31 mars 2011

Här var det tvättdags ! Lägger upp en videoblogg innan jag drar iväg på mötet i eftermiddag !


Pöösss

30 mars 2011

Jag kom på att jag inte vet om jag lagt upp någon bild på våra förlovningsringar eller inte. Men här får ni en till om jag nu lagt upp en redan.


Jag måste vara världens lyckligaste !


Tuddeluuuu !

30 mars 2011

God kväll ! Sitter här och tittar på Vad blir det för mat. Hostan har börjat ge med sig och halsontet lika så. Köpte två grapefuktar idag så tänkte att jag ska gotta i mig dom under kvällen. C-vitaminer ! 

Pluggandet idag gick fint och snabbt, så det är inlämnat och förhoppningsvis klart. Sedan var jag på stan och köpte det jag skulle ha till sittningen på fredag och det gick också fint. Köpte en jacka, strumpbyxor och sidenband till håret. Kjol, linne och skor har jag hemma redan och baby köpte pompoms till mig hemma i Stockholm idag. Det lär ju komma upp någon bild efter fredagen eller på fredagen innan vi kilar iväg.



På kvällen idag har jag haft besök, en vän från Stockholm som pluggar till bilbesiktare och hans vän som han lärt känna på skolan var här och snackade skit i några timmar. Jag sa att jag kunde bjuda på middag men dom ville inte. Då vart det en massa matlådor istället.

Jag får se om jag åker och lämnar blod imorgon eller inte, beror lite på hur jag känner mig. Jag menar, det är ju inte så bra att lämna blod om man mår lite små krassligt.


Ciao !

30 mars 2011

Nu säger jag godnatt! Min första dag på jobbet tog alla krafter jag hade. Ses imorgon!

30 mars 2011

Host host.. fasen om jag ska bli sjuk nu ! Körde min Ska-bli-frisk-innan-jag-hinner-bli-mer-än-börjar-bli-sjuk-kur igår, vilket innebär att jag äter två vitlöksklyftor råa. Det fungerade lite, men inte helt. Men men, det går nog över snart. Vaknade ju till fin fint väder i alla fall !

Jag ska ta och äta upp min frukost nu och sen plocka undan lite här hemma. En vän kommer över och så ska vi göra klart matte-inlämningen. Så tänkte springa upp till ICA och köpa kakor eller något. Sen ska jag hinna ned stan och köpa kläder och lite sådant till sittningen på fredag. Det kommer bli awesome !


Bye bye !

29 mars 2011

Te och rostade mackor med marmelad och ost, helt okeij efter lite dans såhär på en tisdagskväll ! Det gick helt okeij att dansa idag, dock var det mest repetion och så gick vi igenom lite nytt. Vi är inne på kickar nu eftersom vi har snurrat en hel del fram till förra gången. Alltid kul att gå vidare och lära sig något nytt så man känner att det händer något.

Det vart aldrig av att jag åkte och lämnade blod innan, jag ska göra det på torsdag förmiddag innan baby kommer istället. Tyckte det var så mysigt att bara ligga i soffan och gosa med Missy istället.

Ikväll ska jag bara kolla på tv och ta det lugnt. Tänkte att jag skulle göra ett storkok chiliconcarne men jag kom på att jag inte har lök och så hemma så jag göra det imorgon stället. Måste ändå gå och handla lite då.


Jag vet inte om jag har sagt det eller inte, men jag är redhead nu.

Färgade det förra veckan i tisdags efter jag varit hos frisören och klippt topparna. Trivs riktigt bra i det men vill ha det lite ljusare rött. Trivs nog bara i rött och svart egentligen så efter en lååång svar period är det dags för en röd nu.


Ha en trevlig kväll !

29 mars 2011

Jag fick jobbet! Jisses vad jag är glad! Det är skönt att endast ha varit arbetslös i ett par dagar så att det inte blir för långt glapp. Börjar imorgon klockan 8 med att skriva på kontrakt och sedan vidare mot själva kontoret klockan 9 för min första arbetsdag i kundtjänsten hos Carglass. Så om ni behöver byta eller laga vindruta så vet ni vart ni ska höra av er haha! 

Har precis lagat min och Theas middag, blir pasta med tonfisk, pesto, parmesan och valnötter, mums! Ska ta bilen bort till henne så fort hon kommit hem, så ska vi skvallra lite, dock blir det nog en ganska tidig kväll så jag orkar upp imorgon. 




29 mars 2011

Nu är jag och ska fixa jobb, wish me luck! 




29 mars 2011

God morgon, god morgon ! Vaknade totalt utvilad imorse vilket jag inte ens kommer ihåg när det hände senast, men jag låg kvar och myste med katten ett tag innan vi gick upp.

Tentan igår var B R U T A L ! ! ! på hög nivå men kvällen vart sjukt lyckad. Vi vart ett gäng på 17 stycken som satt och bubblade i jacuzzin och svettades i bastun. Hur skönt som helst efter ett danspass på förmiddagen på 2-2,5 timmar och en 5-timmars tenta med extremt geniknöls arbete.


En bild från relaxen, snodden från deras hemsida men det fanns ingen på poolen eller så.

Idag tänkte jag kolla om tvättstugan är ledig så jag får lite lakan och handdukar tvättade. Innan dansen ikväll tänkte jag ta en sväng förbi blodcentralen och lämna blod. Jag är 0 negativ så mitt blod behövs alltid, jag har till och med fått sms från blodcentralen några gånger där dom bett mig komma in och lämna blod. Tex. om det varit någon olycka eller liknande. Tänkte att jag ska boka tid för att lämna plasma också.

Nej, om jag ska ta och kila ned till tvättstugan och se om tiden 13-16 är ledig och sen börja kika på det som måste kompleteras på sista matteinlämningen. Ska bara kilka lite på den idag för ska sitta med en vän imorgon och försöka få den totalt klar.


