31 januari 2011

Hellu, I'm back !

Har suttit och slö pysslat lite i photoshop och försökte friska upp minnet om hur man gjorde.. men det var ju lättare sagt än gjort. Gjorde i alla fall om en bild på mig och min man från i helgen och nu ska jag titta på Vetenskapens värld som är mitt favorit program.

Hade två föreläsningar idag, matematik och termodynamik så det känns inte som att jag måste göra sådär jätte mycket hemma ikväll men tänkte ändå slänga ett öga på termodynamiken efter mitt lilla program.

Jag har fått mega mycet virus på min andra, nya dator så ska lämna in den imorgon på datorföreningen i skolan där man får gratis support med datorerna. Suepr bra !

Hörs !


25 januari 2011

Jag behöver en time out..


23 januari 2011


Kanske inte världens bästa bild men i alla fall ! Har laddat upp med en calzone, en påse sourcreame&onion chips, tzatziki och sockerdricka inför min tycka-synd-om-mig-själv-kväll-för-skolan-börjar-imorgon-kväll.

kvällen igår var sjukt lyckad också, kan skriva mer sen efter jag tjockat mig lite !


Pöss pöss

VIDEOBLOGG 22 januari 2011


22 januari 2011

Shit, förut hände det nada i mitt liv pga. tentaplugg men nu när tentorna är över så gör jag så mycket att jag inte har tid att blogga.. nästan. Här kommer en kort resumé.

Tisdag:
Taco&Disney mys hemma hos mig

Onsdag:
Bokad relaxavdelning med bastu och jacuzzi med ett gäng kompisar. Fortsatte i en replokal. Fortsatte med utgång och en onödigt full Carolin men som hade superkul hela tiden ! Det är inge bra att bara äta en taco på hela dagen (frukost) och sedan köra all in.

Torsdag:
Full när jag vaknade klockan 12, vart bakis, åt två pizzor och mådde bättre.. somnade klockan 23..

Fredag:
Hjälpte en kompis att måla om henne lägenhet, handling och middag at my place och Hanniball. Har precis möblerat om lite, igen, och dammsugit eftersom pappa kommer imorgon (idag, klockan är efter tolv).

Lördag (idag):
Pappa kommer hit och så ska vi åka till IKEA och köpa bord och stolar till mig och jag ska ha lite annat smått och gott som mattor, gardinstång och värmeljus. Sen får jag se om jag hittar något annat roligt.
På kvällen är det tjejkväll med middag och vin som följs av utgång på kåren som har smygpremiär för denna termin.

Nej, nu ligger min lilla bebis och sover med halva ansiktet mot datorskärmen så vi ska göra oss iordning för att få våran skönhetssömn.


Natti natti !

19 januari 2011

Hej å hå, vaknade vid tolv idag så jag är utvilad till max ! Har ätit brunch i form av  tacos som var kvar från gårkvällen. Smarrigt smarrigt ! Nu ska jag ta och diska undan allt från igår och sen ska jag bara ta det lugnt, måla naglarna och lite så, Tror jag ska springa upp till ICA och köpa en fotfil eller något.. mina fötter är en ren katastrof.

Ikväll blir det utgång !


Hörs sen !

18 januari 2011

Tentorna är över !!! Ikväll blir det taco och Disney mys följande av en vecka ledighet.
GOT. TO. LOVE. IT !!!


PUSS


17 januari 2011

Tjena bloggen! Sitter i vardagsrummet med lite frukost i ett glas ( filmjölk ) och väntar på att badrummet på övervåningen ska slippa undan lillasysters våld! Pappsen som ska flyga till San Fransisco idag fixar sig i badrummet downstairs, mamma sminkar sig i hallen och jag bara sitter, segt!
Läget med mig börjar bli under kontroll, har bara lungorna och hostan kvar, därför blir det besök hos farbror doktor efter jobbet. Troligtvis ska jag också umgås med nyss fyllda 20åringen Rickard, se på film och peppa honom ur hans 20årskris. Bästisen!
Nejnu, dags att vara lite produktiv. Koppla in ipoden och börja fixa matlådan, cha cha!

15 januari 2011

Sitter här i korsett och stringtrosor ! Jag och baby har precis ätit kycklingwok som jag lagade iförd samma kläder som jag nyss nämnden och nu står min kära och diskar. Sicken tur han har min man som har en kvinna som står och lagar mat i korsett !

