31 maj 2011

Det pluggas för fullt här hemma hos mig i min lilla lägenhet ! Målet var att göra en gamal mattetenta idag vilket jag snart gjort, när jag är klar ska jag ringa baby bums. Det går inte så snabbt att plugga men jag pluggar i alla fall, men så brukar det alltid gå lite trögt när jag börjar tentaplugga och fram mot tentan brukar det gå lite smidigare. Jag är ju ute i god tid i alla fall, 1,5 vecka kvar till tentan. Matten då alltså. Strömningen ligger dagen efter. Inge roligt, men sen är det bara lite omtentor kvar och sen är jag friii som en fååågel under några veckor om man bortser från jobb. Dock känns jobb just nu som en befrielse om man jämnför med skolan..


Hade på mig min nya klänning idag, visar bild sen som sagt. Fick jätte många komplimanger om hur fin den var, alltid kul att höra !

VIDEOBLOGG 31 maj 2011


31 maj 2011

God morgon ! Jag och Missy sitter och äter frukost båda två just nu. Ska äta upp lite snabbt nu och sen skriva rent sista matteuppgiften som jag inte riktigt fått till så jag får lämna in den felaktig och hoppas att hon kan peka på vart det är fel så jag kan kompletera det. Är inte riktigt helt säker på att min första uppgift är rätt heller. Men jag lämnar in i tid, det är huvudsaken !

Idag har jag föreläsning 1015-1200 sen blir det lunch och plugg fram till 16-tiden då vi ska träffas för att färga overaller till några i vår studentförening. Vi hade problem med färgningsföretaget som färgade åt oss förut så nu ska vi testa att färga själva.

Hoppas att det spricker upp innan jag måste gå hemifrån, vill ha min nya klänning jag köpte i helgen !

30 maj 2011

Nu är det dags att sova, men lite senare än vad jag planerat. Hade verkligen tänkt att sova vid tolv-tiden idag (igår ?) men det var lite nagelmålning, kaffe och prat så det vart lite senare. Är inte så jätte nöjd med mina naglar faktiskt, får se om jag har tid att göra om dom i veckan eller inte. Emmie vart nöjd med sina naglar, jag var lite halv nöjd med dom också. Jag fick liksom inte in snittsen idag kändes det som. Men men, hon är nöjd och det är huvudsaken ! Bilder kommer imorgon på både mina och hennes naglar.

Jag berättade idag för några tjejkompisar att jag och Jesper ska flytta ihop, vilket innebär att jag flyttar hem till Stockholm igen. Två av dom blev jätteglada för min skull men den tredje reagerade inte riktigt som jag trodde. Vart lite besviken faktiskt. Jag var jätte glad och ville berätta för dom jag umgås med varje dag liksom. Men Kathi erbjöd sig att hjälpa till lite vid flytten om jag behövde så det var roligt.


Nu får en sneak peak på mina naglar.

Nej, nu ska jag gå och sova !

30 maj 2011

Såhär lite lust till skolan kan jag inte komma ihåg när jag senast hade.. helt sjukt. Det känns verkligen pest och pina. Kanske börjar bli lite stressad inför tentaveckan följt av omtentaveckan ? Bläää, och ingen pojkvän har jag hemma när jag kommer hem heller, han åkte ju hem till såg igår. Det suger !

Nej, nu ska jag gå och skriva ut det jag skulle ha och sen gå och sätta mig i klassrummet och fortsätta med att försöka plugga och vara negativ över att jag inte har någon lust.

30 maj 2011

Jag och baby känner att det är dags att flytta ihop nu. Avståndet tär på oss som personer, men även på vårt förhållande. I helgen kom vi fram till att det blir bäst om jag flyttar hem till Södertälje, a.k.a. Tokstan. Jesper bor redan där, han stor i bostadskö där, han har jobb, jag flyttade där ifrån, jag ska plugga distans och kommer inte få ha kvar lägenheten och jag har funderat på att flytta hem i ett halv år nu. Igår la han till mig som "medsökande" och efter det gjorde vi vår första intresseanmälan på en 3:a på 79 kvm, med på balkong på 3:e våningen. Den var inte så farligt dyr heller faktiskt. Hoppas verkligen att vi får en lägenhet snart ! Men jag blir kvar här under nollningen i september, sen är jag Stockholmare igen. Som jag har saknat Stockholm, och att få bo där tillsammans med mitt livskärlek. Jag kan inte önska något mer !


Jag och baby i helgen. Vilken underbar helg vi haft !


30 maj 2011

Sitter och äter frukost med transa-katten Elvira brevid mig som håller på och slickar på mina fingrar och ska stryka sig mot precis allt jag håller på med. Förutom Thea som Sambo har jag nu nämligen även en katt att bo med. Flyttade hit i lördags, och änsålänge fungerar allt superbra. Vi var och storhandlade igår så att vi mer eller mindre har mat för hela månaden. Och sen idag ska vi ta och göra lite storkok och passa på att städa lite.
Nu ska jag chilla lite innan jag åker till jobbet, är så fett att jag kan gå typ 20 minuter senare än hemma!

29 maj 2011

Baby kom i fredags, jag mötte honom vid tåget efter att jag varit och lämnat plasma. Vi satt och drack kaffe i soffan och pratade lite om hur vi ska göra i framtiden. Oh, det kommer bli så mysigt att jag kommer att flytta in med min älskling. Förhoppningsvis inom en snar framtid, vill nu nu NU ! Sen pluggade jag lite innan jag gjorde mat, babys favoriträtt med torsk, och sen gjorde vi oss klara för att bege oss iväg för att festa lite med min linjeförening. Det var lite lekar, lite dans, mycket prat och Kåren på det.

I lördags kom min kära mor hit och hälsade på. Vi gick på stan, shoppade och pratade massa satrunt innan vi ringde Jesper så han skulle komma och äta lunch med oss. Vid halv tre gick vi med mamma till hennes buss och sen gick jag och baby och handlade lite till kvällen.
Jag fick ett par skor av mammsen som jag visar bild på sen. Även klänningen och tröjan jag köpte inne på Gina ska ni få se.

Jag och baby har bara tagit det lugnt och myst idag innan vi gick till tåget. Alltid lika hemskt att se honom åka hem. Men efter sommaren slipper vi det ! När jag kom hem skulle jag plugga men min granne kom och frågade om jag ville göra henne sällskap på en cigg och sen blev det kaffe och massa prat. Ska äta middag nu och sen blir det plugg resten av kvällen.


Jag älskar dig !

Hoppas att ni haft en bra helg !

29 maj 2011

Hallå ! Har inte varit så aktiv på bloggen under helgen men har velat spendera all tid med älskling. Kan blogga lite i kväll när han åkte hem.

Puss puss

27 maj 2011

Hallå, har precis gjort mig klar för kvällen, kläder och läppstift på! 
Idag har jag spenderat ca 5 timmar hos frisören .. det var helt enkelt kaos där. Som tur är så vägrade jag klippning av själva håret, tunnade bara ut det, samt blekte och färgade håret. Skulle bli ljusbrunt men blev mer rött, men jag gillar det ändå, plus att det lägger sig ju rätt snabbt!
Ikväll blir det först sommar! i regnet och sedan tänkte jag fortsätta mot fest i huddinges urskog - Ådran, där Max har fest ikväll. Kommer bli kanon för jag har verkligen saknat en hederlig max-fest! 


27 maj 2011

Nu är det dags att kila ! Lämna plasma och möta upp baby på vägen hem.


Today I look like this !

27 maj 2011

Är så vansinnigt trött alltså ! Har ätit upp frukosten nu och den första tvättmaskinen är klar om några minuter så ska ned och slänga in nästa och medans den blir klar ska jag ta och vila/sova i soffan någon halvtimme innan jag börjar diska. Ska får lite plugg gjort också har jag tänkt mig innan jag börjar röra mig bort mot sjukhuset för att lämna plasma.

Måste bara säga BLÄÄÄ för vädret !


26 maj 2011

Gjort rent badrummet, dammsuit och torkat golvet. Duktig tjej ! Diska gör jag imorgon medans jag springer fram och tillbaka till tvättstugan. Det kommer vara så fint här när baby kommer imorgon !