Ciao !


29 mars 2011

Om ca 25 minuter är det dags att åka mot tåget, har precis ätit brunch. Började äta rödlök, tonfisk och fetaost men idag var det fruktansvärt äckligt så jag slängde det och tog en macka istället. Vi har ingen ketchup hemma så det smakade inte alls bra! Nu ska jag borsta tänderna och tagga igång för min intervju.

29 mars 2011

Godmorgon! Jag har precis gått upp och ska strax pallra mig iväg ner till stallet en snabbis. Det ser ut som att det regnar genom fönstret, hur härligt är inte det? Regn kan leda till ovanligt trevliga partykvällar på sommar! tillsamans med Thea eller till myspys hemma i soffan med en bra film och trevligt sällskap .. dock känns det ju som att jag behöver en rejäl skopa tur för att hitta någon som vill ha en mysig filmmorgon med mig fem i nio en onsdagsmorgon! 

Vid klockan 12 ska jag sen iallafall ta bilen till stationen och åka iväg på arbetsintervju, fräsigt! Håll alla tummar och stortår! Ska vara borta vid tekniska klockan 13, så då har jag gott om tid att spatsera runt lite innan och peppa mig själv!
Thea slutar sen vid 6 ikväll så då tänkte vi käka lite middag hos henne, vet dock inte vad jag ska hitta på att köpa med mig till oss. Lär nog bli något av det vanliga vi brukar käka, pasta med sås. 




28 mars 2011

Det var ungefär ett år sen jag använde photoshop sist, förutom headern som jag ändå mest använde Illustrator till, även Illustrator var ungefär ett år sen, alla mina adobe-program försvann tillsammans med min skoldator när jag tog studenten och sen har jag inte tagit tag i att köpa. Märkte nu när jag har suttit och pysslat lite hur ringrostig jag faktiskt är, så för att ge mig själv lite inspiration och för att skryta om hur duktig jag faktiskt var förut, host host, så tänkte jag lägga upp lite gamla verk jag gjorde förra året.
Alla bilderna komponerade jag ihop av olika externa bilder, som man kan se på "färgbilolyckan", och med en massa olika bearbetning, de flesta av de här tog mellan ett par timmar att göra upp till typ 2 dagar.

28 mars 2011

God morgon ! Har precis ätit frulle, en mega espressor och yoghurt med kanel och müsli. Ska ta och hoppa in i duschen lite snabbt innan jag ska cykla iväg till min kompis och träna Lindy. Love it ! Så himla skönt också när det börjar bli vår när man kan börja cykla över allt.

Och så innan jag kilar så måste jag bara få flasha lite med min super nice vecka !
Måndag: 10.00 Träna Lindy Hop.  14.10-19.30 Tenta i Termodynamik.  20.00 Jacuzzi och bastubad med ett gäng vänner. Tradition att vi hyr ett "spa"-rum på ett ställe här i Västerås efter varje tentaperiod. Det är vi värda !
Tisdag: Shoppa kläder till Sittningen som är på fredag. Tema sport och jag och min man har ett super bra eget litet tema. Måste kompletera lite på en matteinlämning.  18.30-19.30 Lindy Hop
Onsdag: NAAADAAA, jag ska ligga i soffan heela dagen ! Det var inte igår det.
Torsdag: Baby kommer hit ! <3  13.15 Klassrepresentant möte.
Fredag: 19.00 Sittninge och party all night long !
Lördag: Mys pys
Söndag: Baby åker hem..



Jag och min man senaste vi var på maskerad. Halloowen och det var fest på Kåren. Jag var Donatello för dom som inte ser det, jag och mina Turtles kompanjoner var grönast på hela festen !.. förutom två som var Hulken då. Ja, Jesper var en sliten Mälekon. Vilket är ekonomi människor på vår skola..


Nu ska jag najsa vidare !

27 mars 2011

Kollade Stockholm-Båstad samtidigt som jag pluggade.. riktigt kasst tyckte jag faktiskt att det var, synd för jag trodde att det skulle vara riktigt bra. Sen kollade jag någon film efter det samtidigt som jag fortsatte att plugga och nu går det en annan svensk film. Naomi Rapace är med i den, lite kul att se henne utan alla "piercingar" och som Lissbeth Salander. Nu har jag  i alla fall pluggat klart och ska gå och lägga mig och sova. Upp klockan åtta imorgon för att åka iväg och dansa. Nice nice !

Önska mig lycka till på tentan imorgon !


Jag vill inte sova utan min älskling.. vill ha honom här nu nu NU, och hela tiden ! <3
Jag vet att du tjuvkikar in här lite ibland,
älskar dig baby !


Natti natti !

27 mars 2011


Sitter och kollar på Stockholm - Båstad .. Hittills tycker jag att det suger, ingen ny solsida där inte!
Idag har jag spenderat dagen med att hosta och dö på soffan framför elva avsnitt av saltkråkan. Astrid Lindgren filmer är nog den allra bästa medicinen när man är bakis eller sjuk, tyvärr så är saltkråkan de enda filmerna jag har kvar att se på, så vet inte riktigt hur jag ska kurera mig i framtiden.


27 mars 2011

Jag är uttråkad. Less på att plugga, vill bara ha tenten imorgon avklarad och helt godkänd. Vill ha ledigt i några dagar. Längtar till sittningen på fredag. Framför allt till på tosdag när min fästman kommer !

Äsch, nu ska jag äta, revbensspjäll MUMS !, och sen fortsäta plugga in lite teori.. känns som det blir lite tajt med dans ikväll. Ska höra med honomom han kan innan tentan imorgon.

