31 augusti 2011

Dagen idag har varit FULL av plugg ! Dock har jag gjort så pass mycket att jag troligtvis kommer få heeela fredagen ledig vilket i såna fall innebär sovmorgon tills jag vaknar av mig själv. Kom hem för ett litet tag sedan också, var över till grannen och pratade lite strunt och drack iste. Alltid lika trevligt med sällskap ibland på kvällarna.

Imorgon blir det lite mer plugg och sen ska jag kanske iväg en sväng. Men framför allt, på fredag kommer baby !



Jag vet inte varför, men mannen min älskar att leva störd.

Nu ska jag ta och sussa kudde för jag är så sjukt jävla tröööt !

30 augusti 2011


Taget 2010-08-30, inte så jätte stor skillnad kanske. Men jag känner en väldigt stor skillnad i mig själv. Det var länge sedan jag var så trygg i mig själv som jag är nu. Min man har jag mycket att tacka för, han har hjälp mig så mycket. Alltid funnit där när jag varit nere och alltid visat hur mycket jag betyder för honom. Tack älskling, skulle aldrig klarat allt utan dig !

30 augusti 2011

För exakt ett år sedan på dagen skulle jag börja min första dag på MDH Västerås som energiingenjör. Jag hade flyttat till en ny stad, med min nya kärlek hemma i Södertälje, kände ingen och visste egentligen inte vad jag ville. Jag trodde att jag ville bli energiingenjör och körde på det.
Nu sitter jag här ett år senare, är förlovad med samma kille, ska snart flytta hem till Södertälje för att bli sambo och igår började jag första dagen som distansstudent på Högskolan på Gotland. Nu är det Vindkraft i ett år som gäller. Jag har redan lämnat in min första inlämning och jag känner att det är kul att gå i skolan igen.

Men att vara i från min man när vi spenderat mer eller mindre varje dag och natt tillsammans i tre månader är inte lätt. Det känns som att jag ska spricka ! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att han kan komma i helgen. I need him !

29 augusti 2011

Nu börjar jag!

27 augusti 2011

Jag har precis gjort mig iordning för eftermiddagen och kvällen. Den ska spenderas på en femtioårsfest. Dock innebär den inte bara roligheter för mig då jag ska hjälpa till med servering och liknande. Det är nämligen min bästa kompis pojkväns pappa som fyllt år och därför ska firas i efterskott.
Kvällen till ära bär jag min nya rostfärgade kavaj, svart klänning och en hairbun.
Nej nu är det dags att borsta tänderna och sedan sticka!

26 augusti 2011

Sitter hemma och har precis käkat en helt okej god middag med mig som kock. Lagade rotfrukter i ugnen och lagade tonfiskbiffar till - lite fusk men sånt får man ta på en hemmafredag. Min plan för kvällen var egentligen att möta upp en vän på Wollmars, men efter att ha varit opeppad hela dagen så bestämde vi oss för att strunta i det.
Min vecka har bestått mycket av tidiga mornar i stallet där jag hållt på och tränat Liverpool i lydnad. Ska ganska snart försöka få ut honom på foder, eftersom jag själv ska flytta utomlands. Jag har sedan kollat på fotbollsmatch i onsdags, där Team Gladö vann matchen, och spenderat kvällen igår med några vänner först hos Christoffer och sedan fortsatte vi mot Dubblish på Nu! som hade sin sista dubstepkväll. Kvällen slutade med sura miner och taxi hem runt 1tiden inatt.
Och idag, har jag spenderat större delen av dagen på soffan med att må sjukt dåligt, tror det är min brist på sömn som börjar komma fram.
Nu ska jag skriva ett inlägg om JS-dieten som jag ska påbörja på måndag, på min andra blogg som jag precis startat, sedan har jag tänkt och byta om till pyjamas och ta på en ansiktsmask.
och till sist, vad tyckts om designen, snygg?

12 augusti 2011

Är hemma hos baby och vi ska snart börja laga lite mat. Imorgon åker vi nedåt i landet, en vecka helt ledig utan massa måsten. Ska bli så himla skönt ! Har jag tur blir det en sväng till Liseberg också. Love that place.

Vet dock inte hur mycket jag kommer att uppdatera under veckan, troligvis inte mycket men håll utkik.

10 augusti 2011


Målade mammsens naglar igår igen. Vart en liten rosa fjärill, och såklart det obligatoriska glittret när det är mammas naglar. Valde att inte ha så mycket täckande färg eftersom jag åker på lördag och kommer inte hem fören lördag nästa vecka. Så om mamma bara målar ett genomskinligt lack en gång nästa vecka så håller det där sig tills jag kommer hem igen. Smart va ?

