30 april 2011

Nu har jag precis gjort mig klar. Ska ta och käka födelsedagsmiddag snart och sedan beger jag mig mot okända äventyr och theas place.
Jag älskar mitt "beard of hair" - Mycket sexigt! Kanske därför jag saknar en karl.

30 april 2011

Jag kommer dö ensam, och det är inte sådär jättekul har jag insett. Jag är den som inte får dansa med någon, kyssas, eller bara ha någon att älska. Jag är den som ska vara bitter och full. Och jag älskar att jag skriver så bra inlägg. Utöver att jag ska vara bitter och full, ska jag även skriva värdelösa inlägg. Godnatt! 


Och grattis min älskade syster. Du betyder allt.

29 april 2011

Sådär ja, då ska jag promenera bort till tentalokalen och skriva matteduggan. Direkt efter går jag till "skolbussen" som går till Eskilstuna och tar tåg därifrån så är jag hemma i Södertälje sen. Är sjukt mätt efter min lunch. Kyckling, salladsblad, gurka, tomat, morötter och ett ägg.


Haha, jag vet inte vad som hände med mitt ansikte på denna bild !

29 april 2011

Jag älskar kunliga bröllop och när jag satte på teven såg jag att det är det brittiska bröllopet. Kortegen, gästerna, kläderna, ringen, brudklänningen, blommorna, håret, vigseln, kyrkan och allt runt omkring. Paret vigs kockan 1200 svensk tid, åh jag vill se brudklänningen !


Prince William och Kate Middleton


29 april 2011

Jag är helt hopplös när det kommer till mitt hår. När det kommer till min "stil" över huvudtaget. Jag skiftar väldigt mycket mellan rock, alldaglig och retro (40-50 tal). Just nu är jag ju inne i en retro period men så började jag helt plötsligt sakna mitt svarta hår med röda och rosa slingor. Och mitt sidecut ! Men skulle jag färga håret och snagga, sidecut igen och gå tillbaka till rock skulle jag ångra mig och vilja tillbaka till retro.Haha ! 
Det finns ju alltid alternativet att vara något mellanting, rocka billy, men det har inte riktigt känts rätt än. Mihi, men det kanske kommer i tackt med tatueringarna. Ska börja spara pengar, eller ja, så mycket jag kan och sen blir det till att göra nåt riktigt snyggt. Ryggtavlan kommer få vänta några år till med tanke på vad den kommer gå på, 10 000 kr.


Sidecut, rosa slingor och de röda ligger under så de syns inte.

29 april 2011

Godmorgon! Nu drar jag till jobbet.

28 april 2011

Shit, har faktiskt pluggat till nu ! Jäklar vad duktig jag känner mig. Tänkte att jag ska läsa lite smått imorgon när jag vaknar och måla motivet på naglarna. Har liksom inte haft tid med det när jag pluggat. Jag tog en liten paus och kollade på hur mycket kalorier det är i olika sorters grönsaker och proteiner (kött, fisk, fågel) och så räknade jag lite snabbt och jag bara lyckats få i mig ungefär 2500 kcal på två dagar. Not good ! Och jag som tycker att jag ätit om en häst och känner mig konstant mätt. RDA ligger väl på 2000 kcal för en kvinna va ? Fattas 1500 då. Aj aj, tur att jag inte bor hemma längre. Mamma skulle bli galen, haha !

Nej, nu ska jag tvätta piercingen, plocka ur linserna, borsta tänderna och tandtråda och allt sådant.

28 april 2011

Hallå i stugan ! Sitter i min vita och rosa soffan och kikar lite på tv. Har målat naglarna också, eller bara den rosa grunden, ska göra motiv sen men ska plugga lite emellan så jag inte skjuter upp det ännu mer.


GOSH, riktigt bra nagellack och finns i sjukt fräscha färger !

28 april 2011

Haha, försov mig igen. Vaknade för 10 minuter sen och har hunnit få i mig frukosten. Men inget kaffe för det tänkte jag köpta i skolan.


En bild på mig från när vi klädde ut oss till Turtles. Jag var Donatello !

Nu ska jag till skolan, ska plugga med Kathi och sen är det lunch direkt efter diagnos typ i matte och föreläsning direkkt på det. Härligt ! Plugg, plugg och plugg.

27 april 2011

Detta är då klänningen jag köpte idag. Väldigt enkel. Börjar nästan fundera på om den kanske inte är lite fööör enkel ? Jag gillar den och så är den super skönt.


Klänning, New Yorker 319 kr

Tummen upp för New Yorker som har kläder i min storlek, 34 ! Den storleken brukar nämligen vanligtvis vara slut och jag brukar inte ha så mycket att välja på när det kommer till klänningar och höga kjolar. Men jag kunde nästan välja och vraka idag ! Kommer helt klart handla mer där. Det var nämligen första gången jag hanldade något där om man bortser från ett par gula hotpants och en ful grön tröja till när jag och några vänner klädde ut oss till Turtles.

Monki är vanligtvis min favorit butik men jag tror att New Yorker får haka på där. Budget jag vet, men hey !, jag är student. Jag kan dock köpa jääävligt dyrt sen när jag börjar jobba. Mouahahahaa !


PÖSS


27 april 2011

Kom hem för  ett litet tag sedan och har petat i mig lite sallad. Satt i skolan till klockan fem idag och pysslade med inlämningen efter strömningen jag hade i förmiddags.. och som jag försov mig grymt mycket till, fast jag hann i tid ändå, nästan i alla fall. Matteinlämningen är snart klar, ska plugga med Kathi i skolan imorgon vid nio tiden.

Efter skolan idag tog jag en sväng in till centrum och köpte en klänning till valborg och så köpte jag även ett nytt BH-set. Bild kommer senare ! Nu ska jag ta och plugga lite och sen göra naglarna och sen plugga lite till.. suck !


27 april 2011

Helvete, för sovit mig.. måste rusa !


APA SVULLEN LÄPP !!!


27 april 2011

Saknar min katt och pojkvän. Kan inte sova, verkar lida av sömlöshet. Måste verkligen måla om mina naglar, dom ser förfävliga ut rent ut sagt. Får ta och göra det imorgon. Gjorde en hårinpackning förut, så himla skönt ! Gjort två stora matlådor med sallad och lax också.  B E A C H  2 0 1 1 ,  N O  C A R B S  ! ! !



Ska borsta tänderna och smörja in nagelbanden och lägga mig i sängen och verkligen försöka sova sen. Ska upp om fyra timmar.. yeeey !

26 april 2011

Igår var en fruktansvärd dag, migrän är liksom aldrig kul att ha, men det blir värre när symptom man aldrig haft tidigare smyger sig på! Var faktiskt riktigt läskigt när ansiktet började domna bort. 

Imorse började jag dagen med en halv annanas som ett försök till att pigga upp mig lite, men det gick sådär, och morgonen på jobbet var väl inte helt strålande. Hade svårt att hitta ord och prata ordentligt, vet inte om det var en följd efter igår? Mot slutet av dagen gick det bättre, i takt med att det blev mer och mer att göra. Efter jobbet åkte jag förbi biblioteket för att låna böcker, men de hade något driftstopp i datorerna så ska tillbaka imorgon för att hämta mina reserverade böcker, tönt javisst! Åkte därefter vidare till affären där jag handlade lite smått, bland annat kosttillskott som jag ska börja ta varje morgon för att se om jag kommer må bättre. 

