28 februari 2011

Hellu ! Sitter i skolan och har precis ätit lunch efter dagen första föreläsning: Matematik. Börjar om en halv timme igen med Termodynamik till klockan 16 och sen får jag gå hem.. och göra en gammal mattetenta innan jag får gosa med min älskade katt hela kvällen.

Mådde bajs igår så tog faktiskt lugnanade för första gången sedan jag flyttade hit i augusti förra året. Men idag mår jag bättre ! Dock brukar jag alltid må sämre fram mot kvällarna så jag får se hur det blir ikväll, behövs det tar jag ikväll också. Har med mig i väskan också utifall att jag skulle få ett anfall i skolan men det hoppas jag att jag slipper. Fick det några gånger i gymnasiet och det var sjukt jobbigt eftersom man inte kan vara ifred någon stans. Okeij, om man låser in sig på toaletten men hur kul är det att sitta där tills det gått över ? Det kan ju ta allt i från några minuter till över en timme ibland.

Men nu ska jag återgå till att vara social med mina vänner !


Ha en härlig måndag !

27 februari 2011


Jag på min 19-års dag, 19 juni 2010

Ge mig lättklädda sommarkvällar på uteserveringar med goda vänners sällskap, kall öl och en massa skratt !


27 februari 2011

Hemma i Västerås igen ! Det var ruggigt skönt att få skjuss tillbaka hit och så handlade mamma till mig också så nu har jag en härligt knökfull kyl och frys med massa godsaker ! Nu sitter jag här och har precis ätit lite yoghurt så ska ta och börja med matten nu snart så jag kan fokusera på att göra gamla tentor i veckan inför fredagens dugga (del-tenta).

Helgen har varit riktigt bra faktiskt. I fredags var jag bara hemma, åt super god middag och hur mycket som helst, typ 6 lövbiffar och massa "potatiskulor" som jag inte kommer ihåg vad det hette, så jag somnade i soffan precis innan utrösningen i Let's dance och sov där hela natten. Haha, jag brukar inte orka gå till sängen om jag väl somnat i soffan.
I lördags uppvaktade vi baby som fyllde 21 för två veckor sedan ungefär så vi var där och fikade och det var riktigt trevligt. Var dock lite nervös innan eftersom mamma och Lasse skulle träffa hans föräldrar för första gången men dom verkade komma bra överrens så det bådar gott inför framtiden. Jag menar, det skulle vara väldigt jobbigt om dom inte kom överrens eftersom jag planerat att leva resten av mitt liv tillsammans med Jesper. Men efter vi varit där så gjorde jag mig iordning och käkade innan min barndomsvän Petra kom. Vi satt och drack cider och pratade strunt med dom där vuxna människorna i huset innan vi gick ut och mötte upp baby, hans bror och brorsans kompis. Och kvällen var helt okeij men jag var inte riktigt party-mode igår men det tar jag igen någon annan gång.

Ja, och idag är jag hemma igen. Undrar vart min kissekatt sprungit och gömt sig men jag tippar på att hon ligger i garderoben. Nej, nu till matteböckerna ! Inte så många uppgifter om ska göras så det borde gå rätt snabbt och om det gör det så blir det en liten paus efter det innan jag gör lite i termodynamiken.


Dega på i soffan !


26 februari 2011



Här sitter jag och min barndomsvän Petra och taggar till inför en kväll på krogen. As nice ! Vi är ju helt klart snyggast, eller vad tycker ni ?


Bryt inga ben !

VIDEOBLOGG 25 februari 2011

Igår fyllde en vän år så då bakade vi en rosa gräddtårta som smakade himmelskt. Jag åkte hem tidigt, var hemma innan tio.
Idag ska jag åka hem.. i klädd min TELLITUBBIE (rosa onepiece)!!!


23 februari 2011

Saknaden blir inte mindre, svagare och försvinner inte bara för att tiden går.


Har försökt lägge upp en bild jag tog 22 februari 2010 på min min älskade hund Fanny som fick somna in 4 april 2010. Försöker lägga upp den lite senare. Min lilla Snårklan som var ute och gick med skor och vinterjacka för det var -22 grader ute.