Nu måste jag sussa kudde, ska upp halv sex imorgon. Tvättid 0700-1000. Natti natti !


26 maj 2011

Lovade ju en bild på mina naglar. En favorit i repris för mig eftersom jag alltid hade såhär förut. Grannen ville ha rosa leopard-naglar som jag hade för ungefär två veckor sedan tror jag så hon fick det. Nöjd vart hon så det var roligt ! Och så fick jag nagellack igår som tack, dom ska vi verkligen testa nästa vecka när det är dags att måla om ! Det roliga är att jag har gått och tittat på dom och tänkt köpa dom denna månad, och så fick jag dom istället. Super glad !


Alla svarta förutom två zebra-naglar på vänster handen.


Det lila lacket stämmer rätt bra överrens med färgen i verkligheten, det i mitten är mer rosarosa och inte rödrosa, det till höger är mer turkos.

26 maj 2011

Är det varmt och skönt ute eller är det varmt och skönt ute ?! Love it !!!

Vart en bra dag idag, har gått väldigt fort och är inte ens trött som jag brukar vara när jag kommer hem. Brukar vanligtvis krokna efter 13-tiden, men inte idag ! Ska iväg och handla lite till helgen så jag inte behöver göra det imorgon. Har fått jätte mycket fina komentarer om mitt hår också. La ju i en annan nyans av röd igår som jag själv är grymt nöjd med och andra verkar tycka att den är riktigt fin och passar mig bra. Alltid roligt att höra !

Nu ska jag kila iväg så jag kan komma hem och plugga lite och se om det finns någon tvättid ledig ikväll för att tvätta handdukar, lakan och sådant som det är handtvätt på. Tack gode gud för handtvätts-programet på tvättmaskinen. Jag hatar att handtvätta, eller nej, jag HATAR att handtvätta.

Just ja, jag fick nagellack av min granne Emmie igår som jag brukar måla naglarna på. Kan visa bild sen när jag ändå ska lägga upp en på mina egna naglar.

Hörs !

26 maj 2011

Nu ska Lilla My bege sig till skolan !


26 maj 2011

Morrn' morrn' ! Det är fint väder ute och jag ska ta och klä på mig och göra mig klar för att gå till skolan. Kanske ska ta och sminka mig lite snabbt idag, lite bara kanske ? Haha, jag brukar verkligen inte orka bry mig om jag är sminkad eller inte på vardgar om jag inte ska göra något speciellt.

Idag vid 1000 ska jag möte upp Jossan i skolan, vi ska fixa och trixa lite med sponsorerna och se om vi kanske kan lyckas ragga till och några nya. Sen är det lunch följt av en föreläsning mellan 1315-1500. Och vet ni, imorgon kommer baby ! Så jag ska ta och tvätta upp lite handdukar och så om det finns tid i tvättstugan. Haha, det behöver inte ligga lite här och var när han kommer. Och min Cillitbang ! tog slut igår så måste komma ihåg att köpa ny ikväll när jag går och handlar.

Nu måste jag kila, ha en bra dag !


26 maj 2011

Godmorgon, sitter och väntar på att få åka till jobbet. Hade egentligen tänkt att åka in en halvtimme för tidigt idag för att make up för igår, råkade försova mig 1,5 timme så kom en halvtimme sent, men sen bestämde jag mig för att strunta i det. 

Just nu har jag fullt upp med packning och sånt roligt, ska nämligen flytta hemifrån på lördag - blir sambo med Thea i Västertorp i en mysig tvåa. Kommer dock tillbaka hem-hem om ca 2 månader när de rätta ägarna ska flytta tillbaka in i sin lägenhet, men jag känner att det är bra att prova på lite inför framtiden.
Nu ska jag nog faktiskt powernapa i typ 10 min och sen åka till jobbet.

25 maj 2011

Bestämde mig för att göra lite matlådor såhär på natten. 350 gram köttfärs, 3 tomater, en burk vitabönor i tomatsås och makaroner för fyra portioner räkte till hela 6 matlådor (?!). Så nu undrar jag, äter jag väldigt små portiner eller är portions rekomendationerna på tok för stora ?

Ska diska undan efter mitt mästerkockande och sen sova tror jag. Är inte så trött men måste sova om jag ska orka morgon dagen. Det kommer bli en lååång dag ! Hm, undra om baby skickar mogron-sms till mig imorgon nu när han mår lite bättre ? Hoppas, älskar att vakna och läsa ett sms från honom det första jag gör !


25 maj 2011

Min älskade man, mitt allt ! Du förgyller varje sekund av mitt liv och du gör mig så fruktansvärt lycklig !


Delad första plats om "Den bästa dagen i mitt liv". Dagen jag träffade dig och dagen vi förlovade oss !

25 maj 2011

Hoppa in i duschen snart, färgning av håret pågår ! Sen blir det till att plugga, tvätta, promenad med grannen och sen ska jag laga mat. Massa matlådor.

Målade naglarna igår också, lägger upp bild sen !

25 maj 2011

Då var snart andra labbrapporten till Strömningen också klar. Känns riktigt bra ! Kan slappna av från den sen också. Dessvärre fick jag resultatet från min omdugga jag skrev dagen innan valborg.. U = underkänd. Jahapp, det är bara på't igen under omtenta veckan och hoppas på det bästa.

Det går helt okeij att vara i skolan också förutom att jag röker som en skorsten för att hålla mig hyffsat lugn och sansad. Det blir bättre, det är bara jobbigt just nu när jag saknar dig så mycket ! Vill bara krama och pussa på dig nu, nu, NU ! Men tänk att några ord på facebook kan göra så mycket, det kändes sååå mycket bättre att läsa det. Det lugnade min oro betydligt ! Jag älskar dig !

Lunch snart.. måste försöka peta i mig något och sen blir det en stor kaffe. Fick inte ens i mig kaffet i morse, hade fullt shå med att kämpa i mig frukosten.


Ge mig sol, blå himmel och inga vindar. Ge mig sommar med min älskling nu !

25 maj 2011

Jag känner det i magen, i kroppen, i huvudet. Jag känner det i hjärtat. Jag saknar min älskling så frukstansvärt mycket och även om jag vet att han behöver lite tid för sig själv just nu, även om jag inte vet anledningen varför, så kan jag inte låta bli att vara självisk. Jag vill höra hans röst, känna hans närhet och säga hur mycket jag älskar honom. Bara jag fick höra hans röst.

Vet inte hur denna dag ska gå, men jag får kämpa mig igenom den. Föreläsning 0830-1200, lunch och sen göra det sista på andra labbrapporten. Sen får jag äntligen gå hem !


Jag saknar dig älskling !

24 maj 2011

Jag har ingen att ringa till och vara glad över att jag blev godkänd på andra matteinlämningen också utan att behöva komplitera något.. så jag tänkte att jag skulle berätta det för er.

Gick hem efter förmiddagsföreläsningen idag och har pluggat till och från hemma sedan klockan två. Ska ta ett sista ryck innan Emmie kommer över på lite tjejsnack, kaffe/te och nagelmålning. Behöver annat att tänka på.

Even when the sky comes falling down, you'll be the last one I think about.


24 maj 2011

Allting känns konstigt och upp&ned..

24 maj 2011

Jag fattar inte ! Jag har tre väckarklockor, den första ringer 06.50 och den vaknade jag av ooch stängde av. Den andra ringer 07.00 och jag var halv vaken tills den ringde så jag vaknade och stängde av den. Den tredje klockan ringer 0710.. men jag sov i en timme när den stod och skrek. Vad är det för fel på mig ?

Aja, måste hoppa in i duschen nu !

23 maj 2011

Hallå, nu är jag hemma från skolan ! Har ätit lite havregrynsgröt med mjölk och kanel. Ska ta en powernap nu och sen tänkte jag bege mig ut på en promenad och samtidigt ringa och prata med baby.

Det är helt sjukt hur trött jag är idag alltså ! Blir bara att plugga 2-3 timmar ikväll för idag måste jag gå och lägga mig vid 23-23.30 tiden. Yoga vid 23 och sova vid halv tolv kanske ?