Nej nu ska jag börja göra mig iordning för sängen, sov gott!



26 april 2011

Har kollat lite på Fyra bröllop, och tro de eller ej men det enda jag känner är "Jag vill gifta mig !". Det bara pirrara i magen när jag tänker på min älskling ! Haha, undra hur vårat bröllop skulle se ut ? Vi är lika men ändå väldigt olika.


VIDEOBLOGG 26 april 2011

Jag vet att videon är på sniskan man ni får leva med det. Hey, det är ju en videoblogg i alla fall !


26 april 2011


Färdig fixad, färdig packad och färdig klädd.

Dags att åka, utan katt denna gång. Vill inte att hon ska behöva åka fram och tillbaka med bara några dagars mellanrum så jag lämnar henne här hos mamma. Jag kommer ju tillbaka på fredag igen. Blä, kommer sakna henne till max ! Det kommer bli så sjukt tomt och tråkigt hemma utan henne. Min lilla bebis..

26 april 2011

Sitter i soffan och har precis ätit frulle. Ska ta och rulla ur pappiljotterna och se hur de nya var. Hoppas verkligen att de ger de lockar jag hoppas att de gör. Och så har jag även testat att rulla en ny lugg så jag får se hur den blir. När jag är klar ska jag i alla fall ned till Down Town och göra en liten piercing och sen bär det av hem till Västerås.


25 april 2011

Jag älskade dig för mycket för att orka se på när du kastade bort ditt liv. Men framför allt, jag älskar mig själv för mycket för att kunna kasta bort mitt.


Tre två år gamla bilder på mig från en väldigt jobbig och förvirrad tid i mitt liv.


25 april 2011

God kväll ! Sitter och ska plugga lite efter en skön dag i solen. Det vart inte så att jag träffade Sara utan jag och baby gick ned på stan så jag kunde byta mina skor jag köpte igår eftersom jag tog fel storlek. Men nu är det rätt så jag är glad. Det är bara ett par vita tygskor från H&M men alltid kul med något nytt även om det är något litet.
Efter jag hade bytt dom gick vi till Cesar's och satt i solen och drack vin och bara pratade i 3 timmar.


Min snygging på uteserveringen idag.

När vi kom hem hit fixade jag till Jespers frilla. Jag klippte honom i fredags men han ville ha det lite kortare. Han vart nöjd nu i alla fall så det är huvudsaken ! Sen åkte Jesper hem och jag käkade lite och tog ett bad efter det. Så nu sitter jag här med mina nya större pappiljotter upprullade ihåret tillsammans med hårläggningsvätska. Snyggt kommer det bli sörrö !
Köpte även lite skol-grejer igår också på Akademibokhandeln. Pop-up flags och två färg bäckpennor att ha och markera saker under föreläsningarna. Lite roligare att plugga om man har nya grejer där också faktiskt.

Har tänkt att jag ska plugga till klockan elva och sen gå och sova. Imorgon bär de av hem till Västerås i några dagar innan det är dags att åka tillbaka hem till Stockholm för att fira valborg med älsklingen !

25 april 2011

Jag har haft världens migrän idag - halva synen har varit borta, har haft sprängande huvudvärk och delar av ansiktet har varit bortdomnat. Börjar bli något bättre nu, men är fortfarande rätt bortdomnad. Får ta och vila lite mer! 

Motala ~ 2011

25 april 2011



Är lite lagomt uttråkad. Är färdig fixad och väntar på att Sara ska börja röra sig hitåt så vi kan gå och dricka öl. Fin fint väder i alla fall, super nice ! Uteservering !

24 april 2011

Halli hallå ! Har haft en super mysig dag med baby och nu har jag äntligen pluggat klart också. Tänk att sex uppgifter kan ta sååå lång tid att göra ! Ska ta och sätta mig i soffan med dom andra nu och slappna av lite. Imorgon på dagen bär det av ned till centrum och träffa Sara, ta några öl i solen och snacka skit.


Hoppas att ni har en bra kväll !

24 april 2011

Jag och baby har ställt oss i bostadskö, på Gotland ! Förhoppningsvis blir det en flytt dit när jag är klar i Västerås eftersom jag vill plugga Vindkraft på Gotlands högskola. Och jag har sånn himla tur som har en fästman som är beredd att släppa allt och flytta dit med mig. Någon annan gång är det jag som får "ge upp" något, om man ens kan kalla de det, för honom. Men, det handlar ju om att ge och ta och inte sätta käppar i hjulet för den andra.

Idag ska jag och baby bara mysa runt så vi ska ta och göra oss iordning nu och kila ned på stan. Jesper ska köpa hårfärg och jag måste in en sväng på Akademi bokhandeln. Sen ska vi upp förbi Torekällberget och kolla lite på djuren och ta en fika. Tyvärr måste jag plugga ett tag när vi kommer hem igen men sen blir det bara lugnt hela kvällen. Vet inte om vi skulle hyra någon film på vägen hem också, det visar sig.

Jag är så stolt över min man som sitter och sjunger Bä bä vita lamm och spontant säger "Voff" !

23 april 2011

Sitter och försöker få det sista och det svåraste på matteinlämningen gjort så jag kan slappna av och slippa tänka på den. Men shit pommes, vad svårt det är ! Om någon av er är bra på Differential och Integralkalkyler så får ni gärna hojta till.


Jag är totalt ovacker idag så ni får en lite dålig bild på mina naglar istället. Röda med rosa rosor och lite stenar.

Idag än så länge har jag hunnit med att driva baby näst intill till galenskap. Vaknade super utvilad och vart helt tok-speedad efter frukosten. Sen när jag lugnat ned mig lite satt vi och drack iste på ena lilla verandan i solen med mamma och hennes man innan Jesper var tvungen att åka hem. Och så har jag hjälpt mamma med lite blommor, ätit lunch, köpt en ny transportbur till Missy för den jag hade var så otymplig att bära. Och så har Missy varit ute i flera timmar idag, i koppel såklart, så nu ligger hon är framför mina böcker och sover. Hon drömmer nog att hon springer eller något för hon ligger och "springer" med tassarna. Sötnosen !

Tihi, vet ni vad jag fick igår ? Jesepr kom med ett jätte fint påskpaket som han hade slått in hur gulligt som helst och i låg en lila Onepiece ! Tror ni jag vart glad eller ?! Och ingen kopia var det inte, utan en riktig Onepice som jag tänker mysa runt i hela kvällen. Bild kommer komma, promise ! Men nu ska jag återgå till pluggandet så jag blir klar någon gång.


Tuddelluuu !


23 april 2011

Nu åker en sliten tjej ner till motala för en lördag hos farmor. Med tanke på att jag kom hem halv 5 imorse och hade klockan på 7 så lär jag sova hela långa vägen. Åker tillbaka hem imorgon med lillasyster, blir skönt med att iallafall ha en dag kvar ledigt när man kommer hem. 