Nu ska jag gosa med min älskade katt ! Jag grät och då kom hon springandes och la sig bredvid mig. Hon är så under bar min lilla Missy !

23 februari 2011

- 13,4.. säger bara BRRR ! Men jag har i alla falll inte träningsvärk från igår, nice. Är dock fruktansvärt trött idag så idag blir det mjukisar, pojkväns mjukisar.


Hare gött !

22 februari 2011

Sitter här nyduschad och känner mig ruskigt nöjd med dagen ! Har hunnit med mycker och den avslutades riktigt bra med min första danslektion i Lindy hop och en liten springtur på en tredjedel av vägen hem.

Idag har jag varit i Stockholm under dagen. Började med en "intervju" hos FMV (Försvarets matrielverk) som följdes av lunch med mamma på Stockhoms Pastahus. Sen åkte jag hem till pappsen min och kollade lite gamla bilder från när jag var i 15-års åldern och vissa till och med från när jag var yngre, och uppåt också. Sen kollade jag lite på tv med bror min i någon halvtimme innan pappa kom hem och vi åkte till fotografen vi var hos för några veckor sedan och fotade oss till farmors 75-års present.
Sen vart det stressigt vill jag lova ! Bror körde min in till centralen så jag skulle hinna med tåget tillbaka till Västerås. Jag var framme här i Västerås tjuo i sex, hemma tio i, ute vid busshållsplatsen tre minuter i.. hade dock tur och hann med en annan buss och hann med bussen till dansen också. Ruskigt roligt med Lindy hop, alla borde prova ! Extra kul när man får höra att man är duktig också även fast det bara var första gången.

Sen jag kom hem har jag hunnit med att äta lite och tagit en dusch. Nu ska jag kika lite på inlämningen i matematik som ska in på torsdag. Har dock tänkt göra det mesta imorgon i skolan efter termodynamik föreläsningen men lika bra att fortsätta lite där jag avslutade igår.


Nöjd, muppig och nyduschad flicka !


Sov så gott sen !

19 februari 2011

Ikväll blir det tacomys !


18 februari 2011

Här sitter jag och är nyvaken och har inte ens hunnit dricka upp kaffet än. Och nu ska veta att jag har sovit sååå skönt inatt, helt vansinne ! Skönt att jag känner mig någolunda pigg idag med tanke på att det händer lite grejer idag.

Vid elva ska jag vara borta hos min vän och ta om scenen med dialog eftersom det vart störningar i ljudet. Vid klockan två ska jag möta baby vid tåget och innan det har jag tänkt hinna handla och hämta min linser på vägen hem också. Efter jag mött baby ska vi möta upp Robin och gå iväg för att köpa pulkor och sen blir det PULKA HELA EFTERMIDDAGEN !!!

Ikväll blir det bara lugn, känns skönt med tanke på att vi nästan alltid är ute. Hör sen !


Ciao

17 februari 2011



Sådär såg jag ut igår när vi filmade. Helt okeij ! Och det gick bra också men vi måste ta om scenen med dialogen då det hörs störningar i ljudet. Det ska vi göra imorgon.

Idag hade jag två föreläningar. Kalkyl och termodynamik. Nu har jag bomull i skallen och ska göra ett försökt att plugga fram till 21.00 då jag ska dricka lite mera te och titta på Svensk Maffia.


Hörs !

16 februari 2011

Idag är jag verkligen sjukt trött alltså, nätt och jämnt att jag kom upp i morse ! Men nu har jag druckit kaffe och tagit en dusch så är lite piggare i alla fall. Ska göra mig iordning nu och senska jag gå ned till stan och möta upp min kära vän. Det är dags att spela in kortfilmen ! Och ja, mina planer om vad jag skulle ha på mig gick i stöpen lite igår när jag lyckades slita sönder min ena lins när den fortfarande satt i ögat och jag får inte mina nya fören tidigast fredag.. och så är det kallare än vad jag hade räknat med så jag skulle nog frysa röven av mig om jag tar på mig det jag hade tänkt från början. Äsch, jag löser detta !