Tänkte att jag skulle måla mina egna när vi kommit ned till Gräbbesta (?) om jag inte minns helst fel så är det dit vi ska. Ska dit med Jesper och hans familj. Ska bli sååå skönt ! Hur som helst, känner inte riktigt att jag har tid att måla innan vi åker. Plugg idag, tenta imorgon, packa och städa på fredag och iväg till baby på kvällen för vi åker tidigt lördag morgon.

10 augusti 2011

Sådär ja, då var poäng så att jag kan få CSN för kommande läsår fixat. Fick nämligen "moment inlämning" i den sista mattekursen jag läste godkännd nyss. 3 fina högskolepoäng. Nu är jag i alla fall över gränsen med några poäng i marginal så jag är lugn.

Idag ska jag ta och plugga lite och repetera det jag är lite osäker på inför imorgon. Tänkte mest läsa anteckningar, vet inte om det ger så mycket att sitta och göra fler gamla tentor nu. Jag har trotts allt gjort en 7 stycken tror jag. Och ikväll ska jag till baby, bara ta det lugnt och mysa. Inget plugg alls ikväll ! Kanske slänger ett öga på något på tåget till Västerås imorgon men inte mer än så.

Just det, berättade jag om den där lägenheten jag var och tittade på ? FY FAAAN säger jag bara, så jävla sunkig. Usch, fy och blä. Letandet fortsätter för varken jag eller Jesper har lust att lägga ned 10 000 kr och en månads arbete på att få den lägenheten fräsch.

Men nu väntar vi svar på 2-3 lägenheter i alla fall, hoppas på visning !

9 augusti 2011

I N G E N lust att plugga ! Men bara idag och imorgon kvar och sen är det tenta dags. Hoppas verkligen att det går vägen alltså. Håll en tumme för mig ! Ja, men jag ska väl pluggapluggaplugga idag i alla fall och ta ett avbrott sådär mitt på dagen och gå och lämna in två filmrullar som ska framkallas. Den dagen man inte kan framkalla rullar längre kommer jag gråååta.


Sjuuukt gammal bild på mig och Ellen, 16 år var vi. Och om jag inte minns helt fel var vi på väg in till Söder och Tantolunden.

Ska måla mammsens naglar ikväll också, men annars så händer det nog inte så mycket mer än så.

8 augusti 2011

Hallå Hallå ! Helgen har gått fort minnsan. I fredags var vi iväg till Jespers vänner som skulle döpa sin lilla son på lördagen. Jag målade naglarna på henne och grabbarna spelade tv-spel och snackade skit. I lördags var det dop och dopfika på det. Efter det bar det av hem för lite lugn och ro och sen åkte jag och hämtade babys föräldrar som skulle hit på middag, mycket trevligt var det !
Igår var jag och baby ute på en liten "utflykt", men hemligt hemligt, stora planer på g !
Nu ska jag ringa lite samtal och sen är det dags att plugga igen. Tenta på fredag !

Vi hörs ikväll !

5 augusti 2011


Målade mina egna naglar igår för en gång skull och jag är så glad att jag har en snygg naturlig vit färg på mina tippar. Jag är verkligen fruktansvärt ful i målade, vita, tippar. Hade lite små brist på fantasi också men tycker att det här blev helt okeij ändå. Till och med snyggt tycker jag att det blev, haha !


5 augusti 2011

Hellu ! Vi hittade sjukt söta skor igår till doppresenten. Små blå Converse, den modellen med högt skaft. Visserligen kommer det dröja ett tag tills han kommer kunna ha dom men vi tyckte det var roligare att köpa ett par som han kan ha sen när han börjar lära sig att gå.
Eftet vi köpt skona gick vi och åt och jag ville ha sushi så vi gick dit vi alltid köpt sushi.. men dom har bara det på helgerna tydligen. Ledsen flicka ! Men tog tandori kyckling på thailändsktvis i stället. Smarrigt det med !

Idag har jag käkat frulle, kollat om det jag gjorde igår när jag pluggade var rätt eller inte och till min glädje var det mesta rätt. Och sen har jag slagit in presenten och letat efter presentsnöre över hela huset men utan resultat. Jag får ta och köpa det sen när jag ska iväg och köpa stödband till mina knän så jag slipper ha så jävla ont hela tiden. Nu ska jag gå ned och köpa kattsand, skit skönt att ha Djurmagazinet 3 minuter bort, och tvätta rent hela lådan och byta ut sanden. Sen tror jag att det blir att ligga i solen och steka och läsa boken jag började på för två dagar sen. Carolina Gynnings Ego Woman, ungefär samma upplägg dom den första Ego Girl som jag tyckte var as bra och denna verkar riktigt bra den med. Känns nämligen som jag inte kommer hinna göra klart det jag börjar plugga idag och då kommer jag tänka på det hela kvällen och hela dagen i morgon och tills jag gör klart.