27 mars 2011

Hellu ! Nu är jag hemma i Västerås igen efter några dagar hemma hos mamma i Stockholm. Åkte redan i onsdags så jag har haft gott om tid till att plugga till tentan imorgon i Termodynamik. Ska försöka plugga in lite mer hur man ritar in i diagram och så så är jag nästan helt säker på hur man ska göra sen.

Jag har i alla fall hunnit återhämta mig lite och tror att jag vet lite mer vad och hur jag vill göra nu. Så det blir till att fokusera och försöka göra något bra av det hela.

I alla fall..
Torsdag: Pluggade från 0900-2000
Fredag: Pluggade från 0900-1700 med ett litet avbrott i mitten där när jag åkte ned till centrum och köpte kläder till kvällen. Skulle egentligen ut med några vänner till mig men det var lite strul så jag och Jesper gick ut med hans kompisar istället.
Lördag: Firade farmor som fyllt 75 med en 5 (!) timmars middag på Långbro värdshus. Sjuuukt jävla god mat !

Nu är jag hemma och har redan hunnit med att dö lite grann. Jag skulle ut med Missy i dag innan vi skulle åka eftersom hon gillar att vara ute nu när snön är borta.. men hon den lilla rackarn blev skrämd av något så hon sprang i väg och gömde sig men vi hittade henne och efter ett tag kom hon fram från sitt gömställe.
Vi fick skjuss hem hit också och hon var så trött efter sitt lilla äventyr att hon sov hela vägen och nu har hon ätit lite och nu ligger hon och söver på elementet som vanligt. Hennes favorit ställe !

Nu ska jag plugga lite och ikväll blir det dans !


26 mars 2011

Jag är sjuk. Arbetslös. Nykter. Låter härligt va?
Har tydligen fått feber idag, tillsammans med min whiskeyhosta som jag haft ett par dagar nu. Passar därför bra att jag har sagt upp mig från jobbet så att jag får minst ett par dagars vila utan dömande blickar och dålig image på jobbet. Har några jobb på gång, men får se hur det blir. Har filurat lite på en ny header, så jag gjorde slag i saken och laddade ner Illustrator från en hemlig sida som min pappa så fint uttrycker det, filurade lite till och nu är det färdiga resultatet uppe. Behövs ju definitivt lite finslipning och lite mer filurande men jag gillare ändå, nu är det bara att vänta och se vad Carro tycker också!
Ikväll missar jag "Festa tills du dör" som jag har sett fram emot, men jag får väl festa tills jag dör en annan gång. Smell you later alligator, in a while crocodile! I'm out!

22 mars 2011

Det var länge sedan jag grät såhär mycket under en vecka.. ångest är bara förnamnet ! Inte blir det bättre av att min man åkt hem heller. Hatar att vara själv ! Tur att jag har min lilla bebis <3

Ska plugga lite till och sen sova. Hoppas att jag vaknar mindre deprimerad och ångestfylld imorgon..


21 mars 2011

Jag mår väldigt dåligt just nu.. återkommer när jag känner för det. Men just ikväll och imorgon kommer jag spendera all till min man. Han åker hem imorgon. Jag som blivit van vid att han är han nu. Nästan en vecka har jag haft sällskap.


Ciao !

19 mars 2011

Idag har jag varit vaken länge ! Vi vaknade klockan åtta redan men gick inte upp fören halv nio. Efter vi ätit frukost och så gick vi upp till ICA och köpte hår färg till Jesper. Han gjorde blonda "highlights" igår hos frissan men det var lite gult så jag blekte hela hans hår imorse. Köpte Syoss hårfärg och den var riktigt bra ! Nu är han super snygg min man !

Sen åt vi lunch och jag pluggade lite Termodynamik innan vi gick ned till stan och handlade lite till ikväll och sen gick vi förbi min vän som hade Missy förra helgen och hämta hennes låda. När vi kom hem satte vi oss i soffan ett tag och jag somnade till en halv timme. Huuur skönt som helst! Nu är jag super trött men baby gjorde kaffe till mig så jag piggnar nog till snart.

Ska göra lite mer termodynamik nu och ikväll ska vi bara vara hemma och mysa. Äta räkor, dricka vitt vin och kollade på film.


Igår var vi ute BTW, först käkade vi tacos ett gäng på Sportsbar och sen åkte vi hem och fixade till oss lite snabbt och sen drog vi iväg till en kompis och å förade vi där innan vi gick en sväng till Kåren och sedan vidare ut.


Ha det gött !


18 mars 2011

Ingen bra kombo denna dag med mensvärk, snö, om dugga, tvivel och funderingar om hur jag ska göra med min utbildning. Fick ju dock vakna bredvid baby som även fixade frukost till oss när jag låg och led i mina smärtor i soffan. När jag väl har mensvärk har jag extrem värk, jag brukar vanligtvis inte ens kunna gå upprätt för att jag har så ont.

Hur som helst så ska jag läsa lite lite lite grann och repetera inför skrivningen nu. Efter skrivningen ska vi hela gänget till Sports bar och käka taco. Vi får se om det eventuellt blir utgång ikväll eller inte.

Bläää, jag vet inte hur jag vill göra ! Energi är intressant men det är psykologi också. Jag slits verkligen mellan dessa två beslut..


Bjuder på en bild på min och min mans tatueringar. Vi tog denhär dagen efter vi gjort dom så ja, dom är vackrare nu om jag säger så. Min är mer eller mindre helt läkt. Inga korpor kvar alls.


Ciao !


17 mars 2011

Min man är här, och jag har pluggat klart så ska krypa ned i soffan bredvid honom nu och dricka te. Mys pys !

Jag har förresten planer på att flytta hem till min älskade huvudstad Stockholm, börja plugga till socionom och förhoppningsvis flytta ihop med min man efter sommaren !


Natti natti !