23 maj 2011

Sorry för dålig uppdatering, men under helgen har jag mest 1. spenderat mina kvällar på underbara sommar (med alldeles för mycket alkohol) 2. Spenderat mina dagar med att dö lite (som en följd av alldeles för mycket alkohol och alldeles för lite sömn) 

Men nu är jag i farten, sitter på jobbet och har lunch, blev soygurt, hallon och banan samt en macka med skagenröra. Är så fruktansvärt trött eftersom jag vaknade jättetidigt imorse. Drömde typ en mardröm om att jag satt i ett fängelse i Malaysia och var tvungen att bära en ansiktsmask som knappt gick att titta genom eller att prata i, hade man inte på sig den så skulle vakterna skjuta en, och min åkte av hela tiden för att den var för stor, snacka om panik. Så ikväll blir det att sova ikapp en massa! 

Nu börjar jag strax igen, så ciao!   

23 maj 2011

Godmorgon ! Har precis ätit upp frukosten och ska som vanligt bara dricka upp kaffet och sen gå och göra mig klar för en promenad till skolan. Blir tidigare än vad det brukar bli på måndagar i skolan idag, vi glömde mäta några värden när vi labbade i fredags så det får vi ta igen idag. Tror det kommer gå rätt snabbt så vi kanske till och med hinner få rapporten klar innan vi börjar kvart över ett.

Som jag sagt så har mina knän gått sönder igen, och dom är inte bra än heller trotts att det gått en vecka. I lördags när vi skulle ned  på stan var jag tvungen att stanna två gånger och smörja in mina knän med voltaren gel. Kan tillägga att det vanligtvis är en promenad på 15 minuter ned.
I alla fall så laddade jag ned en app igår som verkar jättebra. Den räknar kalorier åt en, hur mycket man förbänner och lite så. Det är en "Weight loss"-app som man skriver in sitt mål i, hur snabt man vill att det ska gå och så. Jag skrev in att jag ville ned 6 kg på 10 veckor. Det blir promenader, hopprep och yoga. Ladda nämligen även ned en yoga-app igår. Yoga som är tillför att bygga upp magmuskelaturen, funderar på att leta upp en för ryggen också.
Ikväll blir det en promenad på 8 km. Jajamen, den håller koll på hur långt man går också m.h.a. GPS !



22 maj 2011

Har ätit något så onyttigt ikväll att jag knappt vågar nämna det. Hem gjord chokladsås som fått stelna med vispgrädde. Svensk mästare i tröstätning ! Som det ser ut nu kommer jag inte att få träffa min man på 3-4 veckor.. det suger riktigt ordentligt !

Har i alla fall lyckats tagit igen lite i matten idag. Gjort två kapitel och dom två andra gör jag imorgon så ligger jag i fas sen. Ska försöka komma ut och promenera en timme om dagen också. Det är så skönt att rensa skallen och slappna av från allt plugg en liten stund om dagen.

Jag ska ta och gå och lägga mig nu, är super trött och vill gosa med min kissemiss som älskar att ligga på rygg i sängen och bli klappad på magen. Saknar min baby, älskar att somna tätt in till honom !


22 maj 2011

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful
and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
and kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
and he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first

22 maj 2011

Hallå ! Har tagit det lite lugnt i soffan sedan jag kom hem efter ha följt med baby till tåget. Dansen igår var riktigt rolig och fick jätte mycket komplimanger, grillningen innan var super trevlig också. Riktigt lyckad kväll allt som allt ! Ska ta och plugga lite matte nu några timmar innan jag sätter mig i soffan och tar det lite lugnt innan det är sovdags !


21 maj 2011

God morgon ! Hm, dom sa att det skulle bli fint väder idag men just nu ser det ganska mörkt ut. Men men, hoppas att det spricker upp. Var nyss nere och slängde in den kolsvarta klänningen jag hade på valborg i tvättmaskinen. Beroende på vad det är för väder ikväll så ska jag antingen ha den ljusa nya klänningen jag fick förra helgen eller den svarta. Fint väder = ljus klänning, Halv taskigt väder = svart klänning.



Innan vi ska iväg på dansen ikväll så ska vi iväg och grilla med några vänner, super mysigt och roligt att umgås med några jag inte umgås så mycket med utanför skolan. Det blir ju lätt att det alltid blir samma människor. Det ska bli kul ! Men nu när vi båda har duschat så ska vi ned på stan, baby måste ha nya skor för han får såna skavsår av dom han har nu stackarn.

Ha en bra dag, hörs senare !

20 maj 2011

Tjosan ! Sitter och dricker en underbart god aprikos cider efter att stått och först gjort efterrätt bestående av jordgubbar doppade i hemgjord chokladsås, och sen gjorde jag tacopaj som vi ska äta nu snart när den är klar. Smarrigt värre ! Baby kom ju idag också så jag har sällskap av världens underbaraste !



Ikväll blir det bara mys i soffan och imorgon ska vi iväg och lämna in min cykel och efter det en sväng på stan så att baby får köpa ett par skor och jag vill ha ett vitt midjeskärp så ska in en snabbis på myrorna eftersom det nästan bara är på såna ställen man kan hitta skärp som passar min midja. Geteing-midja ! Och imorgon kväll blir det förhoppningsvis "mogendans" även kallat bugg. Baby gick med på att ge det hela en chans så förhoppningsvis blir vi några stycken. Got to love it !

Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa med katten medans baby är snäll och diskar upp efter min kökstjänst.

19 maj 2011

Sitter i skolan och har precis ätit lunch. Det gick rätt bra att fixa sponsorerna i morse förutom att de som var Marknadsansvariga innan oss inte hade så jätte bra koll på papprena. Men men, ska ta och kika lite på mina anteckningar från de senaste mattelektionerna och friska upp minnet lite inför testet. Eller test och test, det är mer som diagnos. Efter det lektion. Sen plugga. Sen möte. Sen hem. Sen sova.


Jag fattar inte att min hårfärg kan blekas så fort.. tråkigt. Bli svarthårig igen ?

19 maj 2011

Först och främst så gillar vi att Ellen har börjat blogga igen, men vi ogillar vädret med blåst, moln och säkert lite regn som kommer komma senare. Och idag blir en lååång dag som jag sa igår, kör på mjukisar som plåster på såren. Favvo !

0900-1200  Kolla upp sponsorer för vår linjeförening med Jossan
Lunch
1315-1415  Matte test 2
1430-1600  Matteföreläsning
1600-1900  Börja på inlämningen i strömning.
1900 →  Nollningsmöte

Skulle gissa på att jag är hemma någon gång mellan 21-22 ikväll. BUMS i säng blir det då !


GE MIG SOL ! Lite svårt att förstå att detta är för bara 2,5 veckor sedan.


Ha en bra dag !

19 maj 2011

Godmorgon, sitter och chillar lite framför tvn. Har precis ätit lite frukost bestående av havregurt jordgubb och ett glas äppeljuice - strålande start på dagen! Idag jobbar jag ända till 4, vilket känns jättelångt när man egentligen ska jobba till 12 och redan hade planer, men eftersom jobbet behövde lite extrahjälp så får man ju offra sig. Jag behöver ju helt klart pengarna nu när jag bara jobbar deltid. 

Igår spenderade jag kvällen hos Niklas, vi tillbringade tiden med att dricka öl och snackade en massa. Vi hade en massa att catch up, vilket vi också gjorde, supertrevligt!
Nu är det dags att fixa lite sallad till min kycklingfilé så jag får någon lunch idag på jobbet, och sedan ska jag börja åka mot pendeln.

18 maj 2011

Nu går jag och lägger mig och stänger butiken. Imorgon väntar en lååång dag !

Natti natti !

18 maj 2011


Ändrade mig lite med mitt klädval idag. Plockade fram en gammal (!) kjol från mitten av 70-80 talet som legat och skräpat längst in i garderoben på kjolhyllan i flera år. Jag har aldrig använt den men idag kände jag att det var dags. Trivs faktiskt riktigt bra i den ! Det syns inte på bilden eftersom jag ändrade färgerna lite, men den är ljusblå och vit i smala ränder.