Och bara för att jag älskar dig min skrutt! - När vi fortfarande var små och oskyldiga

22 april 2011

Hellu ! Sitter hemma hos baby efter en trevlig kväll med cider i solen, grillat och massa prat. Vi ska snart bege oss mot bussen och åka hem till mig och sova. Väl behövligt !

Puss puss

22 april 2011

Jag firar påsk med en massa bilder på mig själv känns det som, men vad ska man annars med påsken till? Snart bär det av mot staden för lite restaurangbesök och sedan får jag se vart kvällen tar mig. Glad påsk! 



22 april 2011


22 april 2011

Jag har precis kommit in från att ha tränat lite fotboll med syster, jag är ju ett blivande stjärnskott inom fotbollsvärlden, helt enkelt ett namn att hålla ögonen på! 


Ikväll ska jag först ut och käka middag med lite släkt inne i stan, och sedan blir det nog fest med tjejerna. Trevligt trevligt!

22 april 2011

God morgon ! Vaknade vid nio-tiden så vi har redan hunnit äta frukost och så. Jag och baby ska höra rent öronen och borsta tänderna på Missy nu och sen ska jag klippa min kära man. Haha, jag sa att det sker på egen risk för jag vet inte hur det kommer se ut. Men det kommer nog bli bra. på ett eller annat sätt.


Morgonpigg flicka !

Sen ska jag plugga och efter det ska jag göra mig iordning och åka till baby. Det blir grillning och lite sånt med hans familj ikvälll. Mycket trevligt !

Haha, jag antar att Missy inte kommer vilja leka med Jesper om en kvart efter vi gjort rent henne. Det är han som får hålla i så det är han som hon kommer hata mest den kommande timmen !

21 april 2011

Jag sitter i soffan .. som vanligt. Har precis slängt i mig min middag bestående av räkor, fetaost och rödlök. Var helt okej, men mat smakar aldrig lika gott som vanligt när man stressar i sig det. Kollar samtidigt på cops, bestämmer kvällens planer på fb och sms, samt ska försöka blogga. Multitasking kallas det. Ikväll är det då bestämt att jag ska möta upp lite människor för utehäng nu när man äntligen kan njuta av värmen och solen. 

Skulle egentligen slutat tre idag, men det var så lugnt på telefonerna att min chef sa att jag kunde gå hem redan vid halv ett, var inte helt fel. Köpte även jordgubbar idag, kände att jag behövde lyxa till det lite när jag inte får äta påskgodis och annat mums. 


Nej nu ska jag städa undan efter mig i köket, fixa till mig det sista och packa min lilla väska. see you later aligator
in a while crocodile!

21 april 2011

Halli Hallå ! Sitter i köket hemma hos mammsen nu och pluggar lite. Ska göra två matteuppgifter idag, det är vad jag MÅSTE göra och sen om jag gör mer så är det bara ett plus i kanten.


Här sitter jag och är tröööt !

Resan gick bra idag, sjukt skönt att det var jätte lite folk på tåget. Satt själv med lilla Missy i djuravdelningen. Jätte lite folk på pendeltåget från Centralen och hit också. Det är fasen på morgonen man ska åka egentligen ! När jag kom fram med pendeln mötte mamma upp mig och bar buren med Missy i på bussen och från bussen. Sen när vi kom hem så satte vi oss ute i solen med varsit glas iste och snackade goja och sen kom min bror förbi en sväng också. Mycket trevligt ! Missy fick komma ut en och en halv timme också så hon kommer sova som en klubbad säl i natt ! Haha, hon är så söt när hon är ute ! 


Moi today on the train ! Haha, mamma kände knappt igen mig eller hon var väl inte beredd på att jag "bytt stil" lite smått. Men hon tyckte att jag var fin och det är huvudsaken.

Nu ska jag fortsätta plugga lite så att jag blir klar någon gång. Ikväll kommer baby hit också, saknat honom massor !!!


Puss på er !

21 april 2011

Jajamen, ska bara hälla i mig kaffes och göra mig klar så åker jag till Stockholm. Mitt tåg går klockan 0900 vilket känns jäkligt skönt för jag hoppas att jag slipper ett smockat tåg. Jag menar, det är ju många som reser under påskhelgen. Mamma skulle möta mig vid bussen sen när jag var framme med tåget och hjälpa mig lite och bära hem.
Jag packade ju igår kväll så det är bara slänga ned det sista och tvinga in katten i hennes bur och åka sen. Men nu ska jag ta och göra mig iordning och sen springa ned och hämta en jacka som ligger i källaren. Haha, har man 14 jackor har man inte plats att ha alla uppe i lägenheten !




Hörs !


20 april 2011

Är det inte meningen att jag ska vara som alla andra 19-20 åringar och gilla att titta på typ Project Runway, Big Brother, diverse serier och andra liknande program ? Jag tror det. Men nej nej, har precis tittat på finalen av Sveriges Mästerkock och innan det var det Halv åtta hos mig samtidigt som jag pluggade. Nu är det Vad blir det för mat och efter det Jamie's 30 minutes meal. Haha, vuxenpoäng vuxenpoäng vuxenpoäng !  Det var i alla fall helt rätt person som vann Sveriges Mästerkock, sjukt duktig tjej ! Gillade inte hon den där bitterfittan Jenny alls, usch.



När jag skulle välja gymnasium så valde jag faktiskt bara hotell & restaurang skolor första valet och jag kom in på vart enda ett av mina val. Dock skulle jag ha gått hotell delen och tio år efter jag tagit studenten hade jag planer på att vara chef på Grand Hotel i Stockholm. Dagen innan sista dagen för sista valet den "slutgiltiga" gången böt jag alla mina val och hade Byggteknik/Ledarskap som första val, Energiteknik som andra val och lite olika målarlinjer. Kan ju skryta lite och tillägga att jag kom in på alla mina val andra gången också. Haha, och här sitter jag nu i Västerås och pluggar till Energiingenjör för att om fyra år förhoppningsvis kunna ta en magister examen i Vindkraft. Lite fascinerande faktiskt hur saker och ting kan ändras bara pga. ett enda val.
Från hotell & restaurang till utbildad byggarbetsledare och mättekniker som utbildar sig till energiingenjör.

Nu ska jag måla klart mina naglar och sen blir det att packa, städa lite smått och diska innan jag ska sova.


Simma lugnt !


20 april 2011

Gick inte på repetionsmatten idag så jag är hemma redan nu. Har till och med hunnit sätta igång en maskin med handdukar som behövde tvättas. Skönt att slippa tänka på sådant det första man gör när man kommer hem efter några dagar i Stockholm. Men skolan idag gick helt okeij, ska ta och plugga lite ikväll också eftersom jag inte gick på matten.

Det jag ska lägga i babys påskägg kom idag. Han är inte så förtjust i godis och sådant så jag kom på en jätte bra sak att lägga i istället. Kan ju tyvärr inte berätta vad det är utifall att han skulle kika in här. Lägger upp en bild sen när han fått det.

Nu ska jag ta och äta något, plugga, hänga handdukarna i torkskåpet, plugga lite till, kolla finalen av Sveriges mästerkock, packa och sooova !