Baby kom igår kväll runt sju-tiden resten av kvällen tog vi det bara lugnt. Jag lagade tacos och så såg vi på Let's dance och Röd drake eller vad filmen nu heter men jag somnade som vanligt när vi ska kolla på film. Dock hade jag en ursäkt igår då jag hade haft tenta på dagen.. fem timmars tenta i elkunskap så jag var lagomt trött i huvudet efter att ha suttit där i 4 timmar och 15 minuter. Jag tror att jag klarade tentan så det var kätt värt alla sömnlösa nätter som jag klarade den !

Idag hade vi en lugn morgon. Åt frukost i lugn och ro innan vi gjorde oss iordning för att gå ned på stan och kolla lite affärer. Jag köpte en ny jacka som det kommer bild på imorgon. Superkap var det, 50% rea inne på Monki ! Tänkte först inte köpa den men mannen tog mig i armen och sa "Kom så går du och köpa jackan, annars kommet du ångra dig och gå och tänka på det hela tiden". Innan vi gick hem knallade vi förbi min kära vän och snackade skit och spanade in hennes nya lägenhet.
Ikväll  bastade vi och drack öl i typ 1,5 timme. Super  mysigt ! Nu har han diskat klart så vi ska kolla på film och bara mysa ! Åh, vad jag älskar att ha honom här, det är så underbart ! Nu ska vi kolla film och dricka vin.



En liten bild på mig och min schyssta hylla just nu !


Sen ska jag få krya ned bredvid min man i sängen ! Got to love it <3

Fortsatt trevlig kväll/natt !
PUSS

14 januari 2011

Hej, om några minuter kommer det vara något avbrott här så vi får se om det funkar!
Just nu är jag trött och lite sjuk, men mår iaf något bättre! Har verkligen ingen tid att skriva nu, jag har ett ansikte att sminka, ett hår att föna och en underkropp att klä på! vi får höras imorgon!

13 januari 2011

Jahapp, då har jag gjort det gen.. piercat mig ! Det vart en i mitten av underläppen denna gång och jag har sagt att detta ska vara min sista. Fast å andra sidan så vet man aldrig med mig, jag skaffar bara fler och fler. Men jag funderar på att ta tag i mina tatueringsplaner nu och sätta ryggtavlan i verk.

Var och gjorde piercingen i förmiddags och hade först en läkring i men jag tyckte att kulan på den var för stor och jag trivdes inte med den ringen så jag gick tillbaka efter jag pluggat klar i skolan för idag och bad dom sätta i en stav istället. Så nu har jag en stav ! Egentligen är det inte så bra att byta som jag gjorde eftersom det irriterar hålet och jag kan säga att det gjorde ondare att byta till staven än att göra hålet.
Jag var lite nervös, eller okeij, skit nervös när jag skulle göra den eftersom jag har gjort alla mina hos Carola på Down Town i Söderätlje och hon är super duktig och nu skulle någon helt ny dude pierca mig här i Västerås.. huga huga ! Men han var jätte duktig och allt gick super fort. Fast tungan gjorde jag i Borlänge under Peace&Love 2009 och näsan gjorde jag själv när jag var tretton.
Jag kan tillägga att jag är nålrädd. Tro det eller ej !


Och ja, vad ska man säga ? Det kommer komma en dag då jag börjar plocka ut mina piercingar en efter en istället för att göra nya en efter en.

När det läkt ska jag testa att sätta i en mindre ring med en mindre kula på och se om jag trivs i det, annars får jag fortsätta med stav. Det känns ovant att se mig själv med en till piercing i ansiktet men jag är nöjd !


Pusselipuss

12 januari 2011



Kom inte för nära, du vet hur det blir. Nu har jag mitt revir och du har ditt.


12 januari 2011

Igår hade jag och min man varit tillsammans i ett halvår, tiden går så himla fort så det inte är sant alltså !

Idag har jag varit i skolan i 7,5 timmar och pluggat röven av mig, kom hem och gosade med katten, lagade mat och nu sitter jag har och gör inte så mycket. Borde väl försöka plugga lite till så jag får grepp om det sista och kan brörja göra gamla tentor imorgon. Det enda problemet är att jag är så sjukt trött i huvudet !