18 maj 2011

Sitter i soffan och skulle egentligen vilja gå och lägga mig NU, men icke ! Har tvättstuga 19-22 och tänkte passa på att städa samtidigt med tanke på hur det ser ut här hemma. Som ett sprängt skithus ! Apajobbigt att komma hem till. Orkar dock inte torka golven, så noga tänker jag inte vara. Tror att jag ska försöka laga någon mat också. Något med stora vita bönor, stekta champinjoner, sallad, pasta och någon sås. Det går ganska snabbt att slänga ihop och blir perfekta madlådor.

Var i skolan länge idag, började ju 0930 och gick inte fören strax innan 17. Duktig flicka ! Ska försöka kolla lite på matten innan jag går och lägger mig.. om jag orkar. Tror jag ska sova någon halv timme nu innan jag ska tvätta.

Jag fattar inte, är sjukt sugen på rostade mackor med smör och kaviar på idag. Liksom, varför inte bli sugen på godis eller något ? Haha !


Satt och kollade bilder på facebook igår och hittade denna bild på mig och Ellen från en studentskiva i april förra året.

18 maj 2011

Godmorgon, sitter här dödstrött med världens träningsvärk sen styrketräningen i måndags. Somnade inte förän efter 11 igår och det är jättejättesent för att vara mig. Igår överskattade jag först min prestationsförmåga när jag skulle köra cardio, blev bara ca 15 min Crosstrainer, 15 min löpning och 15 PW, alltså inte riktigt vad jag hade tänkt mig innan. Hade helt glömt bort hur dålig kondition jag har! Åkte dock sedan hem och dog som jag trodde, låg och sov lite på soffan, innan jag åkte och mötte Jossan på söder. Därifrån gick vi först och fikade på Waynes'Götgatan tills de stängde och fortsatte sedan över till Tullys'Götgatan och satt där till halv 10. Var supermysigt! 

Idag jobbar jag 8-12, sedan blir det kanske kanske träning, får se med tanke på att jag knappt kan röra mig. Ikväll ska jag iallafall dricka öl med Niklas ett tag, ska blir trevligt med tanke på att vi aldrig hinner ses längre. 

Nu måste jag kila, ciao bella

18 maj 2011

God morgon god morgon ! Har redan hunnit äta frukost, havregrynsgröt med blåbär och mjölk, ägg med kaviar och en stooor latte. Gick upp en halv timme tidigare eftersom jag inte orkade duscha igår så ska ta och kasta mig igenom en snabb dusch innan jag kilar iväg till skolan.

Idag har jag en föreläsning på förmiddagen, 0830-1200 och efter det ska jag möta upp Zerina som läser beteende för att plugga lite. Vi gick i samma gymnasium och bodde väldigt nära varandra hemma i Södertälje men har inte blivit vänner förren nu. Haha, lite små konstigt ! Sen ikväll ska jag tvätta lite, har fööör mycket smuts. Tänkte försöka städa lite samtidigt för det ser rent ut sagt för djävligt ut här.

Onsdag idag, riktigt nice ! På fredag kommer baby, surprise surprise haha.


Tror att jag drar på mig denna klänning idag !

Nu måste jag hoppa in i duschen !


17 maj 2011

Tjollahopp ! Nu har jag pluggat klart för idag, har gjort hela matteinlämningen förutom en b) uppgifter som jag inte riktigt fick till. Fixar det på torsdag efter jag och Jossan har kollat och chekat läget hur det ser ut med våra sponsorer till vår linjeförening PPM. Om jag har tur kanske hon kan hjälpa mig lite under lunchen.

Dansen gick helt okeij idag men sista halv timmen kände jag att det gjorde ont. Men jag ska köpa sån där grej man trär på knät och hoppas att det kanske fungerar att springa då. Men som mamma sa, med tanke på mina leder så ska jag egentligen inte springa. Det är bara det att jag vägrar inse det för det är den träningsformen jag älskar mest av allt. Det är det jag tycker är roligast, näst efter simmning men det är rätt dyrt om man är student. Jag kanske ska kolla om det finns något kort man kan köpa på kanske 3 månder i taget ? Hm, får kolla simhallen precis bakom skolan. men nu ska jag ta och göra mig klar för sängen och gå och lägga mig. Missy är trött, och jag med så dags att sussa kudde !


Bild 1: Jag vill också plugga, jag kan hjälpa till !
bild 2: Nehe, då leker jag väl med pennan då..
Bild 3: Aa men kom igen då, vad tråkig du är ! Schyrra då !?
Bild 4: Skit i det då, då sover jag istället.


17 maj 2011

Sitter och tittar ut genom mitt 1,5x3 meter stora fönster på det ruggiga väder.. om det inte var för att det var sista danslektionen idag skulle jag ha stannat hemma ikväll. Men jag tar bussen fram och tillbaka i alla fall. Det regnar till och från, blåser och mina knän är inte snälla idag. Höger knä är värst, det känns till och med när jag går.

Jag får se hur det går på dansen idag, jag hoppas verkligen att jag klarar av det ! Det är inte kul att gå i trappor kan jag tala om i alla fall. Idag när jag skulle upp till andra våningen i biblioteket på skolan var jag tvungen att stanna 3 gånger innan jag var uppe.

Nu ska jag kolla lite tv, vila och gosa med katten innan jag ska kila.

17 maj 2011

Godmorgon ! Mår lite bätrre idag än vad jag gjorde igår men jag har inte gått så mycket än. Jag får försöka unvika trappor idag, i skolan som är mer eller mindre uppbyggd kring alla trappor. Men det löser sig ! Hoppas bara på att jag slipper få ont oftare när jag går.

Idag har jag föreläsning 0915-1200 och efter det blir det lunch i skolan och sen försöka få klart matteinlämningen så jag kan slappna av från den. Den ska in på torsdag och jag har 2,5 uppgifter kvar av 7 så det känns ganska lugnt i alla fall. Sen är det dans ikväll också, sista Lindy lektionen tråkigt nog. BLÄ ! Tror att jag skippar buggen, dels pga knäna och dels pga att jag har lite matte att ta igen. Har ett mindre test på torsdag också. Jäkla krävande matte det där ! Men snart klar med kursen, 3 veckor kvar bara ungefär.


Bjuder på en bild från i söndags innan jag drog iväg på social dansen.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen ska jag kila mot bussen.

17 maj 2011

Godmorgon alla glada och alla mindre glada! Idag är jag peppad till hundra, längtar faktiskt till träningspasset later, satsar på att bränna ca 1000 kcal innan jag åker hem och dör en stund. Lär nog slockna på soffan ett tag sen innan jag tar och träffar Juicen. Nej nu är det dags att åka mot jobbet! Ciao

16 maj 2011

Lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på det jag fick i helgen av baby. Fick kläderna i fredags och skorna i lördags.

Linne, Monki | Midjeblus, Ginatricot | Klänning, H&M divided organic | Klänning, Rut m. fler | Pumps, Shosho

Ska slänga ett äga på matten inför imorgon nu och sen ska jag sova. Börjar tidigt imorgon, kvart över nio, så måste gå upp vid sju. Är lite små depp också, mina knän har pajjat.. igen. Jag hatar att det är fel på mina leder !!! Så ja, jag kan inte springa och jag får se om jag kan följa med på buggen efter danslektionen imorgon. Gör till och med ont ibland när jag går. Fuck ! Aja, thats' life. A bith, just fuck it.

16 maj 2011

Just nu sitter jag och kollar på mamma byter bo, även fast det känns totaluppgjort så är det ändå lite småkul. 
Idag efter jobbet åkte jag till gymmet och körde igenom hela kroppen, körde stenhårt och pressade på så mycket jag bara kunde, visserligen är det jobbigt nu efteråt eftersom jag är helt totalt utpumpad, men samtidigt är känslan så skön!
snart blir det CSI och sedan läggdags för imorgon är det jobb 8-12, sedan kondition/cardio innan jag ska träffa Juicy ett tag.

16 maj 2011

Gick till skolan idag, men gick hem igen. Ingenting är kul när du inte är här. Ingenting känns lätt när du inte är här.

Två uppgifter till, sen ska jag ut och springa och efter det duscha, laga mat.. och plugga lite till innan jag går och lägger mig. Själv.