Haha, btw så apropå ingenting idag så kom jag att tänka på att jag har exakt ett år kvar på min prövotid på körkortet. Nice ! Inte en enda böter eller något, jag är awesome !



20 april 2011


Haha, Missy ser vettskrämd och extremt mager ut. Jag kan lugna er och säga att hon går upp precis som hon ska efter sin sterelisering så hon har en normalvikt.

Men hehu, idag orkar jag inte riktigt bra mig om hur jag ser ut. Jag sminkade mig i alla fall och det får räcka. Mjukisar är super skönt idag !




Woop woop

20 april 2011

Någon som vet vart man kan köpa lite finare eller annorlunda påskägg. Vill inte ha ett sånt där vanligt man kan köpa på typ ICA eller COOP utan något som är lite mer speciellt. Det är ju inget "vanligt" innehåll så då kan jag inte ha ett vanligt ägg.


Något sånt här kanske, eller liknande. Ni fattar grejen, något mer speciellt.

20 april 2011

Slurp ! Då var kaffet uppdrucket och jag ska ta och smörja in mig med bodylotion, som innehåller solskyddsfaktor 8 och lite BUS. Tre flugor i en smäll ! Jag orkade verkligen inte smörja in mig igår innan jag gick och la mig. Det orkar jag försig inte nu heller för är så sjukt trött men måste. Fick lite färg igår och vill ju inte riskera att jag blir torr och börjar flagna eller bränner mig om solen tittar fram idag igen. Båda sakerna händer mig väldigt lätt, nästan lite överdrivet lätt kan jag tycka ibland. Haha !



Som jag skrev inatt innan jag gick och la mig så blir jag i skolan 0830-1800 idag, lååång dag, och efter det ska jag hem och städa lite och packa. Dock tänkte jag försöka komma ut och springa lite så jag förhoppningsvis somnar hyffsat tidigt ikväll.

Bodylotion/solskydd/BUS var det va ? Måste bara höra klart den här jätte bra låten,  Nicke Borg - Leaving home från Melodifestivalen du vet. Riktigt bra !


Ha det gött !

19 april 2011

Dansat Lindy hop i 2 timmar och 40 minuter,  G O T  T O  L O V E  I T  !  Färgat håret för min röda hårfärg jag gjorde för en månad sedan hade blivit så ful för den blekts så mycket och snabbt så köpte en röd färg från ett annat märke. Vart Wella istället för Syoss. Och jag tror att Missy tycker mitt hår luktar gott för hon ligger och luktar på det, biter på det och drar klorna försiktigt igenom det.


Redhead-brud som fyller 20 om exakt 2 månader.. herre jösses vad tiden går fort !

Nu ska jag ta och borsta tänderna och gå och lägga mig. Imorgon måste jag upp tidigt, huga..

0830-1200  Föreläsning, strömningsteknik
1230-1600  Göra inlämninguppgift i matematik
1615-1800  Föreläsning, repetion av matematik

Sen när jag kommer hem är det bara till att städa lite och packa för på torsdag morgon bär det av hem !



19 april 2011

Har ganska precis kommit hem. Dock inte från AW, den blev inställd, utan från grillning och fotboll ute i Gladö. Nyktra och frusna grillade vi på engångsgrillar i kvällssolen, för min del blev det kyckling-,champinjon-och paprikaspett, mumsigt! Fick även min målvaktströja till Team Gladö som Pörnie fixat åt mig, kolla hur fräsigt, trots att jag ser jättetjock ut! Nej nu ska jag försöka sova bort alla dåliga tankar som förföljer mig. Godnatt



VIDEOBLOGG 19 april 2011


19 april 2011

T R Ö T T  S O M  E T T  A S  ! ! ! Sovit fyra timmar ungefär och är hur trött som helst. Jag är till och med tröttare idag än var jag varit dagar efter jag bsovit mindre. Huga huga, hur ska detta sluta ? Det blir till att åka till skolan, gå på föreläsningen, äta lunch, plugga det som måste göras idag och sen hem och sova en timme innan jag går ut och rör på mig. Måste verkligen ut idag känner jag, om jag inte är så trött att jag håller på att kräkas så ska jag ut men annars är det okeij att ligga inne så jag inte ramlar och slår mig eller något. Haha, jag kan nästan slå vad om att jag kommer somna innan klockan nio ikväll.
Jävla fullmåne.. !


Yeheeeeeey, nu kör vi !

19 april 2011

Godmorgon, sitter i soffan och dricker lite äppeljuice, tog även några skedar av min lunch till frukost, mammas quornröra, kände mig inte riktigt redo för yoghurt nu på morgonen. Jag är så fruktansvärt trött nu förtiden, och framförallt idag, att jag bara vill avlida. Men ikväll efter jobbet får jag inte åka hem och sova, nej för då ska jag på afterwork med alla som är anställda av Komet och jobbar på carglass, och imorgon får jag inte heller åka hem och sova, för då ska jag ta stallet, och på torsdag, ja guess what, då är det stallet som gäller igen. Hoppas bara att jag hinner sova ut ordentligt nu under ledigheten, känns som jag har ungefär en månads sömn att ta igen. 

Nu ska jag läsa om gratis parkering i Mitt i Huddinge, innan jag borstar tänderna och tar mitt pick och pack mot jobbet. Ciao

18 april 2011


Fullmåne.. fint att titta på enligt vissa men ett helvete för vissa andra av oss.

Jag tillexempelt blir deprimerad, allmänt låg, ångestfylld, kan inte sova, har ingen lust till något, ork lös.. jag vill helt enkelt bara gråta tills jag blir uttorkad, sjunka genom marken och hoppas att någon gör en stor hög ovanpå. Jag vill skrika tills jag inte orkar och sen somna och sova tills jag kan vakna och allt är bra igen. 


Deprimerad tjej. Jag tror att jag ska göra lite O'boy och sen försöka läsa lite i matteboken inför lektionen imogron men jag får se hur det går..


Woop woop

18 april 2011

Vaknade med sjuk huvudvärk imorse, inte alls speciellt mysigt att den inte velat gå över. Gick ju och la mig med huvudvärk också. Men tog en alvedon och en stooor stark kaffe så det börjat släppa nu. Skönt ! Det är super fint väder idag också, redan 12,7 grader ute. Och när det är fint väder blir man glad och har lust att göra sig lite fin, eller i alla fall jag så jag får se om jag hinner stå framför spegeln ett litet tag.


Haha, i lördags när jag körde "grillen". Ett dans-move vi kom på när Hakar stod och viftade med en papptallrik vid grillen för att få en bra glöd.

Nu ska jag i alla fall ta en dusch för jag kom aldrig så långt igår.
Åååh, Missy är jättegosig idag, myyysigt ! Måste gosa lite med henne innan jag sätter mig och pluggar efter jag duschat.


Hörs !

17 april 2011

Orkade inte riktigt resa mig upp för att gå och borsta tänderna på en gång så drog ut på det hela och gjorde en "Vad jag ska göra i veckan - grej" i paint. Haha, och ja det händer inte så jätte mycket skoj. Men men, det är livet som student !


Shit vad liten den vart ! Eller så är det bara jag som har en liten skärm på datorn kombinerat med att jag har dålig syn.