God morgon, upp och hoppa slas hasar !


15 februari 2011

Nu är det färdigt med termodynamiken för ikväll ! Ska ta och leta upp min kissemiss som legat och sovit på konstiga ställen hela dagen. Tycker hon ska lägga sig i soffan och gosa med mig istället !

Pratade med baby förut också, han blir hela 21 år idag ! Lite små roligt att reta honom och säga att han blir uråldrig även fast han inte tar illa upp. På fredag kommer han hit igen och jag tänkte att jag skulle swischa ihop en supergod middag, vad vet jag inte så förslag tack !

Grattis älskling, för typ fjärde gången idag ! <3


Tihi, nu kanske baby blir sur på mig för han hatar den där bilden. Men den är hur som helst från första kvällen vi träffades på min födelsedag i somras. Som jag hade firat dagen innan och var bakis som ett as och skulle egentligen bara vara hemma med familjen men två vänner till mig lyckades lura ned mig till krogen ändå och sedär vilken tur ! Jag ska vara lite snäll och utelämna hans raggningsreplik. Försig inget fel med den, den fungerade ju och jag tycker bara att den är rolig ! Och jag hade fixat mig (klätt på mig, sminkat mig och försökt fixat håret) på 13 minuter.. så jag förstår inte hur han kunde fastna för mig. But I'm happy !


Natti natti !


15 februari 2011

ED(energidensitet)-dieten, något jag tänkte att jag skulle testa ! Inte för att jag vill gå ned så mycket mer i vikt utan mer för att jag vill ha sunda matvanor. Sedan jag flyttade hemifrån har jag inte varit så duktig på det där med mat men nu ska det bli ändring.
Jag orkar inte riktigt förklara vad dieten går ut på så jag tänkte att jag länkar till sidan istället. ED-dieten

Vad man bör äta när man följer dieten är: gurka, sallad, selleri, broccoli, spenat, sparris, tomat, vattenmelon, squash, lättyoghurt, persika, päron, morötter, bär, äpplen, citron, apelsin, lätt salladsdressing, lättmjölk, tofu, acokado, havregrynsgröt, skaldjur, oliver, bönor, ärter, majs, potatis, lättkeso, banan, vindruvor, tonfisk i vatten, magerfisk, fullkornsris och fullkornspasta.


Vad man inte bör äta när man följer dieten är: paj, kex, olja, smör, margarin, majonös, kakor, chips, mjölkchoklad, fet ost, bacon, korv, croissanter, fettfria tacochips, vispgrädde, nötter, jordnötter, hård ost, russin, pommes frites, fet fisk, ägg, kalkonbröst, kycklingbröst, nötfärs, magert nötkött, gräddglass, ravioli, dressing, syltravioli, dressing, sylt, quornburgare, fullkornsbröd, frusen yoghurt.

Men jag anser mig absolut inte som tjock med mina 53-54 kg så jag tänker göra en egen kategori som heter:
Vad jag får äta någon gång då och då: olja till salldsdressing, korv, fet fisk, kycklingbröst, nötfärs, och magert nötkött.

Ägg kan jag inte leva utan så det går direkt till "Vad man bör äta-listan" i mitt fall och även smör till matlagning. Det jag får utesluta ur min nuvarande kost är: bröd, ost, coca-cola, kaviar, kakor och chips som jag dock äter ytterst sällan, bacon, pommes. Det är vad jag kan komma på just nu och det är inte så mycket men jag kommer säkert komma på mer och mer när tiden går. Något jag garanterat kommer lägga till till min nuvarande kost är grönsaker och frukt.. jag äter mer eller mindre inget sådant faktiskt. Sylt kommer jag fortsätta äta också, i alla fall de få gånger jag äter gröt.

Och från och med nu blir det promenad fram och tillbaka till skolan varje dag, förutom om regnet står som spön i backen eller om det är snöstorm för då är det okej att ta bussen. När snön är borta blir det till att börja med löpningen igen. Shit, vad snygg jag kommer bli ! Dock kommer jag inte börja pang bom med denna diet. Jag tänker börja lite lätt och sen blir det mer och mer då jag har jätte mycket vanlig pasta och sådant hemma och det känns lite dumt att bara kasta allt liksom. Hallå, jag är faktiskt student !