16 maj 2011

Godmorgon! Känner att iochmed att jag mår bättre nu så får jag ta och rycka upp mig med träning, blogg och såna andra nödvändigheter. Idag är jag ruskigt trött, klockan på kvart i sex, vilket egentligen är lite av en sovmorgon, men somnade inte förän efter halv 11, vilket är långt efter läggdags för mig. 
Jobbar 8-16 idag, har nytt deltidsschema nämligen, yey för att jobba korta dagar, buu för att få lite pengar. Efter jobbet tänkte jag ta en tripp till
gymmet, idag blir det helkropp.

Såhär ser veckans schema ut

Nej nu är det dags att packa träningsväskan och åka mot jobbet, ciao!


15 maj 2011

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag hoppar in i duschen för andra gången idag. Man blir svettig av att dansa Lindy hop som jag har ängat mig åt i lite mer än 1,5 timmar ikväll. För första gången på 40 år så anordnades det social dans i Lindy här i Västerås. Så ja, man måste ju testa och se vad det är för något nu när man gått och lärt sig lite. Super kul var det i alla fall och jag hoppas verkligen att det kommer annordnas fler. Jag kommer garanterat att gå om jag har tid !


Innan jag åkte iväg till dansen. Kände mig super fin !

Baby åkte hem idag också, alltid lika tomt och tråkigt utan honom. Men han kommer på fredag igen. Vilken tur jag har, jag har en man som gladeligen åker hit varje helg han kan. Men nästa helg blir enbart lugn, ska bli så himla skönt med tanke på att jag  måste plugga på "övertid" varje dag denna vecka.


Kom hem från dansen och var lite törstig. Och om det bara är jag som ska dricka av saften, varför inte dricka med sugrör direkt ur kannan ?


Nu blir det duschen ! Lägger upp bilder på alla fina kläder och skorna imorgon, jag lovar !

14 maj 2011

OH, jag fick mina älskade skor idag ! Så underbart fina och så sjukt sköna. Just nu står maten och puttrar på spisen och är snart klar. det blir kycklinggryta med cocosmjölk och massa goda grönsaker i och ris till det. Provsmakade nyss och det smakade jätte smarrigt. Ikväll blir det Eurovision, grönsaksdipp och champange. Nu är det mat !

Just det, jag har fått en ny telefon av baby också. Jag vet, han skämmer bort mig sjuuukt mycket och jag vet om det. Jag är glad för var enda sak han gör för mig !

Ha den grym kväll !

14 maj 2011

Jag och baby ska ned på stan idag, tihi, jag ska få skor ! Kvällen igår var riktigt bra och ikväll tar vi det lugnt och myser framför Eurovision med grönsaksdipp !


Trött tjej !

13 maj 2011


Nu drar jag och min matchande man ut på äventyr ! Det här är blusen jag fick idag btw.

Hörs imorgon !

13 maj 2011

Fredag den 13:e har hittills varit en rikigt bra dag för min del ! Började med att jag och tjejerna städade och rensade lite i vårat föreningsrum på skolan och sen mötte jag upp baby och gick mot stan för hans lilla present han hade lovat mig. Jag var super nervös för han sa "Säg till när vi är i mitten så ska jag berätta" och vet ni vad han sa ?! "Vi ska shoppa, jag betalar. Vart vill du gå ?" Fatta överlycklig tjej !!! Fick två klänningar, en från Rut m. fler och en från H&M, ett vitt linne med spets runt urringningen från Monki och en blus man knyter i höjd med naveln från Gina. Tänkte ha på mig blusen ikväll när vi ska på födelsedagsfest + inflyttningsfest. Efter vi hade shoppat klart gick vi och åt en sen stor lunch på ett café innan vi promenerade hem.

Jag har precis duschat efter min lilla springtur och har målat naglarna också. Inget motiv eller så denna gång, det ska jag göra på måndag tror jag. Har inte riktigt tid nu idag.

Nu ska jag ta och fortsätta göra mig klar ! Ha det gött !

13 maj 2011

Skrev ett helt inlägg som försvann.. suck ! Drar det kort.

Idag ska jag till skolan och möta upp några vänner från PPM styrelsen, vi ska försöka få lite ordning i vårt föreningsrum. Efter det ska jag möta upp baby på stan, han har något lurt på gång. Det enda han sagt är att jag ska få en present och att vi ska äta lunch på stan sen.

Eurivision igår, det enda jag tänkte när Rumänien satte igång var "Va fan, det är ju Aringarna med Eloise ju !" och Danmarks bidrag var uppenbart att det var så likt det kundde bli Andreas Jonssons Sing for life.


12 maj 2011

Det har varit lite tyst från mig idag men jag pluggade hela förmiddagen efter att jag sovit, lite men som en sten. Sen vart det föreläsning och direkt efter det mötte jag upp baby som kom idag. Han stod och väntade på mig utanför skolan och så gick vi och handlade innan vi knatade hem.

Jag har varit ute och sprungit ikväll också, vart ju inget igår. Under min lilla springtur kom jag fram till att jag måste göra förändring i min kost. Men mer om det imorgon för nu har jag pluggat i två timmar och ska mysa ned mig i soffan bredvid baby framför Eurovision songcontest semifinal 2, Sverige startar som numer 8 ikväll. Hejja hejja ! 

12 maj 2011

Hej, det är jag, spöket. Jag har hjärnskakning efter en liten olycka förra fredagen och har bara spenderat mina dagar på soffan i ett moln av illamående, huvudvärk och yrsel sedan dess. I söndags blev det så outhärdligt att det blev en tripp till akuten, där de konstaterade hjärnskakning och skrev ut lite groggy-piller. Har blivit lite bättre från dag till dag, även om det främst berott på att jag inte gjort så mycket på dagarna. Idag gick jag till jobbet, dock bara fyra timmar vilket kändes ganska lagom med tanke på att bara åka till jobbet var som en sju resor till helvetet och tillbaka. Nu kollar jag på jobbjägaren och väntar med spänning på min favorit of all times - criminal minds! 

Ungefär såhär känns det ...

11 maj 2011

När jag stod och borstade tänderna så började jag tänka på vad jag ätit idag egentligen eftersom jag sa att jag ätit sååå mycket och glömt att räkna kalorierna som jag gör varje dag. Och så när jag skrev upp det så märkte jag att det var ju inte alls så mycket som jag trodde att det var.

En burk makrill i tomatsås, ett ägg med majonnäs, kaffe med mjölk
Sallad med lax
1 portion havregrynsgröt med mellanmjölk och blåbär, ett ägg med majonnäs, kaffe med mjölk
En skål vanilljyoghurt med blåbär och 1 msk boveteflingor, ett ägg med majonnäs
En liten burk tonfisk med majonnäs
Några oliver
Detta är sammanlagt ungefär 1560 kcal. Ja, jag räknar kalorier dagligen.



Och allihopa, när jag säger ägg med majonnäs så menar jag inga mängder med majjo inte. Lite lagom bara, annars blir det ju vansinning äckligt ! Jag äter ju inte alls mycket kolhydrater och måste få i mig fett och då är ägg med majjo ett bra alternativ. Hm.. hur som helst, kanske ska ta och äta lite mer med tanke på att jag tränar också ?

11 maj 2011

Jag har inte gått och lagt mig än så i mitt huvud är det fortfarande den 11 maj vilket innebär att det är 2 månader sedan jag och baby var i Danmark. Känns helt obegripligt ! Känns som som det bara var några veckor sedan. Och vad som känns än mer obegripligt är att vi varit tillsammans i 10 månader idag. Tiden går så obehagligt snabbt ibland. Men åååh, vad jag är lycklig !

Idag hade jag föreläsning på morgonen och sen var jag kvar i skolan och pluggade med grabbarna till halv fyra innan jag kände att jag höll på att krokna och gick hem. Jag hade tänkt att jag skulle äta lite gröt, sova en timme och sen ut och springa innan jag skulle börja plugga igen. Men.. jag kom hem och åt mer än vad jag brukar göra när jag kommer hem från skolan och sen somnade jag på 2 sekunder med tallriken och allt kvar på bordet. Sov till 20.20 ungefär, det vart tre timmar. Haha, det vart inge springa idag om jag säger så. Jag vaknade till i soffan istället och gosade med min kissemiss innan jag började plugga.

