29 juli 2011

Idag händer det inte mycket ! Jag sov till halv elva, åt pannkakor med maränger, jordgubbsylt och chokladsås till frukost. Smarrigt värre ! Ska ta och plugga lite nu och sen ned till stan för att köpa två stavar till naveln och en till örat. Ikväll ska jag och baby ut och äta, myyysigt ! Och sen blir resten av dagen lugn för imorgon måste vi upp tidigt (typ klockan 9) för vi ska iväg och rulla boll nedför backe. Eller så kan man kalla det Zoorbing, haha. Ska bli hur kul som helst !



Men nu ska jag börja plugga !

28 juli 2011

Sitter och funderar på om jag ska ha utsläppt eller uppsatt hår idag. Är inne i en period när jag alltid, ALLTID, har uppsatt hår. Egentligen helt enkelt för att mitt hår befinner sig i en sån där jobbig period när det varken är långt eller kort.


Utsläppt eller uppsatt ?

Idag ska jag i alla fall iväg till Tumba och träffa min barndomsvän Petra. Det känns som år och dagar sedan jag träffade henne men om jag inte minns fel var det senast i februari tror jag. Hon har varit ute och rest, som vanligt, så det ska bli kul att höra. Nu senast var hon på Bali. AVIS ! Och så har hon kommit in på högskolan i Gävle, hur kul som helst ! För henne, inte för mig, haha.
Ikväll ska jag och baby iväg och kolla på en lägenhet klockan sju. Spännande ! Hoppas att den är fin och att vi får den. Om jag inte minns fel är det en 3:a. Skönt att ha stort.

Men nu ska jag ta och borsta tänderna och sen röra mig ned mot bussen.

27 juli 2011

Hallå ! Är hemma efter att ha spenderat natten hos fästmannen min och så vart det en kort sväng på stan eftersom jag var tvungen att köpa ett USB-minne. Sjukt billiga dom är nuförtiden egentligen, 16 GB för 199 kr OCH två års garanti på det. Man klagar ju inte direkt !

Har precis svidat om till bikini och tänkte dra en t-shirtklänning över medans jag väntar på att solen ska komma tillbaka. Tänkte sätta mig ute och börja plugga lite smått. Jag ska även ringa på två lägenheter som vi blivit erbjudna visning på. Vi står rätt långt bak i kön på dom men det är sommar så det är bara hoppas på det bästa, kolla på dom kan man ju alltid göra så man får ett bättre hum om vad det är man vill ha liksom.



Får se om baby kommer ikväll, hoppas på det ! Ska ringa honom lite senare och höra med honom.


25 juni 2011

Var i Västerås över dagen idag. Kompleterade en inlämning, tömde garderoben, hämtade böcker och annat som inte behöver vara kvar där.

Saknar min man.. är inte på humör. Återkommen imorgon !


24 juli 2011

Hallå hallå, det går trögt här på bloggen just nu.. Håll ut !

Jag vet inte om jag sagt det en men jag blev antagen till kurspaketet Vindkraft på Gontlands Högskola. Studierna kommer ska på distans då hela paketet är uppbyggt på att man SKA läsa det på distans. Känns verkligen hur kul som helst ! Lägenhet tror jag att jag och baby kommer få snart också. Vi kom 1:a på en lägenhet som vi var tvugna att tacka nej till eftersom han som bodde där inte svarade när vi ringde så vi kunde inte åka och titta hur det såg ut. Men men, väntar svar på två andra nu. Håll tummarna !


Fullt normal ? Jajamen !

Imorgon åker jag till Västerås över dagen, ska hämta en inlämning och lite böcker och så. Samt glasögon och böcker. Ska försöka få med mig lite som jag inte kommer använda när jag är där några veckor efter sommaren också så jag slipper flytta det sen. Får nämligen låna mammas nya bil, Smulan, och hon går som ett spjut. Haha, kanske skulle köpa en sån där tröja där det står "FUCK YOU I DRIVE A VOLVO" på till henne.
Gjorde nyss mammas naglar också, kommer bild imorgon. Vart riktigt nöjd själv, första gången jag gjorde något riktigt "pilligt" mönster.

Jag tänker inte skriva något om det som hänt i Norge förutom att jag nästan satt bänkad framför nyheterna igår. Så fruktansvärt hemskt att jag var nära att börja gråta, hur fan kan man göra något sådant ?!

Nu ska jag ned och sätta mig i soffan ett tag innan det är dags att mysa ned i sängen bredvid min älskade pojke !


22 juli 2011

Looong time, nooo see !

De senaste veckorna har jag och min kära man gjort en del. Vi var på Gotland och hade det hur mycketigt som helst, helgen efter det bar det av till Västerås för Power Meet och förra helgen var en lugn fredag hos Jespers kompisar följt av en lördag med Gröna lund.

Igår var min sista dag på jobbet och som vakten sa när jag lämnade in mitt passerkort "Då är det bara att vänta på lönen nu då". Idag ska jag och min man till TomTit hur löjligt det en låter men vi kan springa runt och fjanta oss vilket jag tycker är huuur skönt som helst.

Jag var och gjorde mina naglar på salong i onsdags också, kan visa bild lite senare och så. Nu ska vi kolla lägenheter !

17 juli 2011

Okej såhär är det, jag har knappt varit på hemmaplan den här sommaren, det har varit Dalarna, Peace&Love, Kreta, Motala etc och nu är jag hemma i ungefär en vecka innan det blir dags att sticka igen, den här gången till Asien i 3v. Därför känner jag att jag får ta tag i bloggandet när jag kommer hem igen och blir den nya människan jag har tänkt bli. Detox - nykter - motionsfreak. Här får ni iallafall en bild på en av mina tatueringar - den senaste i samlingen är texten jag gjorde på kreta i onsdags. Puss
Grekland, Kreta Hersonissos Juli 2011

2 juli 2011

Hallå ! Sitter i köket på Gotland efter en dag full med utflykter och en timme i solen med baby. Imorgon åker vi hem vilket inte någon av oss har lust med egentligen men jag måste jobba. Har i alla fall haft det hur underbart som helst här !


Right now


Har dock inget internet hemma fortfarande eftersom det befinner sig här i det Goda Landet så ni får klara er ett litet tag till utan mig. Ellen får sköta detta så länge ! Ska ta och visa min man magasinet och ladan här på gården och kanske en sväng in i bryggarhuset också. Han ville kika och se hur det såg ut där. Ska passa på att ta kort på huset och tomten till hans föräldrar, dom ville nämligen se. Sen blir det färsk torsk till middag, fångad idag.

Ha det gött !

RSS 2.0