Någon som testat denna diet ?


Nu ska jag ta med mig min frukstansvärda mensvärk och termodynamikböckerna till soffan och kolla på Halv åtta hos mig innan jag fortsätter med pluggandet.


14 januari 2011

Min katt är tokig, nyopererad och det enda hon vill är att leka ! WTF ?!! Jag har ju sagt att hon måste ha ADHD eller DAMP. Aja, huvudsaken är att hon verkar må bra i alla fall.

Idag är det ju alla <3 dag och jag har aldrig firat den sådär egentligen och min pojk bor i El Stockholmo så jag har myst med katten och ätit en chokladmuffin, har fortfarande kvar av dom som mamma bakade förra helgen. Och kollade på Top model och lite andra värdelösa tv-program, det fick duga för mig det. Och så ska ju jag och baby till Köpenhamn över helgen den 11 mars som jag inte har berättat än tror jag men kan lägga upp bilder på hotellet och så imorgon.
Försökte plugga lite nu ikväll också och har gjort några få uppgifter men är så trött så det går fan inte in i skallen riktigt. Får ta tag i det imorgon all day long eftersom jag ändå bara ska vara hemma och hålla ett öga på lilla Missy utifall att hon skulle bli dålig eller något. Ska ned till optikern en sväng vid 12-tiden och se så att mina nya linser sitter som dom ska också. Jag är ännu mer blind nu än vad jag var förut så har special-lins på högerögat och den måste sitta rätt för att ge den effekt den ska. Alltså inte vrida sig eller så.

Nej, nu ska jag ta och sova ! Det blir soffan ikväll eftersom jag inte vill att Missy ska klättra på stegen upp till sovloftet med sitt sår i magen (de avrådde fårn att hon skulle "sträcka ut" magen, typ klättra och hoppa) direkt efter operationen. Och ja, hon brukar alltid vilja sova bredvid mig så därför sover jag i soffan.
Ni får tycka att jag är löjlig om ni vill men hon är min lilla bebis och det är bara så det är ! Jag ser henne som en familjemedlem, precis som vilken människa som helst.


Dröm vackert !

14 februari 2011

Dags att åka och hämta lillan ! Undra hur groggy hon är på en skala ?




PÖSS

13 februari 2011

Huga huga ! Jag var varit jätteduktig och pluggat termodynamik i fyra timmar nu. Har tänkte att jag ska plugga ikapp lite i den kursen denna vecka som kommer då vi inte har lika mycket matematik då. Även om jag älskar matte så är det lite jobbigt att allt annat hamnar på sidan av när matten kommer. Termodynamiken är ju också rolig ! Ja, jag är en plugghäst..

Min lilla kissemiss ligger och sover i mitt knä så jag tänkte att jag skulle ta en snabbdusch och sedan krypa ned i sängen. Blä, tråkigt att sova utan min man..



Vi vill inte försova oss imorgon för min lilla bebis ska kastreras. Jag ska lämna in henne mellan klockan 0800-0830 så jag tänkte försöka lämna henne vid åtta eftersom jag börjar 0915. Sen får jag se om jag är kvar i skolan hela dagen eller inte, det beror lite på när jag får hämta henne efter operationen.

Natti natti !

13 februari 2011

God kväll, god kväll !

Idag ska ni veta, idag har jag äntligen fått mina stolar till matbordet. Typ tre veckor senare men ändå, äntligen ! Känns skönt att slippa sitta i soffan och käka hela tiden. Det var skönt i ett halvår men inte längre.

Helgen har varit bra ! I fredags vart det tenta-öl efter duggan (typ deltenta) och sen mötte jag upp baby. Efter en snabb middag och fixning bar det av till hemmafest som egentligen skulle ha följts av utgång men så var det inte för mig och Jesper för lilla Carolin fick en blackout-fylla.. jag kommer ihåg att vi satt och skulle spela ett spel vid elva tiden och sen är det svart. Tur att jag hade Jesper med mig, annars vet jag inte hur det hade slutat. Det blir lite lugnare framöver ett tag.