17 mars 2011

Nu är jag klar matten för idag (igår ?), så nu ska jag bara städa lite eftersom baby kommer imorgon och sen får jag sova några timmar. Eller städa och städa, jag ska plocka upp från golvet och lite så, vet inte om jag vill diska nu med tanke på att jag brukar skramla och bonka i väggarna rätt mycket och jag antar att grannarna mina sover. Jag får se hur jag gör. Beror på vad klockan blir när jag är klar med "städandet".

Fast man kanske ska strunta i att gå och lägga sig ? Jag menar, det bästa med att aldrig gå och lägga sig är att man inte kan försova sig ! Haha, nej men skämt å sido. Jag kommer hur som helst vara totalt död imorgon. Och BTW så tror jag att jag har bestämt mig för hur jag ska göra med skolan, beror väl dock lite på hur det ser ut för mig i slutet av denna termin som jag sa förut. Men kollade lite på hemsidan för högskolan på Gotland och jag såg att de hade slutat med kruspaket Vindkraft på halvfar och kör det nu mer bara på helfart. Så funderar på att försöka kämpa mig igenom dessa tre år, eller hur lång tid det nu kommer ta och sen köra på en magister examen i vindkraft. Låter rätt lockande faktiskt ! Magister, det skulle vara något !


Ja.. ni är väl vana vid att jag fular mig rätt så ofta så jag bjuder på en till ful bild. Hm, jag skulle tycka det var rätt kul om man hade såna där mössor och grejer som man har i USA när man är klar på colleg (stavas hur ?) här i Sverige när man är klar på högskolan. Jag menar, det är ju typ same same !

Nej men, städa var det va ? Kanske ska ta och dricka det sista kaffet innan jag sätter i gång. Inte undra på att jag inte är trött när jag dragit i mig sex koppar kaffe sen ungefär cirkus birkus kockan 23 igårkväll !


GOD MORGON !

VIDEOBLOGG 16 mars 2011




Åtta koppar kaffe, naturgodis och äpplen


Hoppas ni sover gott i natt !

15 mars 2011

När det pirrar i magen när du tänker på honom. När du vill vakna bredvid honom varje morgon. När du längtar efter den dagen då ni flyttar ihop. När du kan se dig själv gifta dig med honom. När du kan se er som föräldrar. Då vet du att du hittat rätt.

Jag har hittat dig, jag har hittat rätt !


<3


15 mars 2011

Sådär, då har jag gjort mer än hälften på matte-inlämningen idag. Har gosat lite med katten och ska ta och börja cykla bort mot min dansvän nu. Fick sms imorse om att han bjuder på middag innan dansen också och jag tyckte han sa något om älg idag. Och det tackar man ju inte direkt nej till !



På torsdag kommer min fästman hit och vi ska ha en lugn och mysig helg. Jag måste dock plugga rätt mycket men det blir bra ändå.


Nu måste jag kila !


15 mars 2011

God morgon god morgon ! Fin fint väder idag, fågel kvitter och super härligt, dock är jag super trött efter att bara sovit omkring 5,5 timmar inatt. Äsch, det går över när kaffet börjat slå in !

Idag ska jag till skolan, ska vara där vid 10 ungefär och plugga med några vänner. Sen ska jag hem och ge katten mat och leka lite med henne om hon är på humör för det innen jag cyklar iväg till min killkompis som jag dansar med. Det är ju dans ikväll ! Och han syster ska med och testa idag, ska bli kul att träffa henne också.

Nu ska jag ta en dusch, göra mig klar för skolan och cykla iväg.


Hörs !

14 mars 2011

Storkok på gång, kycklingwok med ris och väntar nu på att riset ska bli klart så ska jag ge min kissemiss lite uppmärksamhet sen. Hon har gått och jamat när jag stått och skyrit kyckling. Vill inte direkt leka med henne när jag har fult med kyckling på hela händerna.

Tänkte att jag skulle skriva lite snabbt om Danmark. Jag och baby var framme strax efter halv två i fredags, vi gick till hotellet och lämnade väskorna och sen gick vi up på stan direkt. Vem vill sitta på ett hotellrum liksom ? Ja, vi startade med en spontan tatuering, bilden jag la upp igår. Jesper gjorde en likadan fast lila. Jag höll typ på att svimma av smärtan nästan kändes det som. Var helt kritvit i ansiktet sa Jesper att jag var när jag reste mig upp. Sen fortsatte vi att strosa runt lite och kikade i lite affärer innan vi gick tillbaka till hotellrummet. Vi låg på sängen ett tag och pratade och myste innan vi gjorde oss iordning för att gå ut och äta middag.
Innan vi gick ut tog vi en drink i baren på hotellet och det var även där vi bytte ringar. Sen gick vi till en lite finare italiensk restaurang och åt tre-rätters. Vi satt och åt och drack vin i tre timmar så när klockan var tolv var vi klara och då gick vi tillbaka till hotellet.

I lördags gick vi upp rätt tidigt, klockan åtta ringde klockan men vi låg kvar ett tag innan vi gick upp och gjrode oss iordning för dagen och gick ned och käkade supergod frukost. Vi börjde med att gå Ströget bort till Nyhavn och därifrån vidare bort till Christiania.. där var vi i typ 5-10 minuter och sen ville jag gå. Det var så sjukt tragiskt att jag inte klarade av att vara kvar och så kände jag mig inte direkt trygg där heller. Jag kan dock tänka mig att testa att gå dit igen när det är mer turister där. För vi gick inte speciellt långt in. Sen gick vi tillbaka till Nyhavn och åt lunch, på UTESERVERING och vi kände att solen värmde, man var till och med tvungen att ha solbrillor på sig. Så himla skönt !
Sen fortsatte vi att gå runt lite dit vi kände för att gå och när vi blivit lite frusna senare på eftermiddagen satte vi oss på en pub och tog en varsin Irish coffe som jag aldrig druckigt förut innan vi gick tillbaka bort mot hotellet. Jesper var lite trött och jag vart pigg av någon anledning och var väl kanske lite jobbig. Men hey, tänk vad tråkigt om jag inte hade varit som jag varit ! På kvällen promenerade vi bort till Nyhavn igen och åt middag på en liten men fräsh restaurang och sen tog vi ett drink var på hotellet innan vi gick och la oss. Haha, baby somnade på en gång ! Riktig trött-mössa !