På fredag kommer min man hit och jag längtar sjukt mycket ! Vill bara att tiden ska gå. Det kommer blir en lugn helg med massa mys så jag tänkte faktiskt anstränga mig och göra tacos på fredag kväll.

Nu ska jag ta och röja undan i "köket" och sen ska jag i alla fall plugga lite innan jag ska gå och sussa kudde. Imorgon ska jag göra något jag velat göra länge ! Men jag tänker inte berätta vad det är, det får ni se imorgon.


Bye !


11 januari 2011

Jag. Är. Vansinningt. Trött. Sov ungefär fyra timmar i natt men jag får skylla miga själv för jag satt och skrev ett "kärleksmail" till min man eftersom vi har varit tillsammans i ett halvår idag. Jag vet att det bara är ett halvår men jag kände för att göra något gulligt. Så nu återstår det bara att se om han uppskattar det eller inte.

Nu har ätit frukost och ska bara få ned kaffet så ska jag göra mig iordning för att ta mig bort till skolan. Det känns som en mjukisbyxdag idag. Det blir nog inget smink i alla fall.

Ha en bra dag !


10 januari 2011

 

Nej men sedär, nu ville det fungera ! Älskar verkligen klänningen, super skön och snygg ! Fast jag skippade jeansvästen sen, kom fram till att 120 nitar inte riktigt passade till. Hur som helst, jag var as snygg !
Och så har jag börjat smörja in mig i Niveas bodylotion med lite, lite, liiite BUS i igen. Efter en vecka ungefär brukar man ha fått en rikigt fräsch färg. Smörjde in mig med den i ungefär 2 månader innan studenten plus att jag pressade i solen nästan varje dag det var sol ute och det såg inte alls fejk ut. Rekomenderar den fatiskt, jag orkar inte gå och kolla vad den heter men jag tror ni vet vilken jag menar.

Nu blir det te och grapefrukt i soffan som vanligt de senaste dagarna och så ska jag ringa min man också.


10 januari 2011



Sjuk.

10 januari 2011

Shit, det är ju helt omöjligt att ladda upp en video på youtube nu.. mihihi, så ni får nöja er med lite mer text så tar vi en video imorgon. Tycker att Ellen Pellen också ska ta och videoblogga lite, hrm !

Det gick i alla fall bra att plugga idag. Det lilla jag pluggade de vill säga. Jag brukar nästan alltid prata mer än vad jag pluggar när jag pluggar tillsammans med andra så egentligen är det mer optimalt för mig att plugga själv. Tyvärr är jag så sällskapssjuk så det fungerar inte i längden. Hur som helst var det väldigt roligt att träffa flickorna igen ! Den sista i vår kvartet befinner sig i Tanzania så bara hon är hemma är vi fulltaliga igen !

Jag fick i alla fall över bilderna från mobilen till datorn så ni får se hur snygg jag varit idag ! ..men nu vill det inte fungera att ladda upp bilderna här så de kommer senare. Nu ska jag se på Halv åtta hos mig !

10 januari 2011

Hej hej hallå ! Sitter här och är lite små sur på min mobil+dator eftersom jag tydligen inte kan föra över bilder från telefonen till datorn.. suger ganska ordentligt. Men utöver det är jag på strålande humör idag ! Har haft en lugn morgon och gosat med katten när hon inte försökt attackera fåglar på andra sidan fönstret. Nu tänker ni säkert "Men släpp ut katten då !" och jag har faktiskt testat att ha henne ute, dock i koppel men hon gillade inte snö och ville bara in på en gång. Det blir ett nytt försök med att ha henne ute i koppel till våren och sommaren när det inte är någon snö.

Idag ska jag iväg till skolan och plugga med flickorna. Det ska bli så kul att träffa dom igen, det var tre veckor sedan sist liksom. Så jag har gjort mig iordning och satt på mig den snygga t-shirt klänningen jag köpte i torsdags som för övrigt är mitt nya favorit plagg. Jag tänkte att jag skulle lägga upp bild på hur jag ser ut idag så vi får se om mobil och datorn börjar samarbeta med mig innan jag ska gå eller inte. Annars löser jag det när jag kommer hem.



Jag är super söt som vanligt och katten kom och ville hänga över min axel och sova. Hennes favorit sovplats. Min lilla bebis !