Trött tjej som inte har vaknat riktigt hela ännu

Ikväll kommer nämligen bror hit och ska hjälpa till att sockla i köket så han stannar på middag också och ikväll är det jag som ska laga mat. Sen vid 20-tiden ska vi iväg för jag ska måla naglar inför dopet imorgon. Trevlig kväll kommer det bli !

4 augusti 2011


Målade mamsens naglar i söndags men fotade inte på en gång så därför det shavts bort lite längst fram på ena nageln. Det var så länge sedan jag målde svart men vet att mamma inte vill ha helt svart så hon fick lite färg också. Och som alltid när det handlar om min mamma så ska det vara lite glitter på. Tycker det vart helt okeij faktiskt, något jag skulle kunna tänka mig att göra på mig själv.

Imorgon ska jag iväg och måla naglar inför dopet. Det är mamman som vill ha lite fina naglar som passar till klänningen hon ska ha. Lila ska det bli om hon inte ändrat sig. Ska bli kul !
Igår när jag var och tog bort mitt Schellack från naglarna passade jag även på att köpa ett lack som är bas&top-lack i ett. Skit smart ju ! 130 kr kostade det och kommer från Scrats. Tell you what I think about it efter jag har testat det.

4 augusti 2011

Som ni kanske inte vet så har jag i perioder fruktansvärda problem med mina knän. En sådan period har jag just nu och idag är det mitt vänstra knä som inte vill som jag vill. När jag skulle gå upp ur sängen imorse så kände jag på en gång att det var dåligt idag. Ja, kort och gott så går jag som ett mongo. Vågar inte stödja på benen ordentligt för jag är rädd att det ska gå av eller hoppa ur led (jag är överrörlig också, alltså är alla lederna i min kropp för långa och håller inte ihop mitt skelett ordentligt) och utöver att jag är rädd för det så gör det förjäkla ont att stödja på benet.

Jag kanske ska sluta vara bitter fitta nu ?

Har suttit inne och pluggat ett litet tag nu, behövde nämligen datorn ett tag men ska ta och sätta på mig bikinin nu och lägga mig ute och plugga i solen. Klarblå himmel och sol är inte helt fel ! Sen i eftermiddag när baby kommer ska vi ned till centrum och köpa en doppresent. Ska på dop på lördag när Jespers kompisars lilla super söta son ska döpas.

Nej, ut i solen !


2 augusti 2011

Goddag goddag, idag väntar mer plugg i solen. Men kanske ska vara lite mer effektiv idag. Har dock inte en enda gnutta med plugglust i kroppen vilket suger. Men men, det är bara att bita ihop ! Ikväll ska jag till baby i alla fall.

Måste verkigen få en tid för att ta bort mitt nagellack innan helgen också. Har något nagellack med géle i som jag inte kan ta bort själv. Fixade ju på salong för två veckor sedan. Dom sa att det skulle sitta 3-4 veckor.. två veckor har gått och det har lossnat som fan. Rekomenderar inte Schellack eller hur det nu stavas.

Bitter tjej, dags att kila.

1 augusti 2011

Goddag ! Inte vart så aktiv under helgen men haft annat för mig. I fredags var jag och baby ute och åt, hur mysigt som helst ! Men det beror kanske på att vi inte går ut och äter så jätte ofta så när vi gör det så kanske det blir att man uppskattar det mer kanske ? Jag vet inte, mysigt var det i alla fall.
I lördags var det ju dags för den där zorbigen. Var det kul eller var det kul ?! Helt jävla galet kul alltså ! Tänk er att bli fastspänd inuti en gigantisk genomskinlig badboll som någon släpper från ett flak till en fyrhjuling mitt i en gamal slalombacke. Haha, vem fan kom på den idén ? Var dock jävligt äckligt att min ena fot lossnade, men men, jag slog ju inte ihjäl mig i alla fall ! Sen åkte vi till Net on net och skulle köpa en kamera men det slutade med att jag köpte en epilator. Och nu undrar jag varför jag inte köpt en tidigare för ? Men sen vi köpte en kamera sen på Media markt, vart en Sony, lite och smidigt så den är perfekt !

Igår åkte jag och baby bort till Stendörren för at bada och så men efter 40 min kom sjuuukt mörka moln, det började regna och blåsa som bara denså vi åkte bort till deras landställe en liten bit bort och badade där istället. 21 grader i vattnet, hur skönt är inte det ?! Till och med mannen min badade och det händer inte ofta kan jag tala om.

Nu har jag nyss skrivit ut 18 (!!!) sidor med gamla tentor till EN mattekurs. Hata omtentor. Men men, ska köra järnet nu till halv två ungefär för vid två ska jag åka bort till Nynäs och hämta mammas gubbe och en bekant till hans mamma som varit på Gotland och firat en släkting.

RSS 2.0