I söndags gick tåget i rätt hyffsad tid, vid halv ett så vi behövde inte stressa alls. Käkade en lång frukost och sen packade vi och gick mot tåget. Köpte lite godis, munkar och läsk till tåget på stationen innan vi gick på.


Foundation och nagellack från GOSH cosmetic

Det var en så sjukt underbar och mysig helg ! Jag älskar dig Jesper, tack för att du är du ! <3


14 mars 2011

Det var sååå fruktansvärt mycket mysigare att vakna bredvid min man på hotellet, ligga kvar i sängen ett tag, göra sig iordning för dagen och sen gå ned och äta en lång och god frukost.. (drömmer mig tillbaka) än att vakna hemma, själv, trött som ett as och behöva gå till skolan. Men men, that's life ! Man uppskattar det där lilla extra ännu mer då.

Ska göra mig iordning nu och sen cykla till skolan faktiskt. Ska svänga förbi ICA eller Coop på vägen också och köpa Helosan till min tattuering. Brorsan fick min när han var nytatuerad.


Ha en bra dag !

13 mars 2011

Hem kommen. Ny äten. Utvilad. Ny tatuerad. Ny förlovad !


I'll always have you with me <3


Skriver mer imorgon !


12 mars 2011

Det är så svårt att hinna blogga. Men nu tar jag mig tid. Igår hade jag grymt kul minus några mindre missöden. Mycket komplimanger - vilket alltid är kul. och även mycket skratt. Ikväll blir det en början på W som vanligt, sen får vi se vart kvällen för oss, för ikväll blir det många viljor, men det är också roligt! Har sovit ca 3 timmar inatt plus en liten powernap på eftermiddagen så är lite sliten, men det ska nog gå ikväll ändå, får ta till min kära vän koffeintabletten om det tryter.





10 mars 2011

Ska åka och lämna min bebis nu.. känns som om jag kommer börja gråta när jag ska gå. Jag vet att det bara är fyra dagar, men det känns sjukt jobbigt ändå. jag komemr sakna henne som en tok ! Åker dock inte på en gång efter jag lämnat henne utan stannar i ungefär en timme innan jag måste gå till bussen.




Jag älskar dig !

10 mars 2011

Hoho, vet ni vad jag hittade i mitt badrumsskåp ? En dagkräm till ansiktet från LdB som innehåller vitaminer och har en lätt lätt ton av brunt i sig. Voila så ser man helt plötsligt mycket fräschare och piggare ut utan att ha använt foundation eller puder ! Lite maskara, high lighter vid ögonbrynen och en ljus ljus rosa rouge så är man klar att gå !



Den går även super bra att blanda ut foundationen med på sommaren. Om man vill sminka sig lite mer inför sommarkvällarnas utgångar men ändå inte vill ha så mycket foundation om man som jag har väldigt ojämn färg på hyn i ansiktet.


Dags att kila !

10 mars 2011

God morgon god morgon ! Ska dricka upp kaffet och packa klart sen har jag tänkt så det bara är att åka hem och hämta grejerna och kissemissen sen och åka. Ska även fixa iordning det Missy ska ha med sig i helgen. Hon måste ju ha lite leksaker och så ! Påvägen till skolan ska jag förbi min vän och lämna låda och sand så jag inte behöver ta det i eftermiddag när jag lämnar henne.

Köpte ju en extralåda igår som hon kan ha dom få gånger jag behöver kattvakt och det vart en rosa så klart ! Hon måste ju känna sig hemma, haha. Hon kanske får en chock om hon kommer till något ställe där det inte finns något rosa. Man vet ju aldrig ?

Hm, kanske ska ta med mat och hennes leksaker nu på morgonen också ? Det blir mycket smidigare sen då. Har ju en burk klart med hårdisar och två burkar mjukmat. Jag får se hur jag gör. Måste leta upp laserpennan som jag inte vet vart jag la den igår efter vi hade lekt. Jag förstår inte att en röd prick kan vara så rolig. Och sugrör, hon ääälskar att leka med sugrör, tror hon tycker det är roligare än kattmynta-bollar och bjäller-grejer jag köpt till henne.

Hoppas ni får en fin dag !

9 mars 2011


Som ni ser vart mina naglar som vanligt. Röda med två zebra. Vart dock nöjdare med ränderna denna gång än förra gången, då såg det ut som om en tre åring hade hjälpt mig.

Dethär med att måla naglarna har jag sagt att jag får "unna" mig en gång i veckan. För egentligen, jag har inte tid med sådant men om man känner sig fin, så mår man lite bättre. Målade naglar kan göra så står skillnad ! Det fräschar liksom upp. Och det värsta jag vet är när folk inte har tagit bort lacket efter typ två veckor och det bara är färgfläckar i olika storlekar kvar. Det är så fruktansvärt fult !

Jag funderar på om jag ska ta och införskaffa några nya lack med tanke på att jag har rätt många och de hinner bli gamla innan de hinner ta slut så hälften av alla jag har är säkerligen gamla och hör bättre hemma i soptunnan. Men då är vi där igen, jag har egentligen inte tid och jag har inte råd att köpa de lacken jag vill ha. Vill ha riktiga kvalitéts lack, OPI, super snygga och sitter som sten. Dock ganska dyra. H&Ms och Depends lack sitter inte så bra direkt om man tänker budget pris. Får försöka hitta något mellanting så tips vore super !