Nej, mobilen och datorn är inte kära i varandra idag så jag får se om dom blivit sams tills jag kommit hem eller inte. Passande nog har det slutat blåsa typ storm nu och solen kikar fram ordentligt så jag ska promenera till skolan. Det tar ungefär 20-30 minuter så det är perfekt dags promenad fram och tillbaka på cirka 6 km.


Ha en bra dag allihopa !

10 januari 2011

Godmorgon godmorgon! Sitter i soffan lite sådär halvt opigg, sådär så att det kliar lite i ögonen, och sen också lite sådär halvt ofrisk, sådär så att man nästan hostar upp lungorna och inte kan andas genom näsan. Men ja, klaga ska man inte göra!
Ska alldeles strax åka till jobbet, där har jag tänkt befinna mig till aproximately 17/19 tnight. Efter det hade jag tänkt gymma, men jag och min smarta hjärna insåg att det inte skulle förbättra mitt tillstånd, så skippar det!
Dags att packa väskan nu,
så puss och kram, hallonbanan!

9 januari 2011

*Andas ut* nu är jag äntligen klar med städning, diskning, tvättning, plockning, dammsugning och så vidare ! Det känns hur skönt som helst nu när jag är klar.. efter x antal timmar. Det har nog inte varit såhär städat sedan jag flyttade in om det ens var såhär städat då ? Hur om helst så är jag stolt över mig själv över att jag städat heeela dagen och kvällen. Och så lagade jag super god mat också, slängde in en kyckling i ugnen tillsammans med vitlök och soltorkade tomater och hade keso och vanlig tomat till det. Hade bara min man bott här så hade jag varit en riktig liten hemma fru !

Och så utlovade jag lite bilder och det har jag minsan nyss tagit.


Ja, det var väl inte lite bilder men ändå, här har ni en hel del bilder ! Det är inte direkt lyxigt och inte direkt stort men va fan jag är student och jag trivs i min lilla vit/rosa lägenhet med 3,5 meter i tak.

Nu blir det te och grapefrukt i soffan innan jag ska sova. Smarrigt ! Förresten så brukar jag ha vita örngott med volang på de stora kuddarna i soffan och rosa på de små kuddarna men de hänger fortfarande på tork.
Gud, det känns så himla skönt att inte behöva gå upp tidigt och gå till skolan imorgon ! Behöver inte ha någon stress att gå och lägga mig över huvud taget. Det blir att sova till nio som vanligt och efter en lång frukost framför nyhetsmorgon TV4 (vuxenpoäng !) och massa kaffe blir det till att plugga. Ska se om någon av flickorna har lust att ses i skolan och plugga lite, det skulle vara trevligt.


Take a chill-pill


VIDEOBLOGG 9 januari 2011

Gud alltså, jag har ett sånt intressant liv !




PÖSS

9 januari 2011

Man kan också "roa" sig med att åka förbi brottsplatser på söndagar. Närmare bestämt, mord-brottsplatser som ligger tvåhundra meter från sitt stall. Turligt nog var den döda mannen bortförd när vi åkte förbi. Väldigt läskigt!
Blev inte bättre sen heller när jag skulle ta in hästarna, kolsvart ute, och massa prassel i buskarna!

9 januari 2011

Det här kan man roa sig med på söndagar om man har lust med
Solglasögon-fota-sig, Handla mat, Kolla på De halvt Dolda, Plugga jobb, Hänga i stallet två gånger, Tvätta, Städa.

9 januari 2011


9 januari 2011

Söndag.. som vanligt städdag för min del, eller i alla fall varannan söndag brukar jag städa. Det är inte direkt någon favorit syssla om vi säger så. Hate it !

To do list:
Diska
Göra rent "köket"
Städa badrummet
Försöka få ordning på skrivbordet
Plocka bort julpyntet
Gå ned med saker till förrådet
Byta lakan
Lägga in all ren tvätt i garderoben
Tvätta handdukar om det finns tid i tvättstugan
Plocka undan från golvet
Byta sand i Missys låda
Gå och kasta kartonger och annat skräp
Fösöka göra plast för mina nya skor = mission impossible



Min städfilosofi


8 januari 2011

Har precis gjort mig iordning, ska bara sätta på mig parfym och spreja håret så är jag klar sen! Efter det ska jag ta bussen och tåget in mot södra, för där ska jag gå på bio med några trevliga flickor! Efter det blir det antagligen dricka öl på wollmars, men time will tell. Det blir narnia ikväll, har inte sådär jättehöga förväntningar, utan följer mest med som ja .. sällskap eller bihang! Ha det så kult!