I lördags trodde jag seriöst att jag skulle dö mer eller mindre. Efter att jag vaknat upp och funderade över när och hur vi kom hem så kröp jag upp i sängen bredvid Jesper för jag somnade i soffan. Vid halv tio gick vi upp och han gjorde frukost till oss som jag inte lyckades äta då det bara kom upp igen.. typ tre gånger. Inte ens kaffet ville stanna kvar. Men mot alla odds så lyckades jag följa med Jesper ned till stan. Så jag och min man har ägnat oss åt lite små hemlisar i helgen. Jag tänker inte berätta nu, det gör jag sen ! På kvällen lagade vi super god mat, potatisgratäng och lax med bea och så hade vi köpt chips och grejer. Riktig svull-lördag framför Melodifestivalen.

Idag kom pappa hit med mina stolar och så monterade han ihop dom åt mig också. Fast han hade glömt ta med sig skruvmejslar och jag hade inga så vi fick åka och köpa så nu har jag sex stycken. Snäll far jag har ! Efter att vi monterat ihop och allt så fikade vi lite. Jag och Jesper bakade nämligen äppelpaj igår, super smarrig !
Och jag kom hem för en halv timmde sedan efter att följt med Jesper till tåget och sitter nu och pratar med mamma i telefonen. Ska ta och plugga lite och sen ta en dusch, göra hårinpackning och ansiktsmask.


Ciao !


10 februari 2011

Blä, hann bara halva kapitlet igår. Men när klockan var halv ett så hade jag räknat på allt som vi gått igenom och jag var inte så sugen på att sätta mig och läsa in saker vi inte ens gått igenom. Får ta det efter lektionen idag. Har lektion 10.15-12.00 så det är inte så farligt.

Jag kanske ska ta och göra mig iordning lite och sen promenera till skolan. Jag känner mig som en degklump så jag vill inte ta bussen.


Tja !

9 februari 2011

Sitter här i soffan, äter lite nudlar och kollar tv. Var tvngen att kolla upp lite räkneregler för binomalutveckling.. om ni vill veta vad det är får ni googla själva för länkarna jag gör till alla de där konstiga orden som hör ihop med det jag pluggar verkar bara försvinna. Typiskt..

Haha, jag vet att nudlar är typ studentmat #1 men jag äter det mest för att jag vanligtvis inte äter middag bara för att jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att äta och speciellt att äta själv. Och sen så brukar jag få ångest av att äta lite titt som tätt och min kära mor sa alltid när jag bodde hemma att om man äter ordentlig lunch, vilket jag alltid gör, så behöver man inte alltid äta middag om man inte vill. Och mamma har ju alltid rätt, eller hur ?

Det jag räknar på nu i matten tycker jag är vansinning svårt så jag hoppas verkligen att jag klarar tentan på fredag. Ska försöka räkna klart detta kapitel innan jag går och lägger mig så kan jag räkna gamla tentor imorgon efter mattelektionen. Smart, jag vet ! Nej, nu ska jag kolla lite på Vad blir det för mat ? och sen fortsätta plugga lite.
.. gud vad jag kollar på matprogram hela tiden, haha !


Puss

9 februari 2011

Nördbrillorna är på och idag är det fullspäckat !

09.15-12.00 Termodynamik, föreläsning
12.00-13.00 PPM (min studentförening på högskolan) styrelsemöte
13.15-16.00 Termodynamik räknestuga
16.00 → matteplugg


Snälla, sov åt mig !

8 februari 2011

Min lilla Missy <3


8 februari 2011

Shit pommes alltså ! Jag har räknat matte i 8,5 timmar idag så jag är något trött i skallen såhär på kvällskvisten om vi säger så. Men det är värt det för jag har räknat ett helt kapitel idag som egentligen är anpassat för att räknas på en vecka, så jag känner mig rätt så duktig.

Nu tänkte jag att jag skulle kolla lite på tv. TV4 nyheterna nu, efter det Halv åtta hos mig (vuxenpoäng för båda två) och sen Den hemliga miljonären. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på att lösa de fyra uppgifter sen som jag inte klarade idag innan jag ska gå och lägga mig också.