Det röda och vita, samt under och överlack jag använder nu är från U.S.A, fick de av en gamlal kollega när jag fyllde år och det sitter verkligen hur bra som helst. Förra veckan på fredagen frågade en vän "Hur ofta målar du dina naglar egentligen, dom ser fortfarande ganska nymålade ut !?" och då hade jag inte målat dom sedan lördagen innan.

Kort och gott, jag tycker att långa målade naglar är kvinnligt och super fräscht. Ta en timme i veckan och fixa naglarna ordentligt så de håller en vecka !




Natti natti !

9 mars 2011

Har precis kommit hem och sitter i soffan och myser med Missy innan jag ska kila ned till tvättstugan vid sju tiden. Det var en lång dag i skolan idag, även fast jag skippade förmiddagen men vi vart klara med inlämningen i termodynamiken så det känns super skönt. Jag ska bara göra två tabeller i excel sen och så skriver dom andra en kort rapport imorgon. As skönt, ett mål för veckan som man kan cheka av !



Ska måla naglarna sen också, funderar på att ändra det röda till en annan färg. Ljus rosa kanske ? Kommer säkrt lägga upp en bild sen så ni får se hur det blir.

Hela denna veckan har jag varit sjukt hungrig heeela tiden. Jätte jobbigt ! Jag brukar äta rätt lite i vanliga fall. Idag är jag sjukt sugen på fiskbullar i hummersås och jag tror att jag har en burk i kylen så ska ta och värma på den och äta innan jag ska tvätta. Hm, jag kanske är på smällen ? Haha, nej det tvekar jag på !


Take a chill pill !

9 mars 2011

Fint väder, förstår inte varför både SMHI och TV4 vädret säger att det ska regna ? Riktigt skönt att vakna till i alla fall. Har egentligen en föreläsning som börjar om 35 min men ska inte på den för har en massa annat jag måste fixa. Idag är jag i alla fall utvilad som jag inte var igår och inte i förr går heller men idag känns det awesome !

Sitter och tittar på nyehetrna på 4:an, dom är hemma hos hon den där mörkhåriga kvinnan som var med i Rent hus.. kan inte hon komma hem till mgi och vårstäda ? Jag hatar, HATAR att städa !


Herre min skapare, duschen skriker på mig nu ! Lika bra att göra den sällskap.

8 mars 2011



Här ligger jag och är ful ! Dansen gick inte alls bra idag, hängde inte riktigt med för att jag var så trött. Men men, nästa vecka är det bara på't igen. Det var i alla fall årets första cykeltur idag fram och tillbaka till dansen men dock ingen semla.. det fanns inga utan mandelmassa. Jag som älskar semlor och hatar min nötallergi !

Imorgon blir det fullt upp ! Köpa en låda till Missy som hon kan ha i helgen hos min vän, försöka få tag på en kameraladdare, skola, göra inlämning, tvätta, packa.. huga huga !


Vårt hotell i det danska landet. Inte många dagar kvar nu, lääängtar !


Simma lugnt !

8 mars 2011

Jag ska börja blogga igen. Men på senaste tiden har jag varit upptagen med att vara i Thailand, ha jetlag, jobba, festa och umgås med vänner jag inte träffat medan jag spenderat tid i Thailand, börjat träna, varit i stallet. Och till råga på allt så börjar jag kanske bli magsjuk .. det där med bloggningen får jag helt enkelt fundera på en annan dag, imorgon tillexempel. kanske. Sålänge bjuder jag på en liten småful bild på mig och mitt senaste tillskott. och bara för att jag är så snäll, och för att ni (dvs carro) lider utan mitt otroligt värdefulla tillskott här på bloggen, så bjuder jag på en liten "inte-sitta-still-låt".

 

 


8 mars 2011

Sitter i soffan med en trött Missy bredvid mig som sover. Jag skulle också vilja sova men tänkte ta och vila lite bara så jag är i alla fall lite piggare till dansen ikväll. Har verkligen varit trött som ett as i dag alltså, jag förstår inte, jag sov ju ändå 7,5 timmar i natt !

Idag har jag varit i skolan, vi gjorde klart nästan hela termo-inlämningen så det känns skönt. Ska fråga om det sista imorgon. Har försökt mig på matte-inlämningen sen jag kom hem och det gick väl sådär.. sjuuukt svårt inlämning !!! Men det löser sig.

Jag tror att min c-vitamin-boost-juice hjälpte igår för idag har jag kännt mig lite bättre faktiskt om man bortser från att jag varit riktigt trött. Jag vet inte om jag nämde det igår men jag har benhinne-inflammation i båda benen också men har köpt en tub voltaren gel så jag hoppas att det kommer bli bättre snart. Får se hur länge jag klarar av att dansa ikväll innan det börjar göra för ont. Får smörja in innan.




Ciao !

7 mars 2011



Jag bytte ut dig mot friheten. Lyckan. Ett eget liv. Jag bytte ut dig för att må bra igen. Slippa stressen. För att få fatta egna beslut igen. Jag bytte ut dig för att få ha mina egna åsikter och tankar. Jag bytte ut dig för att få göra vad jag vill. För att kunna gå själv på stan. Jag bytte ut dig för att slippa känna mig instängd och kontrollerad. jag bytte ut dig för att kunna få välja min egen livsstil.
Jag bytte ut dig för att inte behöva vara rädd. För att inte behöva vara rädd för att du skulle göra mig illa igen.