8 januari 2011

Nu har min Jag-klarar-fan-inte-av-att-leva-med-män-men-å-andra-sidan-skulle-jag-inte-överleva-utan-dom-heller-irritation gått över.
Distansförhållanden är verklige en utmaning ! Ena dagen kan det kännas som att jag kommer dö om jag inte får träffa min man för att jag saknar honom så fruktansvärt mycket. Andra dagen kan kännas som att det bara blir bråk och tjaffs över små saker och missförstånd hela tiden och att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Men efter att man har saknat varandra så mycket så finns det inget bättre än att bara få kramas, ligga och mysa i sängen på mornarna och bara vara nära varandra. Jag blir som nykär varje gång ! Det är så skönt att jag har hittat någon som gör mig så lycklig och som jag kan vara mig själv med (tro mig, jag är rätt konstig !) och han står ut med det.

Jag tänker inte outa mitt förhållande här så alla smaskiga detaljer behåller jag för mig själv. Sorry guys !



Jag just nu och längst till höger ser ni min super snygga babyrosa klocka jag fick i julklapp av min man. Love it !


Idag har jag vaknat, gick för att hämta ut medicin till min lilla bebis som inte fanns i lager men kvinnan på apoteket skulle beställa hem de till på tisdag. Jag fick sjuka cravings efter grapefrukt igår vid 22-tiden så knallade förbi ICA och köpte några stycken. Sen har jag skypat med min mor så nu vet hon att jag lever. Fast för en gångs skull var jag inte ute på äventyr igår trotts att det var fredag.. VAD HAR HÄNT MED MIG ?!!

Gissa vad jag ska göra nu ? Jajamen, plugga.. Börjar bli hyffsat uttråkad av att bara plugga men tenta på fredag och vill inte kugga den för omtentan är "lagom till sommaren" och detsamma gäller den andra tenten. Wish me luck ! Men som tur är kommer flickorna tillbaka i början av nästa vecka så då har jag pluggsällkap i alla fall.

BTW, om någon bor i Västerås och är grym på växelström, analog elektronik och elkraft tycker jag att den människan ska hjälpa mig typ NU NU NU !!!


Ha det gött och najsa vidare !

8 januari 2011

Det känns som att det här sammanfattar min kväll ganska bra. Sen att jag hade magkramp och var enormt bitter ett tag .. ja det ger ju bara lite extra krydda till det hela!


8 januari 2011

Män..


7 januari 2011

Gud vad härligt väder det har varit ute idag. SOL !!!

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu eftersom det är tentaperiod (efter den, jäklar då blir det partaj). Jag har två tentor inom kort med fyra dagar mellan varandra vilket innebär att jag måste plugga, plugga, plugga galet mycket. Att det är två svåra tentor gör inte saken bättre heller, grundkurs i elkunskap som enligt mig är helt omöjligt att förstå men det går frammåt. Jag glädjer mig åt att den andra är mekanik vilket jag har lite lättare för i alla fall eftersom det påminner väldigt mycket om konstruktion A-kursen jag läste i gymnasiet. Ni kommer tycka att jag är tokig nu men det ska bli skönt när dessa tentor är över och vi äntligen kommer börja läsa matematik igen. Jag älskar matematik !





Idag i alla fall tog jag en promenad bort till skolan och fick sällskap av en vän som bor i samma hus som mig. Jag hämtade ut några inlämningsuppgifter som ska rättas, lämnas in igen och förhoppningsvis vara godkända 14 januari då det är deadline på att de ska vara godkända och klara. Men det fixar jag !
Sedan tog jag en promenad tillbaka hem och här sitter jag nu och har nyss lekt med min tokiga katt i en timme som nu sitter och morrar (!) åt fåglar utanför fönstret.

Nu blir det plugg plugg plugg, te, en tv-paus, plugg plugg plugg, tv-paus, plugg plugg plugg osv.

 Ciao !