Min lilla bebis är jätte trött och ligger och sover på elementet som vanligt och gömmer ansiktet bakom mina vita och rosa gardiner. Haha, jag ska lägga upp en söt bild på henne jag tog igår lite senare. Hon låg och vilade under mattan. Sötnosen !


Ta det lugnt !

7 februari 2011



Uttråkad flicka som inte har lust att plugga men som egentligen måste. Tenta på fredag.. matte. Hade två föreläsningar idag, matte och termodynamik. Så jag behöver egentligen inte ha dåligt samvete eller ångest om jag inte pluggar ikväll så jag får se vad jag ska roa mig med.

Jag har nyss ätit en chokladmuffin, mamma bakade ett gäng till mig i helgen när jag var hemma i Stockholm. Så nu behöver jag inte äta middag fast jag är sugen på en till och då behöver jag absolut inte äta middag. En kopp te får duga.

Imorgon ska vi ses vid nio tiden i skolan och plugga tillsammans och sen gå på matte supporten så kanske man får hjälp med det man inte fattar. Så ja, jag kommer vara super rolig fram till helgen som ni kanske förstår !

Men en rolig sak är att jag och en kompis ska spela in en liten film till SM i enminutsfilm eller vad det var för något. Eller ja, han göra filmen och jag skådespelar. Vet inte riktigt om det är fler som ska vara med eller inte men det blir kul hur som helst. Jag spelade teater förrut, i tre år tror jag att det var, och det är bland det roligaste jag vet !

Ihelgen kommer baby hit ! <3


Simma lugnt !

6 februari 2011

Beställde hem denna super snygga ring från barbarella.se tillsammans med en rosa 8 mm candy spiral och två pluggar som jag fick i tisdags. Baby beställde även en vi 4 mm spiral och en tunnel.
Men fan cheka in min super fräna ring !


Och så kan jag tillägga att jag fick en kaffemaskin i fredags !




Chilla med liver lite här nu va !


6 februari 2011

BLÄ, jag vill inte vara i Västerås.. jag vill tillbaka till pulsen i Stockholm ! All stress, brun snö, folk överallt och dryga människor.. give me, give me, give me !
Ni får ursäkte man jag är lite smått deprimerad och känner just nu att jag inte vet om jag vill vara här eller inte. Jag älskar denna stad och alla människor jag lärt känna.. men på senaste tiden har jag nästan blivit lite små tokig. Jag behöver fart och fläckt. Mycket människor och tempo. Krogar och uteställen som inte stänger klockan 02.00.
Men detta kanske bara är en fas som går över snart. Mycket möjligt ! Om jag känner såhär om ett halvår när första året är avklarat så får jag ta mig en funderare på hur jag ska göra i framtiden.

Men men, haft en underbar helg med älskling i alla fall. Och jag saknar honom redan. Och mamma !
Helgen bestod av en lugn fredag med pojkvän och jag somnade i soffan som vanligt. På lördag på dagen var jag, pappa och bror och fotograferade oss till farmors 75-års present och efter det mötte jag upp baby på stan. På kvällen var jag och firade min barndomsvän som fyller 20, den 21 mars haha. Och efter det vart det en natt på stan med min man, hans arbetskompisar och några av mina pinglor.

Sen jag kom hem till Västerås idag har jag gjort fem matlådor. Korvstroganoff, pasta och broccoli, mums ! Ska ta och plocka undan lite för det ser ut som jag vet inte vad här hemma och sen ska jag se på reprisen av melodifestivalen från i lördags. Jag ser ju alltid på det men missade det.


Ciao !

3 februari 2011

De senaste veckorna har sett ut såhär;
förskyld, hosta & svårt att andas - fest, kompisar & typ aldrig hemma - vinterkräksjukan - och idag mår jag någorlunda okej, lite illamående och sådär som man är första dagen tillbaka på jobbet.
Men .. no time för uppdatering, åker nämligen till Thailand imorgon i två underbara veckor. Så det får bli en comeback då helt enkelt. Pusspuss

RSS 2.0