Det är helt sjukt att det redan gått ett år ! Det har hänt så mycket och jag har kommit så långt även om jag inte är framme än. Jag har tagit tag i mitt liv på nytt.
Jag har flyttat till en ny stad för att kunna känna mig trygg och kunna gå ute utan att behöva kolla mig över axeln var 10:onde meter. Även om jag nästan alltid är stressad, blir nervös och börjar svettas när det ringer på dörren, inte vågar svara när det ringer från något nummer jag inte känner igen eller dolt nummer så går det åt rätt håll. För ett halv år sedan kunde jag inte sova, 3 timmar per natt var standard. Jag vågade inte sova. Nu kan jag sova, sålänge jag inte befinner mig i en villa, ett radhus eller i en lägenhet på markplan. Det händer fortfarande ibland att jag vaknar och blir skräckslagen för att jag tycker att jag ser dig stå och titta på mig när jag ligger i sängen.

Jag kämpar på och det ger resultat, jag tar mig fram, sakta men säkert. Ett steg i taget och ibland till och med några steg tillbaka. Men jag kommer ikapp, det kommer ta ett bra tag till innan jag är mig själv fullt ut igen. Huvudsaken är att jag tagit tag i mitt liv ! Att jag lyckats blivit av med nästan alla mina destruktiva ovanor. Att jag gör något med mitt liv och inte fastnade i det som höll på att bryta ned mig totalt.

Jag kommer inte göra det helt helskinnad, men jag kommer ta mig ut på andra sidan någon gång. Starkare än någonsin ! Jag böt ut er alla mot ett bättre liv och ni ska aldrig få bryta ned mig igen !

7 mars 2011

Efter 2,5 timmars sömn i natt så var jag inte så fruktansvärt pigg imorse om jag säger så. Haha, zoombie på hög nivå ! Men men, jag kom i väg till skolan och var framme i tid så det är ju huvud saken. Hade matte först och efter lunch var det termodynamik som för övrigt var sjukt tråkig idag så jag ritade lite i en kompis anteckningsblock. Har man färgpennor får man skylla sig själv ! Fast jag var snäll och frågade faktiskt först.



På vägen hem svängde jag och en kompis som bor i huset bredvid förbi coop. Köpte lite apelsiner, citroner, juicepress (manuell), grönsaker, lök och lite lyxmat till Missy i helgen.
Jag kommer sakna henne jättemycket ! Lämnar henne på torsdag hos en klasskompis och hämntar henne på söndag igen. Kommer kännas konstigt, jag har ju liksom med henne vart jag än är mer eller mindre, förutom till skolan och så. Sedan jag köpte henne har jag varit utan henne allt som allt en vecka. Min lilla bebis ! Men det kommer inte gå någon nöd på henne hos min vän, det vet jag, men ändå.

Nu ska jag diska min ljuicepress så jag får min ljuice någon gång ! Och sen börja på matte-inlämningen som ska in på måndag nästa vecka.

7 mars 2011



Haha, mina naglar vart sjukt fail den här gången ! Men så kan det gå när man inte har riktigt alla hästar hemma. Ska ju ändå måla om dom på onsdag kväll eller torsdagar morgon. Och ja, jag vet att det är kladdigt och att jag målat utan för.

Skrev nyss upp allt jag ska göra i veckan i min kalender också.. fullt upp ! Både med skola och privatliv. Det kommer verkligen bli långa nätter. Typ som denna då ! Tur att jag är en nattuggla och pluggar bättre på nätterna än på dagarna.


Nej, nu ska jag ta med mig Missy-bebis och gå och lägga mig. Ska ju trotts allt upp om 3 timmar. Död flicka imorgon ?

7 mars 2011

Huga huga, nu är jag klar med ett heeelt kapitel i termodynamiken, känner mig riktigt duktig ! Lite mindre jag slipper tänka på inför helgen. Är lite smått förvirrad i skallen känns det som så vi får se hur det går med nagelmålandet som jag tänkte ägna mig åt innan jag ska sova. Lacket kanske hamnar i ansiktet istället, man vet aldrig !


Haha, lagomt vacker tjej.. tröööt !

Denna vecka som kommer har jag tänkt ska bli lite "nyttig" eftersom jag och baby gottat oss riktigt i helgen. Men det måste man få unna sig ibland det med ! Men å andra sidan har vi inte direkt suttit still i helgen heller. Igår promenerade vi fram och tillbaka till stan, 5 km, sen gick vi ju runt nere på stan också. När vi kom hem städade vi lite snabbt, böt lakan, möblerade om lite smått och fixade och trixade. På kvällen promenerade vi bort till en kompis och vi gick även hem mitt i natten också, 12 km, och så promenerade vi till tåget i dag också när baby skulle hem. Men men, blir väl inge mer skillnad än att jag promenerar mer och äter lite mer grönsaker.

Nu ska jag fixa naglarna, blir det vanliga. Två zebra-naglar och resten röda.


Hoppas ni sover gott !

6 mars 2011

Sitter och pluggar, termodynamik. Denna vecka väntar långa nätter med massvis med plugg så jag kan varva ned och inte tänka på skolan alls, förhoppningsvis, när jag och baby är i Köpenhamn nästa helg. LÄÄÄNGTAAAAAR !!!

Ja, annars så gick jag och baby upp vid halv elva idag. Jag gjorde amerikanska pannkakor till frukost och sen tog vi en dusch och tog det bara lugnt. Eller vi gjorde rent öronen och borstade tänderna på lilla kissemissen också. Följde med honom till tåget vid tre, hans tåg gick halv fyra, och sen gick jag hem och fixade ordning i min garderob så nu har jag organiserade HÖGAR och inte en enda stooor hög.


Ska fortsätta plugga nu !

5 mars 2011

Här var det brödbak så det står härligt till ! Eller ja, jag väntar på att det ska jäsa klart för andra gången så jag får skjussa in dom i ungnen. Bakar källarfranskor, mamma sa att det var lätt att baka och det är trotts allt första gången jag försöker mig på det.