Men nu får jag äntligen gå och sova igen. Ska ta och borsta tänderna och så innan jag kryper ned under täcket. Klockan 0600 ringer klockan, ska upp och käka frulle då och sen tänkte jag ligga och vila/sova i soffan till halv åtta och gå ut och springa då eftersom det inte vart något idag. Nej nej, inge fusk här inte !

Men nej, nu håller jag på att dö känns det som och Missy har legat och sovit framför mig på skrivbordet i två timmar så lika bra att vi går och lägger oss i sängen.


Natti natti !

10 april 2011

Jag och Kathi gick ut och satte oss i solen och pluggade idag efter vi ätit lunch hemma hos henne. Det var så sjukt skönt ! Nu är jag hemma en sväng och tänkte att jag skulle gosa med Missy men hon gick och la sig i badrummet. Haha ! Ikväll är det dans och jag tänkte promenera dit så ska gå vid kvart i sex tänkte jag. Jag har absolut ingen aning om  hur lång tid det tar att gå dit.

Tänkte att jag skulle ta och göra lite matte när jag kommer hem innan Eurovision songcontest semifinal 1 börjar. Men nu ska jag bara göra iiingenting !


10 maj 2011

Morgon morgon ! Känner mig utvilad och pigg idag, hur skönt som helst. Ligger i soffan och dricker upp mitt kaffe innea jag ska gå och göra mig klar inför skolan. Det blir promenad idag igen för det är ju underbart väder. Helt fantastiskt !


Haha, uttråkad tjej ?

Jag och baby bokade biljetter till Gotland igår, 30 juni-3 juli kommer vi befinna oss på den Gotländska landsbyggden. Myyys ! Han har aldrig varit där på Gotland över huvudtaget så det blir extra kul att få visa honom det "på mitt vis", dvs inget party party eller så.

Idag har jag föreläsning 0915-1200 och efter det blir det lunch och plugga i skolan innan jag ska bege mig hemåt och käka lite och ge katten mat innan dansen. Ikväll är det semifinal 1 inför Eurovision songcontest också, det missar ni väl inte ?

Ha en bra dag !

9 maj 2011

Hm, fastnade vid dator. Chattar lite på fejjan och det är ju sååå lätt att fastna där. Kan passa på att säga att jag var ute och sprang med Robin och Sebbe från klassen idag. Kändes skönt att inte hålla på att dö tre gånger under rundan som jag gjorde första gången jag sprang den med bara Robin. Idag orkade jag utan att stanna till och med. Det lönar sig att ligga i ! 

Körde mag-, rygg-, och arm övningar innan springturen på 4,5-5 km och när vi kommit ungefär två tredjedelar av rundan så är det en brutal gräsbacke som vi sprang upp och nedför  en gång också. Det bästa av allt förutom att jag känner resultatet är att jag ser det ! Ser sådan skillnad bara från förra måndagen.


Jag spänner inte ens magen på denna bild. Sweet ! BEACH -11, HERE I COME !!!


9 maj 2011

Hallå ! Är lite små trött i huvudet efter att ha suttit och gjort naglar i 2,5 timmar ikväll. Gjorde naglarna på två vänner som båda ville ha fransk manikyr som grund och sedan motiv med blommor. Det vart lite olika blommotiv och jag vart riktigt nöjd med båda. Det var nämligen första gången jag gjorde blommor så dom blev "test-kaniner", tre flugor i en smäll: alla blev nöjda !


Emmie ville ha en mörkrosa blomma på varje nagel utom på ringfingret där det även vart en ljusare blomma som är korall-färgad för att skapa lite variation.


Zerinade ville ha två blommor på tummen och ringfingret. En turkos och en chockrosa, gjorde de rosa blommorna lite större än de turkosa för att få lite variation.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och göra startuppgifter i matten eller om jag ska bums i säng. Men jag tror att jag i alla fall ska kolla på uppgifterna och sen sova. Det är nog inte så många hoppas jag. Haha, jag har inte ens tittat på de.

9 maj 2011

Äta, handla, träna, plugga och sova.


To schoold for cool

 Har en äcklig jävla geting här inne jag vill ha ut men som envisas med att flyga uppe i taket..


9 maj 2011

God morgon ! Jag lyckades få 4 timmars sömn inatt. Är väl inte allt för pigg men inte supertrött heller. Känns helt okeij ! Börjar 1315 idag och går väl till 1630 ungefär. Ska försöka plugga lite nu innan jag ska göra mig klar för att promenera till skolan i detta fina väder. Sen efter skolan måste jag handla lite och göra mat¨lådor. Ska plugga lite och göra "inför"-delen till matten imorgon.


Såhär vart naglarna jag gjorde inatt.

9 maj 2011

Naglarna vart riktigt bra om jag får säga det själv ! La dock till lite silverglitter på slutet som jag nog kommer skippa nästa gång jag gör leopardnaglar. Jag lägger upp en bild imorgon för nu orkar jag inte ta någon.

Börjar bli lite trött och borde egentligen sova vid det här laget. Men känns jobbigt att gå och lägga sig i sängen. Kommer jag att slippa ångesten ? Jag hoppas verkligen det. Det är så fruktansvärt att lida av ångest.. Vill ha min man här och krama på !


Kommer ihåg exakt vad som hade hänt samma kväll jag tog denna bild. När jag fortfarande hade en kamera (har en trasig och en som jag inte kan ladda här hemma) brukade jag fotografera, oftast mig själv, när jag mådde dåligt. Det fungerade lite som "terapi" för mig. Att sminka mig och fotografera, redigera och få uttrycka mina känslor.


8 maj 2011

Hallå ! Sitter i soffan och kollar på RuPauls Dragrace som varje söndag. Vet inte varför men tycker det är riktigt roligt att se på. Det är så skönt att se att de verkligen inte skäms, att dom står för dom dom är liksom. Målar naglarna också, hade egentligen tänkt att jag skulle göra liknande tippar som sist fast vitt och någon färg istället för vitt och svart och så blommor på det. Men jag ångrade mig så det blir leopard naglar. Rosa och inte någon oragnge eller så. Skulle egentligen haft ett guldskimmrande lack och sen något ljusbrunt/beige men detta kommer nog bli snyggt också. Har bara ett guldglittrigt och ett brunt och det skulle nog inte bli så snyggt tror jag. Lägger upp en bild innan jag går och lägger mig, annars kommer det imorgon någon gång.


Pöss pöss

8 maj 2011

Jag och baby har verkligen haft världens underbaraste helg ! I fredags var vi bara hemma, åt god middag, drack gott vin och bara myste i soffan. I lördags var vi nere på stan ett tag,  Jesper köpte en tröja och jag lysrör haha. När vi kom hem tog vi ut kissemissen ett litet tag och sen tog vi med oss jordgubbar, vindruvor, choklad och skumpa och gick ned till bryggan vid vattnet. Det var klar blå himmel och solen värmde, så underbart härligt !



Igår kväll åt vi nyttig taco, istället för bröd hade vi stora salladsblad, smarrigt ! Och sen gjorde vi oss klara utifall att vi ville ut med det slutade med att vi gick ned till en kompis här i samma hus och drack lite vin och sen gick vi hem igen och myste lite mer.

Idag tog vi det bara lugnt hela morgonen, åt frukost, tog en dusch tillsammans och så noppade jag hans ögonbryn. Min få fänga karl ! Sen fick jag en attack som blandades mellan ren och skär dödsångest och panikångest. Baby tog hand om mig och fick mig att lugna ned mig efter ett tag.
Någon som aldrig drabbats av en sådan attack eller sett en förstår nog inte hur jobbigt och läskigt det är. Tillslut var jag tvungen att ta lugnande tabletter för att  kunna ta mig igenom det. Jag har sovit sedan baby åkte hem och jag har lyckats få i mig lite mat också så nu mår jag bättre.

Ska ta och byta kläder och sätta i linserna så ska jag över till min granne och dricka kaffe.