Det blir kanske en fika imorgon efter föreläsningen med flickorna, hoppas !


Nu blir det verkligen Natti natti på riktigt !


17 april 2011

Sitter i soffan och kollar på RuPauls Dragrace som är slut när som helst. Har pluggat lite under kvällen men det har väl gått sådär om jag ska vara ärlig. Svårt ibland alltså ! Men jag har huvudvärk och är trött så jag ska ta och gosa ned mig i sängen med katten och sova lite. Hon tycker nog att jag varit rätt osocial med henne idag.

Det ska bli skönt med kort vecka denna som kommer. Bara måndag-onsdag. Nej, nu måste jag verkligen ta en alvedon till och gå och lägga mig. Det är ingen bakis-huvudvärk jag har heller, utan det är riktig jäkla cpvärk..


En bild från i lördags. Jag kände mig så snygg, och med all rätt ! Bara lite självsäker, haha.


Natti natti !

17 mars 2011

Sitter i soffan igen, däremot är det den här gången i min egna soffa hemma i Stockholm. Har precis duschat och fixat ansiktet, bland annat peelat och smörjt in. Tog en kapsel med olja som jag köpt när jag var i Polen, är jätteåterfuktande vilket kan behövas efter en helg med lite slarvande med sömn, alkohol och när man sovit med sminket. Har iallafall haft en kanonhelg, och ja, det blev en riktig brakfylla igår. Carro underhöll mig imorse med allt roligt jag hade gjort, det är ju kul att jag är kul iallafall!

Kollar på jersey nu, helt klart bästa söndagsnöjet!



17 april 2011

Sitter i soffan och är deprimerad efter en riktigt bra helg. Sen Ellen åkte hem har jag diskat, lagat mat och gjort ingenting.


Här får ni en bild på mig från förra helgen. Återkommer lite senare efter jag pluggat lite.


Ciao !


16 april 2011

Nu sitter jag i Carros soffa tillsammans med Hakar. Idag har vi hunnit med en massa roligt, Hakar har trådat våra ögonbryn, Carro har gjort fransk manikyr på mig och sen så har vi tagit en snabb sväng förbi centrumet här i Västerås. Vi sitter just nu och väntar på att Carro ska bli klar med håret, sen ska vi bege oss vidare till Freddes balkong för lite grillhäng, ska bli väldigt trevligt hoppas vi! Laddar upp med fem stycken sjunollor cider och tre femtvåor öl, för nu kör vi! Hoppas att jag mår hyfsat imorgon för att lyckas köra hem till stockholm, och eventuellt stå målvakt i Team Gladös match. Woop Woop!


15 april 2011

Morgon morgon ! Då har jag ätit upp frukosten och nu ska jag dra på mig ett par mjukisar och kila ned till tvättsugan som har har mellan 10-13. Tänkte att jag skulle försöka städa lite undertiden. Det var anstingen städa eller plugga men att plugga och tvätta samtidigt är helt värdelöst, det går inte så städa är bättre. Haha, kanske ska börja med disken.. om jag bara visste i vilken ände jag skulle börja.

Städa, tvätta, plugga..

Super skönt med fint väder, kanske tar mig en promenad ned till vattnet sen innan jag sätter igång med pluggandet efter allt tvättande och städande. Kanske skulle ta med mig kameran, jag har inte fotat sedan början av hösten.


Hörs sen !

14 april 2011

Jag har faktiskt sprungit idag ! Och då menar jag inte bara springa till bussen eller något sådant utan en riktig joggingtur med lite backträning till och med. Shit pommes alltså, jag trodde att jag skulle dö efter ett tag men jag tog mig runt hela varvet. Jag hade sällskap av en kompis som bor i huset bredvid så då går det ju alltid lättare. Men jag skulle gissa på att det var mellan 3-4 km. Duktigt ! När jag kom in igen så åt jag currykyckling och degade i soffan ett tag.

Trött och svettig tjej. Haha Missy ville visst också vara med på bild !

Annars idag så pluggade jag lite innan jag gick till skolan och efter föreläsningen så sprang jag ju då. Efter maten, duschen och allt sånt där så har jag nyss pluggat lite så imorgon behöver jag bara göra 3 uppgifter så är jag klar med det jag måste göra denna vecka. Och lite strömning om jag hinner också men den är det ingen brådis med.

Nu ska jag ringa baby, dricka te och äta äpple !


14 april 2011

Jag, avundsjuk på alla i min ålder som reser jorden runt och jobbar i varma och härliga länder ? Äsch, vad sjutton får dig att tro det ?!!

.. vem försöker jag lura.. ibland kan jag ångra mitt val att plugga på en gång men jag får se det från den possitiva sidan: Hade jag inte pluggat på en gång, ja då hade jag nog aldrig tagit tag i saken senare. Jag får resa när jag är klar i skolan, när jag är 24. När jag har en sjukt bra utbildning och kommer vilja jobba på en gång med det jag verkligen vill göra,  V I N D K R A F T. Haha !



Jahapp, då var det dags att plugga lite till och sen iväg till skolan. Det är ju fint väder ute i alla fall !

13 april 2011

Sådär, då har jag gjort lite matte. Ska läsa inför morgondagens föreläsning och göra startuppgifter imorgon förmiddag. Jag börjar inte fören klockan 13.15 så jag kan sova till åtta-nio och sen gå upp och plugga, huuur skönt som helst !


Lite matematik !, som enligt min mor inte är matematik, haha.

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och sen sussa kudde. Men tänkte ringa till min baby innan jag slår igen ögonlocken för natten. Hoppas att han är vaken !


Natti natti !

13 april 2011

Måste plugga. Ingen lust. Soffan känns väldigt lockande.. och då ska vi inte ens tala om vad sängen är ! Ska göra lite i alla fall. Bara för att vara duktig. Vilka korta meningar jag skriver.


Lagomt peppad tjej..

Föreläsningen och pluggandet efter gick awesome idag ! Jag tycker verkligen att strömningsteknik är sjukt roligt och som pricken över i:et har jag en viss förståelse för det. Eller än så länge i alla fall, man vet väl aldrig hur det går senare. Dock kan jag glädja mig åt att jag ligger i fas i båda kurserna för en gångs skull sedan mina tre första kurser i början av 1:an. Yeeeeeey !

Kan tillägga lite kort att Ellen kommer hit och hälsar på i helgen ! Happyface. Blir en lugn kväll på fredag och på lördag blir det tjejkväll men grillning och utgång.


PLUGGGHÄÄÄST !!!

13 april 2011

Nej, nej, NEJ !!!, jag får inte bli sjuk ! När jag vaknade kändes det som om jag hade feber och det gör det försig fortfarande. Men jag har verkligen inte tid att vara sjuk ! Jag får ta en alvedon och hoppas att de går över under dagen. Haha, jag har ingen termometer heller så kan ju inte kolla om det är feber eller om jag bara blivit dunderförkyld.