Kvällen igår var super mysigt ! Maten var super god och båda vart sjukt mätta och när vi käkat klart satt vi och pratade ett tag och drack lite vin innan vi gick hem och myste ned oss i soffan.. och jag somnade som vanligt efter ett tag.

Ikväll ska jag laga rödspätta, första gången jag gör det också så jag vi får se hur det smakar, haha ! Och sen ska vi iväg till en kompis och kollade på film och melodifestivalen. Vi är ett helt gäng som ska dit så det blir nog mysigt och trevligt.


Nu ska jag kila !


4 mars 2011



Här sitter jag och är redan klart. Pojkvän står i badrummet och är snart klar han med. Vi kom fram till att vi inte hinner bio ikväll så det blir middag och sen hem och mysa i soffan. Jesper vill se Kings speech så vi ska se den någon annan kväll.

Nu ska jag vara social med min man !


4 mars 2011

Hej å hå, har läst på det sista jag var lite osäker på inför duggan idag så nu ska jag ta och äta lite lunch, ta en dusch, göra mig iordning och gå bort till tentalokalen. Hoppas att denna dugga går bättre än den förra ! Sjukt nervös. 

I eftermiddag kommer baby hit och ikväll ska vi ut och äta grekiskt har jag tänkt mig, ringde nyss och bokade bord. Efter det ska vi eventuellt på bio, beror lite på när vi käkat klart och så och om vi hinner till någon som är bra. Det började en hel del klockan nio och två halv tio så vi får se. Det är ju Jesper som får välja efter som jag inte fick köpa någon födelsedags present till honom när han fyllde år så jag sa att jag skulle bjuda honom på restaurang och bio istället. Haha, konstig pojk det där !

Idag är det exakt en vecka klar tills vi åker till Danmark och vi den här tiden på fredag nästa vecka är vi nästan framme. Ååh, det kommer bli så mysigt, längtar verkligen !

.. usch för att det regnar idag ! MEN då får jag försig använda mitt supercoola parably jag fick av bror i julklapp ! Det är små "lamp-prickar" på som ändrar färg. Så jävla awesome och så sjukt mycket jag !!!


Ha en bra fredag !

3 mars 2011

Tjaba tjena ! Fullt upp med plugg i kväll och fram till kockan 00.00 då jag bestämt mig för att jag ska gå och lägga mig så jag får ordentligt med sömn i natt. Men ska göra lite mer uppgifter nu och försöka memorera lite bevis till olika formler och satser.


Fortsatt trevlig kväll på er ! Hoppas att ni inte behöver plugga som jag..

3 mars 2011



"Som ingenjör är det okeij att gå till skolan i mjukisar.. det skulle man aldrig kunna göra om man var ekonom" konstaterade en kompis igår och vilken jäkla tur det, för jag stortrivs i mina mjukisar och min KISS tröja. Tror jag ska skriva lite mer om det där sen att man redan nu kan se vad folk går för något.




Dags att gå till skolan !

2 mars 2011

Jag är så fruktansvärt dålig på att plugga när jag är hemma alltså ! Men måste verkligen ta tag i skolan på allvar nu. Mina studieresultat har gått rakt ned sen jag började tren i gymnasiet. Så ikväll SKA jag göra den gamla tentan jag har kvar och imorgon SKA jag göra alla tentorna en gång till. Gud, måste verkligen klara denhär tentan !

Vi gjorde klart hela laborationen idag i alla fall så den är inlämnad så nu hoppas jag bara att vi inte behöver kompletera något. Ja, nu ska jag bli tråkig.


Plugghäst !

2 mars 2011



God morgon ! Här sitter jag och Missy och myser i soffan såhär på morgonen. Idag står på schemat att laborera på en värmepump och förhoppningsvis hinna göra en hel del på rapporten också efter alla beräkningar är klara.


Ha det gött !

VIDEOBLOGG 1 mars 2011



Hm, jag har försökt lägga in ett youtube klipp på Lindy hop så nu ska få det vad det är jag går och dansar för något men det vill sig inte. Så ni får en länk istället, ungefär 30 sekunder in i klipper börjar dom dansa tillsammans. Ja, jag är ju inte riktigt där än men det kommer hoppas jag.
Love it !


Haha, här sitter den piercade tjejen med töjningar i öronen och ett sidecut med en skiva full med 40- och 50-tals musik (tror jag att det är, har inte så stor koll än)

Om tio dagar åker jag och baby till Danmark !


Let's do da hop !

1 mars 2011

Precis kommit hem från skolan.. det gick väl sådär idag med termodynamiken men matten gick helt okeij tyckte jag ! Sitter och petar i mig lite turkis yoghurt med kanel och lite socker, ett ägg och kaffe innan jag ska svida om och bege mig bort mot dansen.


Simma lugnt !

1 mars 2011

Jag och mina morgonrutiner. Samma sak varje morgon för annars blir jag helt förvirrad och kan förstöra en hel dag.
När jag väl tagit mig upp gör jag frukost och ger katten mat i den speciella ordning jag gör varje morgon. Sen sätter jag mig i soffan och äter frukost samtidigt som jag tittar på nyhetsmorgon och de lokala nyheterna och sen gör jag mig iordning i en speciell ordning. Om jag inte gör saker i min ordning så glömmer jag bort lite olika saker.

Idag har jag inga föreläsningar men ska försöka vara i skolan vid åtta-halv nio och sätta mig med matten. Efter lunch ska vi i min grupp börja lite smått och förbereda oss inför morgondagen laboration i termodynamiken och göra lite mer på vår inlämning tror jag. Ikväll är det dans igen, äntligen ! Ska betala för de resterande 10 gångerna idag. Det var så himla kul !

Nu ska jag dricka upp kaffet och diska upp all disk sen innan jag gör mig iordning.


Najsa på !

RSS 2.0