7 maj 2011

Halli hallå ! Jag och baby ska bege oss ned på stan, som varje lördag haha, nej men vi ska ned så Jesper kan köpa nya skor som han är vansinning sugen på att göra. Han börjar bli som mig, men jag kan nöja mig med att det kommer ta honom ett tag att komma förbi mig när det gäller skor. Jag har ju trotts allt 57 par ! Sen ska vi handla lite och ha picknik nere på bryggan.  M Y S  !

Jag har precis rullat upp håret på papiljotter och nyu ska jag ta och sminka mig och klä på mig. Det blir min favorit kjol idag. Svart, lite längre kjol med rosa blommor i olika nyanser. Vitt linne till och vita tygskor.


Haha, min man tycker att jag är fin även i papiljotter !


6 maj 2011

Nyduschad och fräsch ! Ska ta och dra en foundationpensel över ansiktet för tänkte gå och möta baby vid tåget för en gångs skull. Förut gjorde jag alltid det men nu brukar jag vanligtvis bara följa med honom till tåget på söndagar när han ska hem.

Effektiv dag idag förresten. Var hos barnmorskan, lämnade blod, promenerat, handlat, städat, diskat, tvättat, gjort glass, pluggat, tränat och ikväll ska jag laga en super god middag. Hm, blivande hemma fru ?


Min "fin fina", super goda glass jag gjort till min fin fina man !

6 maj 2011



Sparka hur mycket ni vill, det gör bara ont ett tag.
Blåmärken försvinner alltid.


VIDEOBLOGG 6 maj 2011


5 maj 2011

Det vart visst en timme längre men nu är jag klar med strömningen för denna vecka. Kanske gör lite mer på söndag efter baby åkte hem men det får jag se då. Klart med det jag skulle göra denna vecka i alla fall. Skönt !

Nu blir det  S Ä Ä Ä N G E N  ! ! !  Ska upp halv sju imorgonbitti (idag ?), det vill säga om cirkus 5,5 timmar. Ska fixa mini-piller vid halv nio. Mina tog slut för, ja, några månader sedan. 2-3 skulle jag nog gissa på och jag har inte orkat tagit tag i det. Sen efter det ska jag åka direkt till sjukhuset och lämna blod och sen hem och tvätta och göra glass innan jag går ned till stationen och möter min fina man. Ska försöka hinna göra lite matte imorgon också. Bara två uppgifter som jag har tänkt att jag ska göra men dom är ju sjukt svåra.


Natti natti !


5 maj 2011

Jag har vilat klart, diskat, gått ut med sopporna, ätit, kollat tv, pratat i telefonen och nu är brillorna på. Plugghästen är i full lgång och nu kör vi ! Plugg fram till 2400, absolut senast 0100 och sen blir det sängen. Jag känner mig ovanligt taggad inför att plugga just nu. Vet inte varför men lika bra att passa på så länge det håller i sig. Kan kanske bero på att jag är knäpp som tycker att tillämpad fysik i form av strömningsteknik är super kul ?


Hm, dags att köpa nya brillor kanske ?


5 maj 2011

Måste plugga, har ingen lust. Måste diska, har ingen lust. Måste gå ut med sopporna, har ingen lust. Bläää, negativ kvvinna idag. Imorgon kommer baby, vill att han ska komma nu nu nu !


5 maj 2011


Är mer nöjd med dessa naglar än vad jag var med de jag gjorde i förrgår. När jag får in lite vana på de nya lacken kommer det nog bli awesome !

Kan lägga upp bild på de jag använde också om någon är intresserad av det. Men det gör jag när jag kommer hem för nu ska jag göra mig klar och röra mig mot skolan.


Hörs senare !


5 maj 2011

God morgon ! Vet ni, solen skiner idag känner jag mig hyffsat utvilad om man jämnför med de senaste två veckorna. Yeeey ! Ska ta och käka frulle och nu och sen göra mig klar för att gå till skolan. Börjar inte fören 1315 idag egentligen med vi skulle ses i skolan vid 9-10 och plugga och sen ha lite girltalk över lunch innan föreläsningen. Matematik idag, blir att plugga strömning på morgonen. Skit svåra uppgifter !

Jag målade mina naglar igår med mina nya lack. Det vart mycket bättre än i förr går men fortfarande lite små kladdigt. Trotts allt första gången jag använde sånna lack. Men jag ska käka frulle och lägga ett topplack på innan ni får se.


4 maj 2011

Tjoho, trött tjej som nyss kommit hem. Tog en promenad hem från skolan och kilade förbi Kicks, köpte nagellack med smaka penslar så ska göra om mina naglar ikväll efter jag pluggat, sprungit, ätit och duschat. I den ordningen till och med. Jaha, nehe, jaha.. om jag ska ta och sätta igång med pluggandet då. Fram till sju ska jag plugga och sen ut och springa.


Ciao !

4 maj 2011

Man känner sig inte direkt jätteutvilad efter en natt i soffan men jag orkade verkligen inte gå och lägga mig uppe i sängen. Tog inte ens ut linserna, borstade tänderna, tvättade piercingen eller något. Jag var verkligen helt utslagen ! Men nu när jag börjar vakna till liv så känns det helt okeij i alla fall. Ska ta och klä på mig lite och röra mig bort mot skolan sen. Funderar på om jag ska promenera eller ta bussen. Punka på cykeln och det blåser som fan ute så bussen känns lockande men skönt att röra på sig. Buss till och promenad hem ? Så tror jag att det får bli. 

Jag gjorde mina naglar igår, testade något nytt. Det vart lite små kladdigt men det var ju trotts allt första gången jag testade. Och så har jag inte riktigt rätt verktyg heller, måste köpa lite nya lack med smala penslar och nya lack över lag så blir det nog kanon sen.


Vad tycks ?

3 maj 2011

Missy har fått godis i sin godisboll så hon leker för fullt med den för att gå ut allt det goda. Jag har satt mig i soffan efter att ha städat och gjort pannbiffar med fetaost till mina matlådor. Det vart nämligen ingen dans för mig idag för när jag gick ut så såg jag att det var råpunka på min cykel, gick inte ens att pumpa upp bara för stunden längre. Har haft pyspunka i typ ett år men nu hade de gett upp helt. Så jag hade kommit typ en halv timme försent och då kändes det lite värdelöst att åka bort när dansen bara håller på i en timme.


367 kcal per låda, keso på också så är man uppe i ca 412 kcal. Och jag lovar att pannbiffarna inte är så små som dom ser ut och dom är fulla med massa god fetaost !

Pannbiffarna vart super goda, provsmakade en. Så nu har jag två stora sallader med pannbiffar i kylen. Nu sitter jag här med en kopp te och en liten skål med blåbär, boveteflingor och yoghurt. Perfekt om man blir sugen på något fram mot kvällen ! Hm, undra om det är något bra å tv ? Ska måla naglarna också, tänkte göra något riktigt coolt. Håll utkik !


Hittade en bild på Missy från i november när hon leker med in boll. Vad liten hon var !

3 maj 2011


Min älskade bror fyllde 21 i fredags och han fick tandemskärmflyg i present. Lite små avis ? Ja !

3 maj 2011

Gud vad skönt det var att komma hem idag ! Inte nog med att jag möttes av världens kramigaste kissekatt vid dörren utan jag är så fruktansvärt trött idag. Soffan <3
Gick faktiskt en timme tidigare från skolan idag. Hade försig bara egen tid på eftermiddagen och jag hade sagt att jag skulle sitta till klockan fem men när klockan var fyra och jag hade suttit i 7,5 timmar med matematik så tyckte jag att jag fick gå hem.



Så nu får jag sitter i soffan i 1,5 timmar innan jag måste cykla till dansen. Och sen när jag kommer hem ska jag göra lite matlådor. Sallad såklart och pannbiffar med fetaost i. Smarrigt värre !


Jajamen, jag gick till skolan i min Onepiece idag, å sjuuukt skönt !