Ska ta och hoppa in i duschen nu så jag känner mig lite fräschare sen. Har precis ätit frukost och jag kan äga det att alla som inte ätit Tuttul har inte ätiti riktigt tunnbröd. Det är bröd från tunnbrödsbageriet i Rättvik. Om ni ser det i någon affär, KÖP DET eller baka själva. Hur gott och lätt att göra som helst . Det borde gå att hitta recept på nätet någon stans.
Jag såg några förpackningar i ögonvrån igår när jag var och handlade och reagerade direkt. Jag har försig bara ätit hembakt förut men båda är lika goda. Min mormor är från Rättvik nämligen och hennes mor jobbade på det bageriet så det har varit samma recept heeela tiden, hur som helst så kanske det är därför jag vet vad Tuttul är.

Nu ska jag sluta skriva om mitt tunnbröd och duscha !

0830-1200  Räknestuga, Strömningstekin
1300-         Plugga Strömningsteknik


Bye bye !

12 april 2011

Kom hem från dansen för ett tag sedan, stannade och handlade lite smått på vägen också. Jag ska nämligen göra rårakor och så köpte jag mat till lilla Missy. Mycket bättre att ha en ny när det tar slut så slipper man springa och handla när hon är hungrig på morgonen eller kvällen.

Dansen idag gick fint ! Lärde oss nyss så det är alltid kul. Mitt humör är fortfarande halv taskigt men vad ska man göra, det är förhoppningsvis bättre imorgon.


MUMS !


12 april 2011

Trött som ett cp.. orkar inte sminka mig och fixa håret idag. Mjukisar får duga. Bläää, vaknade på fel sida. Vill ha resultaten på termodynamiks tentan !

0915-1200  Föreläsning, matte
1230-1630  Mattehjälp och plugga
1830-1930  Dansa
Hem och dö..


Over and out

11 april 2011

Herregud, det går inte att räkna hur mycket matte som helst på en och samma kväll. Det tar liksom stopp efter ett tag.. Tar en liten paus nu i alla fall, passade på att peta i mig en toast. Ska göra startuppgifterna sen tror jag och sova efter det. Men innan det ska jag prata med baby. Jag  tror att han skulle ringa i alla fall. Han har varit dålig idag så jag får se om han ringer eller inte. Jag sa i alla fall att han skulle ringa om han orkade.


Tänk att vi hållt ihop i 9 månader idag jag och min älskade fästman, tiden går så fort, den bara rusar förbi.

11 april 2011

Har varit hemma ett litet tag och har hunnit diska och så. Hade en föreläsning idag som gick bra, strömningsteknik var det. Känndes inte som om det var någon rocket-sience direkt. Men jag ska väl inte säga något fören jag börjat räkna på det själv. Fick en hel del matte gjort imorse också innan jag gjorde mig iordning för skolan så det kändes skönt. Ska göra lite mer nu snart innan jag får ta det lugn ett tag till och sen räkna lite startuppgifter som det heter. Det är väldigt lätta uppgifter man ska klara av att göra innan lektionen, alltså utan genomgång, så att man förstår bättre eller vet vad man ska fråga om under lektionen.

Hårläggningsvätskan var riktigt bra ! Jag gjorde en rulle i luggen och satte upp resten av lockarna i en toffs. Och vet ni, utan att ha haft hårspray eller något i toffsen så är lockarna fortfarande fina ! Jag sprayade lite i rullen för att vara säker på att den skulle hålla, men den skulle säkert hållt utan också.


Ni slipper en suddig webcam bild idag och får en lite bättre från mobilen. Jag måste verkligen fixa min gamla kamera eller fixa en laddare till min andra.


Ni ropar matteböckerna på mig igen !


11 april 2011

Morrn morrn ! Då har jag slukat frukosten och ska ta och plugga några timmar innan jag gör mig iordning och beger mig mot skolan. Skriver nog någon rad innan jag kilar för nu är det dags att gräva ned sig i matteboken !


10 april 2011

Hellu ! Har precis duschat och rullat håret så imorgon får jag se hur bra min hårläggningsvätska jag köpte i lördags är. Jag var ju ute efter Glimors hårläggningsvätska men hittade bara en från Depend. Jag som trodde de riktade in sig på nagel sidan. Blir de inge bra är det ju bara sätta upp håret i en bulle så syns de ju inte, så det är ju inte direkt någon "kossa på isen" om den suger.



Jag ska nog ta och borsta tänderna och sussa kudde tror jag. Är sjuuukt trött idag ! Jag och baby sov till klockan 12 och efter vi ätit frukost så la vi oss i soffan och kollade tv.. och jag somnade igen och sov till klockan fyra. Det var riktigt länge sedan jag sov såhär mycket på en och samma dag men verkligen hur skönt som helst ! Jag fick skjuss  hem till Västerås idag också, istället för att ta tåget. Middagen i lördags spårade ut lite på slutet så jag har varit lite ledsen idag.

Veckan som kommer blir rätt lugn om man bortser från skolan som är fullrulle hela tiden. Har en 4-timmars föreläsning måndag-tosdag och så pluggar jag före eller efter varje föreläsning beroende på om det är föreläsning på för- eller eftermiddagen.

Nej, nu ska jag sova.. själv.. utan min älskade fästman..



Sov så gott !

10 april 2011

Hemma hos mig i min lilla lägenhet i Västerås igen efter en helg i Stockholm. Mestadels en bra helg men lite tuff. Sitter och väntar på att potatisen ska koka klart så ska jag äta sen. Hemgravad lax jag fick med mig, potatis, hofmästarsås och sallad. Smarrigt värre ! Och så har jag faktiskt köpt lite godis också.

Missy är jättetrött och ligger och sover på elementet. Det är hennes favorit plats, varm och skönt ! Och ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på tv. Det behöver vi !

Jag har funderat på en sak. Om man alltid ska sätta familjen först, borde man inte få bestämma själv vilka som ska ingå i den då ?


Vi hörs !


9 april 2011

Jahapp, då är att klart förutom dukningen och snart kommer släkten. Har ägnat morgonen åt att göra tiramisou åt 18 pers och sen fixat mig. Hörs !


8 april 2011



Iväg på helårs möte och sen bär det av hem till Stockholm !

8 april 2011

Effektiv dag än så länge. Kompleteringarna tog bara någon timme att göra, kanske lite mer men det är klart och inskickat nu i alla fall. Om 20 minuter är min tid i tvättstugan slut också så då ska jag hänga upp det sista på torkstället i badrummet som inte hunnit torka i torkskåpet. Och sen, sen är det dags att sätta i gång med matten.

Skönt att ha fullt upp att göra idag eftersom jag ska hem ikväll och jag vill åka nu, nu, NU ! Vilket påminde mig om att jag ska ringa min bror och fråga vilken tid han tror att han är här ikväll. Han är nämligen snäll och hämtar mig här för mitt möte slutar vid 20-21 tiden ikväll.


Bye bye !


8 april 2011

God morgon god morgon ! Vaknade för en kvart sedan och ska bara dricka upp kaffet nu så ska jag börja plocka lite här så det ser hyffsat städat ut när mina vänner kommer. Vi skulle egentigen träffats i skolan vid nio men jag ahde råkat boka tvättis 1000-1300 så då är dom snälla och kommer hit istället. Vi ska kompletera lite på en inlämning vi gjorde i termodynamiken så är det klart sen. Då är det bara vänta på att få resultatet från tentan.