7 januari 2011

Ska alldeles strax gå och ta bussen, sitter bara och väntar på att min väldigt morgonimproviserade matlåda ska mickras klart. Äter hellre "rest"-lunch kall än varm så då är det bättre att värma den nu tänkte jag!
Idag jobbar jag till fem, efter det ska jag möta upp Jossan på Wollmars vid sex, vid niotiden ska vi dra vidare mot little persia där Frida ska ha sin avskedgrej, och därefter ska vi nog flytta på våra lata rumpor över till NU!
Hoppas på en finfin kväll!
Men först .. off to work! pusss

6 januari 2011

Hej snyggisar! Sitter bara i soffan och chillar nu, ska plugga lite säljteknik strax samt lite produktutb. Mycket att lära!
Var en helt okej kväll igår, jag och jossan möttes upp vid odenplan igår efter jobbet för att dra till treat. Efter ett tag kom även Micke, Ellinor och Emma dit, så vi käkade och drack lite i några timmar. Vid niotiden åkte vi till East på stureplan, där Angelica och Elin hade sin avskedsfest, vi saknade bord vilket gjorde att vi fick stå. Jag som hade fruktansvärt ont i fötterna tackade därför för mig vid elvatiden tillsammans med Martin. Var hemma vid halv ett vilket var rätt skönt med tanke på att jag gått upp kvart över fem/vaknat klockan fyra varje dag den här veckan!
Sen idag har jag mött upp Agnes som ska vara medryttare på prov nu i en månad, och visade henne litegrann i stallet. Hemma igen vid halv två, gjorde jag mig i ordning och åkte sen till Rickard, där vi och nille gjorde packlistor till thailand och åkte till skärholmen och köpte väska till R. Efter det har jag mest bara chillat hemma, men det är inte helt fel det heller!
Nej dags för lite plugg!

VIDEOBLOGG 6 januari 2011




5 januari 2011

God morgon god morgon, Carolin här !

Jag sitter här i boyfriends mjukisbyxor och dricker morgonkaffe, tyvärr utan honom och hemma hos mig. Katten springer runt som om hon vore hög på speed som vanligt och tack gode gud för det för en lugn katt hade aldrig passat mig.
Idag bär det av hem till mig i Västerås efter två grymma veckor i Stockholm. För första gången har jag ingen lust att åka tillbaka faktiskt.. to bad, för jag måste ! Jag var hemma hos boyfriend igår och egentligen skulle vi inte ha träffats på en månad nu efter jag åkt hem (jävla distans) men han sa att han kommer näst nästa helg så då vart det happyface igen ! Kommer sakna honom sjukt mycket..

Ja, men jag ska väl vänta på att dom där vuxna människorna i huset ska vakna så vi kan äta frukost och sen börja packa ihop allt mitt.
.. jag ser packningen framför mig, som var gigantisk redan när jag åkte hit och nu har jag fått bland annat ett strykjärn, en vattenkokare, ett stort paraply som ändrar färg vilket tar plats och så har jag köpt kläder och fyra par nya skor. Detta kan bli kul ! Haha, tur att dom köpta en större bil när jag flyttade.


Peace !

Ellenpremiär 5/1 2011

Godmorgon, skriver bara en snabbis för jag har väldigt bråttom, ska åka till jobbet om några minuter, för yes.. nu har jag äntligen börjat på nya jobbet. Haft en månads "ledighet" och nu är det full gång. Är mycket att lära sig men väldigt roligt! Dock blir man ju så grymt trött, somnade klockan 8 i måndagskväll!
Ikväll ska jag möta upp Juicy direkt efter jobbet, käka lite och sen börja dricka lite smått. Vid niotiden ska vi till East där några tjejer har avskedsgrej eftersom de ska flytta till Italien.
Måste kila nu, men skriver antingen när jag kommer hem inatt eller imorgon bitti!

3 januari 2011

Nytt år och nya tag med bloggen ! Det blir mixat med både text och video så nu ska vi nog allt se att det blir fart på detta !

Jag har egentligen inte så mycket att säga förrutom att nyår var AWESOME !!! Lagomt mycket folk, singstar, spel och alkohol.. kan man be om så mycket mer ? Både i lördags och i söndags myste jag mest runt med min kära pojkvän och idag är det dags att ta tag i tenta-plugget på riktigt. Det blir försig kanske en sväng ned på stan men jag får se.


Take a chill-pill !


RSS 2.0