3 maj 2011

Helt ärligt så är jag inne på att gå till skolan i min lila Onepiece jag fick i påskägget av baby. Känner mig helt mör i hela kroppen och det är ruggigt ute. Det snöaade (?!) imorse och nu blåser det som jag vet inte vad. Usch usch ! Ska ju ändå bara till skolan, hem, iväg och dansa så inget krav på att klä mig snyggt direkt. Även om jag tycker att min sparkdräckt är grym snygg ! Kanke ka dubbelkolla att det inte är några fläckar på den bara, jag är mästare på att spilla utan att jag vet om det. Haha !

Nej, dricka upp kaffet och kladda på lite smink kanske.

2 maj 2011

Jag har kommit på dethär med tidsinställda inlägg, wohoo ! Bara 78 år efter alla andra, haha. Nej men seriöst, om jag inte ligger i sängen vid det här laget eller står i badrummet och gör mig iordning för sängen så borde någon egentligen kasta mig upp till sängen. Pluggat heeela dagen idag, tränat och gosat massor med kissemissen så jag behöver sömn. Det är ju en ny dag imorgon med plugg och dans. Nej, jag ska återgå till matten nu. Har några uppgifter kvar och jag räknar med att försöka hinna klart hälften innan jag går och borstar tänderna och tar med mig min lill bebis som ligger och sover här på skrivbordet bredvid mig upp till sängen.


Gillar bilden skarpt ! Valborg, en av många mycket trevliga kvällar i år.

Natti natti !

2 maj 2011

Var ute och tog en springtur, det vart bara 3 km men vill inte gå ut för hårt i början så att jag tröttnar snabbt och bara springer 3-4 gånger och sen struntar i det. Plus att jag måste tänka på mina knän, höfter och leder. Skit kropp man har ibland som inte alltid håller ! Men idag gick det perfa, ingen smärta alls.  A W E S O M E  !  Stretchade lite innan jag gick in också, jag som egentligen inte ska stretcha med tanke på mina leder. Jag är nämligen över-rörlig, dvs alla mina leder är för långa och håller inte ihop skelettet ordentligt vilket leder till att benknotor kan ligga och skava mot varandra lite var stans i kroppen. Där av inte stretcha. Stretching = dra ut lederna ännu mer.. ingen bra combo. MEN DER ÄR JU SÅ SKÖNT !

Sen när jag kom in gjorde jag 50 situps, 20 armhävningar på knä (jättesvaga armar) och 30 arm kombinerat. mag övningar. Så nu har jag ätit lite yohurt med blåbär och boveteflingor. Inte flingor flingor utan mer som havregyn fast bovete. Haha, fattar ni ?


Ljuset faller väldigt olika på bilderna men jag börjar redan se resultat av min "beach -11" och jag har bara hållt på i en vecka.

Ska lägga en ansiktsmask nu som ska få torka innan jag hoppas in i duschen.

2 maj 2011

Hellu ! Nu är jag hemma igen efter att ha varit i skolan några timmar. Det var en föreläsning i strömningsteknik och den var seg, men gick bra. Känns inte alls för svårt än så länge men så har jag inte börjat räkna på det själv än. Super skönt att det börjar spricka upp lite ute nu så ska ta och bege mig ut och röra på mig lite för ikväll måste jag göra lite matte inför imorgon. Haha, ingen ro och ingen vila ! Och lilla Missy måste få lite uppmärksamhet också.

Fotade kavajen och GulBlå jackan också, fick ingen bra bild på skinnkappan och inte på handskarna heller. Så det kommer väl någon annan gång eller så får ni se de när jag använder det förr eller senare.


Vet inte vad det är för märke på kavajen för fodrets har bytts en gång i tiden. Men den de på dom bilderna hade jag i alla fall på mig idag. Och den vita är den från GulBlå, ska köra den i tvätten innan jag börjar använda den.


Bryt inga ben !


2 maj 2011

Morrn morrn ! Har sovit som en gud inatt, riktigt skönt ! Ska ringa ungdomsmottagningen och sen plugga plugga.


Snyyyyygging !


 Hörs senare.

1 april 2011

Har glömt säga att jag fick tre jackor och ett par gröna mocka handskar i helgen. Allt från 80-talet, möjligtvis något från 70-talet. En röd skinnkappa, en mörkblå kavaj, en vit tygjacka från GulBlå och dom gröna handskarna. Lägger upp bilder imorgon så ni får se. Jag är totalt kär ide gröna handskarna men jag får vänta till hösten med att använda dom. Attsingen ! Vill använda som nu, nu, nu..


1 april 2011

Har städat undan lite och gjort två matlådor. Vill inte göra gör många på en gång eftersom det är sallad med olika tillbehör. Det var i alla fall en med kyckling och en med rödspätta. Gjode både kyclingen och fisken i ugnen eftersom jag tycker det meta blir såmycket godare då. Det blir mer saftigt eller vad man ska säga.


Visst ser det smarrigt ut ? Med kyckling 313 kcal. Med rödspätta 457 kcal. Ett ägg och lite keso till så blir det perfekt !

Missy ligger och sover. Jag tror hon tyckte det var skönt att komma hem för hon har sovit ända sedan dess. Jag tänkte att jag ska plugga lite strömningsteknik nu, fram till klockan tolv och sen blir det sängen. Skönt att jag börjar sent imorgon för då får jag sova till halv 9-9 i alla fall.

Det blir en lugn vecka. Inget speciellt planerat förutom att baby kommer på fredag. Jag har en 4-timmar föreläsning om dagen måndag-torsdag. Jag tror att helgen kommer bli lugn, känns som om det skulle vara super skönt !


Take it easy !

1 maj 2011

Idag vaknade jag klockan 12 vilket var behövligt med tanke på att jag gick upp klockan 7 igår, och var hemma vid halv 4 inatt. Hade en mycket trevlig kväll igår som började hos Thea och slutade hos Jesper i Älvsjö. På vägen hem från Älvsjö fanns det inga taxisar, och jag var rätt bitter över det, eftersom vi behövde gå hela vägen trodde vi. Några andra som också skulle till Huddinge fick tag på en taxi bakom oss ( eftersom jag var dum nog och försöka springa ifatt en taxi som lyste ledigt långt borta) Fick ett litet utbrott då, och kallade taxichaufförerna för både det ena och det andra. Som tur var så fick jag och Elias åka med Svärdets mamma till Juliaborg så vi kunde ta nattbussen därifrån. På vägen mot Huddinge så sa Elias att han kunde skjutsa mig med bil från honom så att jag skulle slippa gå själv genom flemingsberg. Det tyckte jag var så fruktansvärt kul att jag satt och klurade på hur våran dödsannons i tidningen skulle se ut eftersom jag var dödssäker på att vi säkert skulle krocka i en rattfylleolycka orsakad av Elias. Var superkul!

Avböjde erbjudandet, och gick iallafall själv hem. Somnade direkt när jag lagt mig i sängen.

Idag har jag bara jäst på soffan och sedan hängt i stallet. Så här kommer en film på mig och prinsen från idag.


1 maj 2011

Sitter här i soffan med min kissekatt som äntligen är hemma sovandes bredvid mig. Fick skjuss hem av mamma och hennes man, så sjukt skönt att slippa åka tåg ! Och så handlade dom åt mig också så nu har jag kylen och frysen full med massa mat. Och apropå det så ska jag ta och lägga in revbenspjäll i ugnen. Är lite sliten från igår så det kommer sitta som en smäck.

Helgen har varit riktigt bra. Åkte direkt efter duggan och baby mötte upp mig när jag kom fram. Vi gick och köpte sushi och promenerade hem. Igår, valborg så var jag och min man på parmiddag hos hans kusin Ida och hennes sambo Kim, deras lilla dotter var med också. Haha, jag börjar bli vuxen som går på parmiddag på valborg istället för vilda fester. Men jag måste ju erkänna att jag känner att jag och Kim delade på en flaka Dooley's igår, den var smaskens den ! Det var väldigt trevligt hur som helst.


Jag och min fin fina älskling på valborg. Saknar honom redan !

Idag blir det soffläge, mat program och kanske lite plugg. Och så ska jag göra matlådor sen också, det blir en kycklingsallad och en sallad med rödspätta. Men nu är jag vrålhungrig så nu ska jag äta mina revben.


Take it easy !


RSS 2.0