Nej, nu ska jag städa lite !


7 april 2011

Idag är jag sådär trött igen, även fast jag sovit förbannat bra i natt. Jag var ju försig utvilad imorse som jag inte brukar vara vanligtvis, men ändå, nu är jag trött så jag skulle kunna somna..

Var i skolan vid elva idag och plugga lite Strömningsteknik innan matte-föreläsningen som började 13.15. Ja, hör och häpna, inget möte idag ! Efter skolan vid fyra-tiden drog jag och han jag dansar med hem till mig och dansade lite. Det gick riktigt bra förutom en snurr jag har lite problem med.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ligga i soffan och dricka te. Kanske kolla lite på matten och göra några uppgifter om jag kvicknar till lite. Vill inte börja slacka efter nu när jag kommit in i tempot från början. Haha, idag är jag inte rolig alls märker jag.


Köpte denhär klänningen i somras men har bara använt den tre gånger. Jag förstår inte varför, jag gillar den verkligen !

Nu ska jag lägga en ansiktsmask och duscha länge och varmt när den torkat. Skööönt !


Bye bye !

6 april 2011

Vet ni, vet ni, vet ni vad jag ska göra nu ? Gå och sova, hyffsat i tid och allt ! Har pluggar Strömning tills nu, eller ja okeij jag tog ju en paus och kollade på tv och passade på att sova en halv timme också. Har bara två uppgifter kvar att göra för denna vecka och det ska jag göra imorgon. Ska möta en vän i skolan vid 11-tiden imorgon och göra de innan matten börjar på eftermiddagen.
Det känns så skönt att jag känner att det är kul i skolan igen !


Osminkad tjej, helt okeij !

Har tagit lugnande/allergimedicin och hostmedicin så hoppas att jag får sova riktigt gott inatt ! Vad jag menar med lugnande/allergimedicin är att jag har lugnande jag ska ta vid behov (väldigt länge sedan sist) men eftersom jag inte ville ha något det finns risk att man kan bli beroende av så fick jag tabletter som förr använts som allergimedicin men som nu används som lugnande för att man blir så trött och dämpad av dom. Perfekt att ta innan man ska sova !


Natti natti !

6 april 2011

Nu är jag hemma igen ! Har hunnit gosa lite med katten och diskat. Nu ska jag äta lite, är inte så jättehungrig direkt så det blir en toast, ett ägg och mjölk. Sjukt sugen på mjölk ! Sitter och tittar på nyheterna också för efter det kommer Halv åtta hos mig och efter det Sveriges mästerkock. Gud vad jag låter vuxen.. och tråkig, haha !

Min dag i dag har sett ut såhär
0830-1200  Strömningsteknik
1200-1300  Linjeföreningsmöte
1300-1700  Plugg

Kul, jag vet ! Nej men jag vägrar att hamna efter i början som jag brukar göra. Denna gång ska jag hålla tempo hela tiden så jag slipper stressen innan tentorna.


WOHOOO, SNYGG TJEJ !!!

6 april 2011

Jag vet! Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men sen jag började på nya jobbet har mina dagar mer eller mindre sett ut såhär:

åka till jobbet 06.30, jobba 7.30-16.30, åka hem och sova. Och på helgen hade jag fullt upp med att dö dödens död, dricka mig full, fira kusiner och lite allmänt jox. Mitt liv i ett nötskal.

Idag har jag faktiskt tänkt att passa på att träna lite med flexi-bar medan jag kollar på Cops, sedan blir det nog lite soffhäng innan jag går och lägger mig. sov gott på förhand!

5 april 2011

Har suttit och gjort lite matte efter jag vaknade. Somnade i två timmar förut. HUUUR SKÖNT SOM HELST !!!, behövde verkligen det men jag är fortfarande trött så nu har jag gjort det jag skulle göra idag förutom ett tal som jag fastnat på. Bättre att titta på det imorgon igen när jag är pigg och kvickare i skallen. Tänkte att jag ska ta och lägga upp lite bilder jag inte lagt upp.


Lite bilder från Köpenhamn helgen 11/3-13/3. Tog mer bilder som ligger i en annan mapp jag inte hittar nu så lägger upp lite mer någon annan dag när jag hittar den.
| Ströget | 3 bilder från Nyhavn | Cool lego figur som var längre än mig |



Lite andra random bilder
| Missy var jätte trött och låg ned och åt | Beerpong | Myskväll med räkor och vittvinSpelning på en rockkrog jag och baby råkade hamna påMissy har börjat sova med mig i sängen igen | Sen märkte hon att fruktskålen inte är lika skön att sitta i nu när hon blivit nästan vuxen |


God natt på er !

5 april 2011

Hämtade ut min bok till Strömningstekniken igår. Beställde från Adlibris och jäkar vad snabba de var, 2 dagar tog det och så var den redo att hämtas ut. Tummen upp ! Sist jag beställde på internet, kommer inte ihåg vilken sida, fick jag vänta hur länge som helst tills jag till slut avbeställde och köpte en bok på Akademibokandeln istället.




Plugg time !

5 april 2011

Hur kan jag vara såhär trött ?! Det är helt fruktansvärt, jag håller mer eller mindra på att somna ståendes ibland känns det som. Jag hade ju lätt kunnat försova mig i fyra timmar idag igen om jag inte ställe 78 alarm.


Gud vad skönt det skulle vara att vara Skalman. "Hoppsansa, klockan ringde. Dags att sova !"

I ' M  G O I N G  T O  D I E  ! ! !

Dagen idag ser ut som följer
0900-0930  Möte med studievägledaren
0930-1000  Maila en sponsor till linjeföreningen
1015-1200  Upprop på nya mattekursen
PLUGGA STRÖMNING
1830-1930  Dansträning


Hare gött !


4 april 2011

Varför tar det så himla mycket längre tid att göra stor-kok än när man gör två pprtioner ? Hur som helst, har gjort fem smarriga matlådor med currykyckling och matvete. Massa paprika och champinjoner i curryn också. MUMS ! Haha, och nu har jag så mycket mat i frysen att jag inte får plats med något mer, var till och med knepigt at få plats med allt nu så jag skulle kunna stänga dörren till frysen. Men varför klaga, känns ju helt okeij !


KLOCKRENT !


När jag hade lagat klart maten och hade lagt upp curryn i matlådor men inte satt på locket än så händer något underligt, och som nog endast min kissemiss gör.. hon börjar slicka i sig curry från grytan. Förra veckan drack hon saft så fort jag vände ryggen till och nu curry ?! Hon är bra söt min lilla Missy, men konstig ibland !

Nu ska jag göra några uppgifter i Strömning innan jag går och sover. Faktiskt väldigt intressant kurs !


Sov gott !


4 april 2011

Duschad, sminkad, klädd och klar ! Ska gå till bussen om några minuter, orkar inte pumpa cykeln så jag är lat idag. Har pyspynka i bakdäcket..

Hur som helst, nya kurser börjar denna vecka. Idag är det upprop i Strömmningsteknik mellan 13.15-17.00 men troligtvis kommer vi sluta tidigare eller jag hoppas det i alla fall. Jag och en vän som ska ta över marknadslivs posterna i styrelsen för vår linjeförening ska nämligen träffa dom som sitter nu vid 16-tiden. Får se om jag hinner förbi på stan och ser om de säljer pappiljotter och hårläggningsvätska någonstans.


