild imorgon!!

8 september 2011

Jag tänkte bara säga att det är väääldigt skönt att vara hemma tidigt och fortfarande kunna gå rak, prata utan att sluddra och vara säker på att man slipper huvudvärk imorgon. Ja, mer eller mindre nykter med andra ord.

Idag var det sittning på Kåren, var helt okeij och vart roligare efter middagen bortsett från lite tråkigheter men det var ingen big deal, tror det hela grundar i en massa missförstånd. Så nu har jag precis ätit en kaka och ska ta och borsta tänderna och gå och sussa.

Annars idag har jag åkt tillbaka till Västerås. Det var typ KAOS när jag skulle hämta ut min biljett på centralen. Alla SJ-automater var "Ur funktion" så jag fick ta nummerlapp, stå snällt och vänta innan det var min tur att gå fram till disken så tjejen bakom kunde skriva ut den åt mig. Sen har jag såklart pluggat, hade 1 av 3 dokumentärer kvar att titta på och den var 2h och 40min lång.. inte speciellt intressant var den heller. MEN, nu är jag klar med nästan allt för denna vecka, ska bara ta och börja på en uppgift som ska in nästa vecka och så ska jag läsa lite till i en bok som ska vara klar om 3 veckor om man räknar bort det som är kvar av denna.

På fredag kommer baby och jag funderar på att laga hans favoritmat för att "fira" lite att han nu fått fast anställning. Åh, jag är så stolt över honom ! Längtar verkligen tills han kommer, det är så galet jobbigt att vara utan honom.

Nu ska jag ta och sova !

5 september 2011

Varit lite off ett tag men har spenderat varje vaken sekund med min man. Och just nu ligger jag i soffan hemma hos mamma. Jag följde med min karl hem igår och skulle egentligen åkt tillbaka till Västerås idag men åker på  onsdag morgon.
Jag har hunnit göra ett test idag som handlade om Vindkraftverkens maskinhus, torn och fundament. Det var 14 frågor som totalt kunde ge 14 poäng och jag fick 13,3. Testet var på 30 minuter och mitt resultat räknades som "All answers are correct. Accelent work !". Nu efter jag har gjort en paus som egentligen vart påtok för låg ska jag ta och kolla lite på vad jag ska göra mer denna vecka och sätta fart så jag inte hamnar på efterkälke nu när jag låg så bra till förra veckan och fick hela fredagen ledig.


2 september 2011

Har precis halvkollat på Fröken Sverige och sökt lite jobb. Ska ta och slänga i mig lite frukost - jordnötssmör och kanske en proteinshake on the go, för sen ska jag åka till kungens kurva och skärholmen för att shoppa lite till festen på lördag.

Nej dags att göra sig iordning!

1 september 2011

Halloj, blev en dipp ganska snabbt från att jag börjat blogga igen, beror egentligen bara på två saker 1. haft sån träningsvärk att jag knappt kunnat röra mig och 2. har varit någon slags sjuk - mått illa, spytt och haft jätteont i halsen.
I måndags var jag iallafall på ännu en fotbollsmatch med team gladö, det känns som att jag gjorde något i tisdags men kan inte komma ihåg vad, igår firade vi Thea på Wcbar, men eftersom jag fortfarande var sjuk så drack jag enbart alkoholfritt och var hemma vid halv 12. Idag ska jag iväg och handla mat till pappas 50årsfest på lördag, möta rickard ett tag, svänga förbi christel och lämna lite saker, och sedan ta det allmänt lugnt och kanske söka lite jobb och sånt.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som väntar, hade velat gå till nypremiären av Ace men verkar inte som att någon annan är pigg på det så får väl se vad man hittar på istället, karin fyller ju år.
(Har även roat mig med att leka med massa nynerladdade appar)

1 september 2011

Baby är här redan !!! MYYYS ! Och just nu står han och lagar sin supergoda pasta gratäng till mig. Och så fick jag B på min sammanfattning jag skulle skriva med max 200 ord av två kapitel så det känns riktigt skönt. En bra dag idag ! Oh, han är så fin min man !

RSS 2.0