Shit, dra på trissor ! För en gångs skull har jag långärmat på mig som är tjockt, det var inte igår det !


Ha det gött !


4 april 2011

Haha, jag råkade försova mig fyra timmar idag ! Jag vet i sjutton men jag var så sjukt jäkla trött så jag skulle bara "lägga mig ned lite" efter jag hade vaknat vid sju då jag skulle gått upp egentligen. Men klassikern ni vet, man ska bara lägga sig ned en sekund och så somnar man och sover som en sten, och självklart har man stängt av väckarklockan. Eller som i mitt fall, satt klockan på snooz men om man är som jag så vaknar man inte av väckarklockan. Jag brukar vanligt vis ha tre klockor som ringer på morgonen.
Alarmklockan - låter så mycket att grannen brukar bli irriterad ibland.
Alarm på mobilen - musik som jag brukar drömma att jag är på konsert till.
Väckarklockan nere vid skrivbordet - brukar tänka "vad fan är det grannarna håller på med ?! Jag somnar om.." när jag är i landet mitt emellan vaken och sovandes
Och sen brukar mamma ringa - problemet är att jag kan svara och prata i sömnen..


Trött tjej !

Min lilla försovning bidrog till att jag missade mitt möte med studeivägledaren idag så jag ska boka in en ny tid när jag kommer till skolan. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka få på mig lite kläder.

BLÄÄÄ, jag är så fruktansvärt snorig !!! Seeexigt värre..


Hörs !


4 april 2011

Jag fick en sånn himla inspiration av att sitta och titta på alla fina 50-tals och rockabilly klänningar att jag tog fram sminket, locktången, platttången, borstar och kammar, hårnålar, hårspray och en liten liten gnutta mitt-i-natten-kreativitet.




Vart riktigt nöjd ! Knepigt som sjutton att få till "rullen" i håret bara men lite övning på det så ska det nog gå rätt fort att fixa i framtiden det med. Sminket är inte så svårt däremot. Det är mest "grunderna" inom sminkning, vart man ska lägga vilken skugga på ögonlocken för att framhäva det man vill. Men ja, så fick jag mitt första smink när jag var sex år gammal också. Dock, om jag ska nämna något som jag tycker är knepigt med sminket, så tycker jag att det knepigaste är att få till linern eftersom mina ögon skiljer sig så mycket från varandra.

Men vad tycker ni ? Tycker själv att jag passar väldigt bra i den stilen ! Och det är ju den stilen jag skulle vilja ha.

Nu är det verkligen dags för sängen, natti natti !


PÖSS

3 april 2011



Ingen som har lust att ge mig lite shoppningpengar att göra av med i denna juvliga butik ? Jag skulle lätt kunna tänka mig att sätta på mig nästan allt som finns i klädväg på denna sida, av damkläderna då. Klänningarna är  T O  D I E  F O R  !!!
Bläää, jag skulle vilja vara riiik istället för fattig student..

Synd att det är så sjukt dyrt att byta ut en hel garderob. Jag menar, jag lyssnar inte så mycket på rock längre. Det mesta som kommer ur mina högtalare är 50-tals musik nu mer och GOD DAMN IT vad jag vill ha den stilen ! Jag har faktiskt tänkt att jag ska ta och köpa nya pappiljotter och hårläggningsvätska och börja öva på att få till snygga lockar. Var rätt duktig på det där förut men de var ju några år sedan så jag har säkert tappat snittsen helt. Och så kastade jag mina pappiljotter av alla dess olika slag när jag flyttade hemifrån för jag tyckte att det bara hade legat och skräpat så länge.
Hur som helst, jag vill byta stil ochjag antar att jag får börja lite småt.


Ciao !

3 april 2011

Hellu hellu ! Baby har åkt hem och jag sitter här i soffan med kissemissen och kollar tv. Jag är fortfarande sjuk och tänker ligga still här hela kvällen och hoppas att jag mår bättre imorgon. Är sådär lagomt rolig när jag är sjuk men ni får står ut. Skriver något roligt när jag känner mig lite piggare. Men ni ska få en bild på mig från fredagens sittning.


Ja, inte världens mest smickrande bild direkt men who the fuck cares ? Nu ser ni ju hur jag såg ut i alla fall.


Hörs !

2 april 2011

Nu ska ni veta, såhär rent har det nog aldrig varit här hemma ! Jag har dammsugit så det stått härligt till ! Nu sitter jag i soffan och surplar Passion frukt läsk och kollar på Körslaget medans min man står och lagar middag. Luktar super mumsigt ! Det blir pannbiffar med någon kryddblandning i, hemgjorda pommes/klyft potatis och tsatziki.
Missy ligger här bredvid mig på sitt "träd" och sover. Hon fick sin favorit mat idag, rödspetta i bechamellsås, så hon är rätt nöjd med tillvaron just nu ser det ut som. Det är väl bara en tidsfråga innan hon somnar och börjar snarka igen.



Mihihiii, jag har snott pojkväns keps !


Ha det gött !

2 april 2011

Sittningen var sjukt kul, riktigt nice !, och idag mår jag som ett sprängt skithus. Inte för att jag är bakis utan för att jag känner mig ännu mer sjuk. Alvedon, noskapin och bisolvon är min räddning.

Men vi har inte legat inne hela dagen idag bara för att jag är krasslig. Vi har varit och köpt kattsand och en dammsugare. Och så när vi kom hem igen lämnade vi bara grejerna och sen gick vi upp och handlade lite till kvällen. Jesper ska laga middag så jag kan ligga i soffan och dega. Han var snäll och gjorde frukost till mig imorse, han bredde till och med mina mackor även fast han hatar att göra det. Han blev även påmind om varför han slutade äta smör på mackorna.

Vi åt lite lunch för ett tag sen och nu ska vi bara mysa i soffan innan jag ska dammsuga och lite så. Jesper ska få visa mig hur man sätta i en dammsugarpåse för det har jag aldrig gjort. Jag har faktiskt helt ärligt aldrigt riktigt sett en dammsugarpåse. Den dammsugaren jag har nu använder man nämligen inga påsar i.

Ska även färga Jespers hår sen. Han har ju varit blondie i två veckor nu så dags att byta, haha.


Sjuk tjej, då får man inte använda linser !


Ciao !

1 april 2011

Tänkte bara säga att fransk manikyr är det fulaste jag vet !.. och nu sitter jag med det slarvigt målat på naglarna bara för ikväll. Orkar inte lägga ned min själ på något fult. I vanliga fall lägger jag ned 1-2 timmar på att fixa mina naglar.


Ciao !

1 april 2011

Nehepp, jag glömde visst bort att videoblogga igår ! Men men så kan det gå. Pojkvän är här så det blir väl inte sådär jätte mycket bloggande i helgen som jag brukar. Vi har nyss ätit frukost och ska klä på oss och åka ned till stan en sväng. Han vill kolla på någon keps eller vad det var.

..och jag är små sjuk.. kul..


Tja !

RSS 2.0